Şuan gibir net kullanıyorum. Fiyatta 70tl. Memnunum. 65tl yi 70 bile yapsalar geri dönerim gibir e. Umarım en azından 6 ay zam yemez. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (21. sayfa)
-
-
Aynı anda yazmışız mesajı. Yarın evraklarım size teslim edilir. Gün içinde geçiş işlemi tamamlanır mı? Genelde yeni sağlayıcılarda kısa sürede bağlanıyor da.
-
O konuda biraz yavaşlar, beni cuma günü öğlen süları evrak geldi diye aradılar ama hala geçiş işlemi yapılmadı.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Aynı anda yazmışız mesajı. Yarın evraklarım size teslim edilir. Gün içinde geçiş işlemi tamamlanır mı? Genelde yeni sağlayıcılarda kısa sürede bağlanıyor da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gibir aynı gün yapmıştı. Hata mı ediyorum acaba 5tl için geçişle. Neyse bakalım artık.
-
Benim evraklar ulaştıktan 3 saat sonra geçişim oldu, çok şaşırdım hatta, hat taşımada sanırım eski sağlayıcının hızlı olması gerekiyor geçiş onayını eski sağlayıcı veriyor. -
1 ay bedava kampanyanız sadece donanımhaber kampanyası duyurulduktan sonra geçiş yapan müşterileriniz için mi geçerli yoksa kampanya öncesinde geçiş yapan müşterileriniz için de mi? İki konunuzu da okudum net bir yanıt bulamadım. Lütfen bilgilendirir misiniz? @TBTNET
-
quote:
Orijinalden alıntı: robotica1 ay bedava kampanyanız sadece donanımhaber kampanyası duyurulduktan sonra geçiş yapan müşterileriniz için mi geçerli yoksa kampanya öncesinde geçiş yapan müşterileriniz için de mi? İki konunuzu da okudum net bir yanıt bulamadım. Lütfen bilgilendirir misiniz? @TBTNET
Merhaba,
Konu ile alakalı durum daha önce forum içerisinde sunulmuştur.
Bir ay ücretsiz kısmı sadece kampanya başlangıç tarihinden sonra geçiş yapan müşterilere özeldir ayrıca o tarihten sonrası içinde yeni kullanıcılarda kurulum ücretsizdir. mevcut kullanan müşterilerimizde indirimden yararlanabilmektedir.
iyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 8 Mart 2021; 12:32:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TBTNETMerhaba,
Konu ile alakalı durum daha önce forum içerisinde sunulmuştur.
Bir ay ücretsiz kısmı sadece kampanya başlangıç tarihinden sonra geçiş yapan müşterilere özeldir ayrıca o tarihten sonrası içinde yeni kullanıcılarda kurulum ücretsizdir. mevcut kullanan müşterilerimizde indirimden yararlanabilmektedir.
iyi günler dileriz.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim cevabınız için. Kolay gelsin. (Çok memnun bir müşteriniz)
-
quote:
Orijinalden alıntı: roboticaTeşekkür ederim cevabınız için. Kolay gelsin. (Çok memnun bir müşteriniz)
Alıntıları GösterBiz teşekkür eder iyi günler dileriz.
-
Malesef firmanın forum temsilcisi mesajları okuduğu halde cevap vermiyor.Yarın bir sorun çıktığı zaman muhattap bulmak isterim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak550
Geçtiğimden beri hız sorunu yaşıyorum gün içinde bazen süper bazen 1 megabite düşüyor net speed de böyle sorun yaşamıyordum hattım şu an 100 megabit hattım görüldüğü gibi değerleri harika
Al bendende okadar aynı altyapıyı kullanan netspeed kullanıyordum. Hız konusunda hiç şikayetim olmadı ne vaadediliyorsa onu aldım ama parasını pesşin isteyen tbtnet daha çok üzecek gibi bizi. Netspeed eski abone olduğum için avantajlı fiyattan kullanıyordum şimdi o avantajıda kaybettik.
Böyle giderse nerden gördümde abone oldum düşüncesi başlayacak bende. Umarım geçici bir sorundur parasını peşin ödediğimiz hizmeti böyle yarım almayız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak550
Geçtiğimden beri hız sorunu yaşıyorum gün içinde bazen süper bazen 1 megabite düşüyor net speed de böyle sorun yaşamıyordum hattım şu an 100 megabit hattım görüldüğü gibi değerleri harika
Ben de bu hız dalgalanmasından müzdaribim. Gerçi dalgalanma değil, tsunami. Birgün 1megabit olurken aynı gün içinde 40megabit oluyor.
Ben de netspeedden geçenlerdenim )
-
En iyisi Stabil kullandığım ( netspeed) 35mbit ile bir süre daha devam edeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar, ben 15 gündür kullanıyorum. ilk gün 4-5 kere kopma oldu ve her seferinde arayıp gerekli ayarlar için düzenleme yaptılar ve her arıza kaydı sonrasında telefonla arayıp durumu düzelttik tekrar bakın gibisinden. bu çok güzel birşey benim için, gerçi herkes ilk başlarda böyle ama üye sayısı artınca bakalım ne olacak. :)
modemim ise keenetic omni dsl. 70-80 arası dl / 8-10 arası up / 4-6 arası ping alıyorum ama kutuya uzaklığım 10 metre ve evim bayrampaşa yıldırımda. ilk gün dışında hiç kopma yaşamadım.
-
Arkadaşlar çok yüksek hızlarda kablo kaliteniz çok önem arzediyor, mümkün mertebe kullanabileceğiniz en kısa kabloyla modeme bağlantı alın ve ek filan olmasın herhangi bir yerinde. Arada ben de dalgalanmalar yaşıyorum ama 1 mbit filan değil, 65-70'e filan düşüyor, sonra yine 93-94.
Anlık hız testi, bir yandan da teams'ten canlı yayın açıktı ve yayında kesilme olmadı test esnasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 9 Mart 2021; 14:2:51 > -
İki sorum var
-netspeed ten bugün taşıma işlemi gerçekleşti ama daha önce ulaşılabilir hız 89 civarındayken taşıma işleminden sonra 69 a düştü. Neden böyle oldu?
-tbtnet online işlemlere girmek için abone numarasını nereden öğrenebilirim?
@TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 9 Mart 2021; 14:15:7 >
Bu hatayı alan arkadaşlar var mı? Turktelekomun Online İşlemler uygulamasına wifi üzerinden giriş yapamıyorum sadece mobilden girebiliyorum. Telefondan kaynaklı değil evde hiç kimse wifi üzerinden giriş yapamıyor. Kullanan arkadaşlar varsa deneyip sonucu söyleyebilir mi? ISS de uygulama engelleri mi başladı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X