Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1300 mpbs 5 ghz AC destekli modeminiz TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET  Kullanmış olduğunuz cihazın wifiside AC destekli olduğunu düşünürsek tam hızı almanız gerekirdi şuan. ilginç daha önce aynı sorunu yaşayan biri vardı forumda demek 5 ghz de çözüm olmayabiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-hizli-islem--148383941-2

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Edit: Senin sorun tamamen kablosuz modem ve kullandığın cihazla alakalı.

*Yaptığım testlerde telefon wifisinden ölçüm yapınca 46-47 mbps hız alıyorum. Laptopta ise yine dahili wifi ile aynı hızı aldım. Harici wifi alıcı ile denediğimde alıcı 150 mbps destekli olduğu için hızı tam iletti LAN bağlantısıyla aynı 75 mbps hızı görebildim.

*Yani tam hız almanız için illaki AC 5 ghz destekli bir modeme ihtiyacınız yok. Alıcı wifisi güçlü olan cihazları tercih etmek gerekiyor 2.4 ghz bağlantılarda. Senin modemde ister 5 ghz modunda ister 2.4 ghz modunda çalıştır kullandığın cihazın wifisine göre ve modeme uzaklığa göre hızı değişiklik gösterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mart 2021; 21:8:13 >

• TBTnete başvuru iptali yapmış olduğum halde Turk telekom onayı vermiş galiba hattım kesildi şuan Yılan hikayesine döndü bu süreç. Geçiş nihayet tamamlandı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mart 2021; 20:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow 35 mbps anca alırsınız denilen bölgede 74-75 mbps stabil hız alıyorum. TBTNet başvuru sürecini saymazsak tavsiye edebilirim artık TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

*Önceki paylaşımları düzenleyeyim ben bu hizmeti bu fiyata sunan bir firma bulamaz forum sakinleri TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mart 2021; 20:40:38 >

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Bahsettiğiniz konu bumu acaba

• RElS kullanıcısına yanıt

hocam gecmeden once alt yapı sorguladıgınızda 35 cıkıyordu sonradan mı 75 oldu?

• famdoc F kullanıcısına yanıt

Benim santrale uzaklığım 380 metre gözüküyor. 35-50 mbps arasında bir tahmini hız belirtiliyordu. Şuan 75 alıyorum.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen saha dolabı yoğun değildir Hocam, bağlantı sayısı arttıkça hız düşüyor maalesef, benim 190 metre, sorgulamada 78 mbps çıkıyor, dolap ilk aktif olduğunda 145 mbps ulaşılabilir hızım vardı, dolap doldukça 87'ye kadar düştü maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 Nisan'da tahhudum bitiyor ne zaman başvuru yapmalıyım ayrıca 16 MB kullanıyorum ilk ay faturama ne yansır kurulum vb gibi ayrıca ttnetde kullandığım modemi kullanabilirmiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetim1907

5 Nisan'da tahhudum bitiyor ne zaman başvuru yapmalıyım ayrıca 16 MB kullanıyorum ilk ay faturama ne yansır kurulum vb gibi ayrıca ttnetde kullandığım modemi kullanabilirmiyim

Merhaba,

Konu ile alakalı şuan başvurabilirsiniz geçiş işlemlerinde kurulum ücreti talep etmiyoruz ayrıca kullanmakta olduğunuz modemi kullanabilirsiniz yüksek hızlara geçmek isterseniz modeminiz uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir.

• TBTNET kullanıcısına yanıt

Ek1’de bulunan evrakı doldurup imzalamanızı , Ek2’de yer alan taşıma formundan 4adet çıktı alıp imzalamanızı , çıktıların 1 adetini ek3’deki gibi doldurmanızı talep etmekteyiz.

ek 2 deki formdan neden 4 adet çıktı alıp imzalıyorum?

1ini doldurup geri 3unu boş hâlde mi göndermem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 29 Mart 2021; 19:13:40 >
  • bir yıllık fiyat garantisi vermeniz güzel bir şirket politikası fakat tek üzüldüğüm nokta uploud hızını 4 mbps ile sınırlamanız... şimdi 4 mbit neyine yetmiyor demeyin yeterki up düşük olmasın hatta tavsiyem 35-10 veya 100-40 mbit gibi paketleriniz olsaydı şuan başvurumu başlatımıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

bir yıllık fiyat garantisi vermeniz güzel bir şirket politikası fakat tek üzüldüğüm nokta uploud hızını 4 mbps ile sınırlamanız... şimdi 4 mbit neyine yetmiyor demeyin yeterki up düşük olmasın hatta tavsiyem 35-10 veya 100-40 mbit gibi paketleriniz olsaydı şuan başvurumu başlatımıştım

Merhabalar

Upload hızlarımız pandemi kaynaklı tüm operatörlede olduğu gibi bizde de 8mbps dir

Saygılarımla.
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkürler, şu ilanınızı değiştirmeniz gerekli veya ilan değiştirmeseniz bile ilan altında not düşmenizi tavsiye ederim...

ping süreleriniz bu arada nasıl bilgi alabilir miyim? aldığım internet gibi bu değerleri hatta fazlasını sağlayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

bilgilendirme için teşekkürler, şu ilanınızı değiştirmeniz gerekli veya ilan değiştirmeseniz bile ilan altında not düşmenizi tavsiye ederim...

ping süreleriniz bu arada nasıl bilgi alabilir miyim? aldığım internet gibi bu değerleri hatta fazlasını sağlayabilir mi?

Merhaba,

Paketlerimizin resmi değerleri bunlardır. Pandemiden kaynaklı 2 katına çıkarılmıştır değerlerle ilgili bütün firmalar gibi yasal olarak işlem yapılmamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TBTNET

Merhaba,

Paketlerimizin resmi değerleri bunlardır. Pandemiden kaynaklı 2 katına çıkarılmıştır değerlerle ilgili bütün firmalar gibi yasal olarak işlem yapılmamaktadır.

Alıntıları Göster

Hızımı 75 mbps sabitleyin dedim ertesi gün arayıp sabitledik denildi modem hat değerlerine bakdigimda hiçbir işlem yapılmadığını gördüm mail attim kontrol edip geri donulenecek denildi 3 gün oldu geri dönen yok bu kadar zor mu bu işler ya

• keylogger38 K kullanıcısına yanıt

Ön ödemeli sistem uygulanıyor..

• İnternet kesildi müşteri hizmetlerine bağlanmıyor delirecem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ParTaa

İnternet kesildi müşteri hizmetlerine bağlanmıyor delirecem ya

Bende de kesik şu an

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.