gitti geldi şimdi yine 65 000 lerde kaç gündür çok güzel çalışıyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 3 Nisan 2021; 21:19:7 > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (31. sayfa)
-
-
genel olarak değerlendirmek gerekir bence iyi. belki kendileri dışında gelişen bir durumdur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nike35
Tbtnet kullanan arkadaşlar,
Maç günü veya maç saati hız kısıtlaması var mı?
Mesela şuanda gibirnet kullanıyorum.
Paketim 35mbit.
Maç saati hız kısıtlanıyor fast.com 5.8 dslreports 8mbit
Sizde böyle bir problem var mı???20 gün oldu.
80 mbit hattım..
ilk 2 gün 35-40 mbit bir hız sorunum oldu..
Bu 20 günde 1 kere net kesildi (-miş gece gitmiş) sabah 9:15 gibi geldi..
Onun haricinde son hız devam ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmhizli -- 3 Nisan 2021; 21:46:19 >
-
Fatura için otomatik ödeme talimatı yolu yok mu ben hiç sevmiyorum. Bu fatura takip etmesini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nike35
Tbtnet kullanan arkadaşlar,
Maç günü veya maç saati hız kısıtlaması var mı?
Mesela şuanda gibirnet kullanıyorum.
Paketim 35mbit.
Maç saati hız kısıtlanıyor fast.com 5.8 dslreports 8mbit
Sizde böyle bir problem var mı???Hayır herhangi bir hız düşmesi yok.
-
merhaba arkadaşlar ben tbtnet başvurdum yarın evraklarım yollayacağım ama modem daha almadım hangi modemi tavsiye ediyorsunuz?
Zyxel VMG1312 ya Tenda V300 düşünüyorum da
-
Kullanan arkadaşlar şuan ip alamayan var mı benden başka?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geceleri internetim kesiliyor. Şuandada ip alamıyorum internetim kesik. Ama parasını peşin almayı biliyorsunuz. Netspeedten geçtim 2 kuruş ucuz olsun dedik ama bin pişmanım.
Bağlatacak arkadaş kesinlikli uzak dursun bir kaç kişilik esnaf dükkanı kendileri. Parası peşin ön ödemeli çalışıyorlar. Vaadedilen hız kesinlikle alınamıyor. İnternet sık sık kesiliyor. Parasını peşin ödediğim internetim kesik. Kampanyaya dahil olan 1 ay bedava ayına girdik onunda etkisi var tabi.
3 kuruş fazla verin netspeed alın.
GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SIKINTISIZ SORUNSUZ :)
-
Modeme her reset attigimda internet kesiliyor ip alamıyorum ve 1 2sl saat sonra anca geliyor çözemedim bu isi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 4 Nisan 2021; 14:41:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende alamıyorum ip
Destek talebi açıyoz burdan yazıyoz.adamların umrunda değil. Nasıl bir firmaya bulaştık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keylogger38
Destek talebi açıyoz burdan yazıyoz.adamların umrunda değil. Nasıl bir firmaya bulaştık.Malesef çok sıkıntı yaşadım gectigimden beri bende
quote:
Orijinalden alıntı: osmmbmerhaba arkadaşlar ben tbtnet başvurdum yarın evraklarım yollayacağım ama modem daha almadım hangi modemi tavsiye ediyorsunuz?
tenda v300 kullanıyorum tavsiye ederim gerçekten çok güzel çalışıyor çok seri hiç sıkıntı yaşamadım üzerine taktığınız disk e çok kolay ulaşıp veri alıp verebiliyorsun. hattımın durumu iyi değil dolaba 420 mt uzağım ona rağmen 68000 lerde hız alıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmmbmerhaba arkadaşlar ben tbtnet başvurdum yarın evraklarım yollayacağım ama modem daha almadım hangi modemi tavsiye ediyorsunuz?
Herhangi bir vdsl modem işinizi görecektir. Bende eski bir vdsl modem var sorunsuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keylogger38Merhabalar,
Ekip arkadaşlarımızın incelemesi sonucunda türktelekom kaynaklı sorununuzun giderildiği bilgisini iletmiştir.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 5 Nisan 2021; 19:46:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TBTNETMerhabalar,
Ekip arkadaşlarımızın incelemesi sonucunda türktelekom kaynaklı sorununuzun giderildiği bilgisini iletmiştir.
Saygılarımla.
Alıntıları GösterHocam sizi yakalamışken sorayım otomatik ödeme talimatı verebiliyormuyuz. Fatura takip etmesini hiç sevmiyorum.
-
ilk fatura ödenmesinden sonraki ay ücretsiz diye biliyorum ama mart ve nisan ayı beraber faturalandırılmış. Mayıs ayımı ücretsiz olacak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X