benim düzeldi tekrardan gitmezse sizlerinde düzeldi mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 10 Nisan 2021; 22:45:40 > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (36. sayfa)
-
-
Merhaba,
Konu ile alakalı Network tarafımızda sorunlar oluşmuştur teknik birimimiz sorunun çözümlenmesi açsından çalışmalarını sürdürmektedir. En kısa sürede çözümlenecektir.
Saygılarımla iyi akşamlar dileriz..
-
+90 850 650 0041 bu numara WhatsApp olarak çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok benim düzelmedi telefondan bağlanıyorum. Modemimi kapatıp açsak
-
Arkadaşlar benimde gitti yine sorun devam ediyor
-
5dk düzeliyor geri gidiyor.
-
Birşey yapmayın sadece bekleyin tbtnetin çözmesi gerek açıklama gelmiş zaten onların sorunu çözmesini bekliycez.
-
bu gün genel bir problem ver galiba
-
Arkadaşlar bu internet kesintisi, kopmalar, gidip gelmeler sürekli mi oluyor bugüne özel bir durum mu var?
Ben de geçiş işlemlerini başlattım ama bir gözüm korkmadı değil.. 🤔
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35bu gün genel bir problem ver galiba
Bu genel TBTNET özel mi diğer firmalarda sıkıntı yok bize özel herhalde
-
Her ay böyle aksaklıklar mı yaşayacağız @TBTNET? Tam kızımla oturalım bir film keyfi yapalım dedik içine ettiniz. Bu arada bugün yoğun bir şekilde gerçekleşti bu sıkıntı, normalde birkaç gündür de eli kulağındaydı. Lütfen şu network ya da donanım neyse altyapısal iyileştirmelerinizi yapın artık hallice, yumurta kapıya dayanınca aksiyonlar alınmaya çalışılıyor anlık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Arkadaşlar bu internet kesintisi, kopmalar, gidip gelmeler sürekli mi oluyor bugüne özel bir durum mu var?
Ben de geçiş işlemlerini başlattım ama bir gözüm korkmadı değil.. 🤔Kardeş günahına girmek istemem alalı 1,5 ay oldu ilk zamanlar iyiydi çok güzel diyordum. Ancak şu 2-3 haftadır kopmalar eziyet tahminim bunlar üye geldikçe serverleri kaldırmıyor. Ben senin yerinde olsam bulaşmam dahada kötüye gidiyor bak bugün herkes yığıldı kaldı.
-
Anladım hocam 🙁
Hep bu Türk Telekom'un haraç alır gibi fiyatlandırmasından bizimki..
1,5 ay oldu taahhütsüz internet kullanıyorum adamakıllı bir teklif sunarlar diye ama yok umurlarında değil.. Mecbur kaldım ben de..
Bilemiyorum bölgeden bölgeye değişir mi ama inşaAllah büyük sorunlar yaşamam..
Kaçmak için biz 3 ay bekleyeceğiz yeni aboneler bulaştınız mı biz gibi olacaksınız. Burda paylaşıp durursunuz kesildi, gitti diye, günümüz dolsun burada bilinçli devamlı kullanan kullanıcı olarak kimse kalmaz.
-
Degerli abonemiz ,
söz konusu kesintiler ile alakali Network tarafimizda sorunlar olusmustur teknik birimimiz sorunun cözümlenmesi acisindan calismalarini sürdürmektedir. En kisa sürede cözümlenecektir.
Saygilarimizla iyi geceler dileriz.
B050 -
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Anladım hocam 🙁
Hep bu Türk Telekom'un haraç alır gibi fiyatlandırmasından bizimki..
1,5 ay oldu taahhütsüz internet kullanıyorum adamakıllı bir teklif sunarlar diye ama yok umurlarında değil.. Mecbur kaldım ben de..
Bilemiyorum bölgeden bölgeye değişir mi ama inşaAllah büyük sorunlar yaşamam..1,5 - 2 yıldır netspet kullandım böyle bir sorun karşılaşmadım kardeşim ordan 5 lira aşağı diye buraya geçtik. Bulduk belayı. Daha oturaklı biryerler bak biz bulaştık çıkamıyoruz.
-
-
Altyapınız, networkunuz, bize bunu tavsiye edip bulaştıranın... Söylenecek çok şey var ne diyeyim size.
-
hocam haklı konuşuyorsunuz da bizde mecburitten biraz geçtik, sıkıntıları bu şekilde devam ederse 3 ay süre ile bir daha müşteri bulamazlar, başka firma mı yok? var onlarda az kendilerini düzlüğe çıkarınca fiyat arttırdı bizde denize düşen yılana sarılır misali bakalım deneyelim dedik... diğer firmaların isimlerini vermeye gerek yok az çok araştırmışsınızdır: en uygun fiyat bu firmada ve 1 yıl sabit fiyat garantisi var bu firma için güzel bir olgu fakat 1 yıl boyunca kötü hizmet olamaz! olursa zaten firma tutunamaz batar bizimde ona vereceğimiz şans zaten 3 ay haa bu demek değil 3 ay boyunca katlanacağım, kapattırırız interneti yeniden başka birmaya başvuru yaparız bu kadar basit
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35hocam haklı konuşuyorsunuz da bizde mecburitten biraz geçtik, sıkıntıları bu şekilde devam ederse 3 ay süre ile bir daha müşteri bulamazlar, başka firma mı yok? var onlarda az kendilerini düzlüğe çıkarınca fiyat arttırdı bizde denize düşen yılana sarılır misali bakalım deneyelim dedik... diğer firmaların isimlerini vermeye gerek yok az çok araştırmışsınızdır: en uygun fiyat bu firmada ve 1 yıl sabit fiyat garantisi var bu firma için güzel bir olgu fakat 1 yıl boyunca kötü hizmet olamaz! olursa zaten firma tutunamaz batar bizimde ona vereceğimiz şans zaten 3 ay haa bu demek değil 3 ay boyunca katlanacağım, kapattırırız interneti yeniden başka birmaya başvuru yaparız bu kadar basit
Haklısınız önerenlere birşey demeyeceğim. Ancak ben yeni gelenlere hiç önermiyorum. 3 haftadır düzenli olarak ara ara kesilmesi ve bugün halen devam eden kesilmeler kopmalar hiç hoş değil. Yazıklar olsun diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X