|
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (19. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: chaviourknightİyi günler, keenetic extra dsl modemim var, yeniden başlatınca kırmızı ışık sorunu yaşıyorum. Modem arayüzünde kimlik doğrulama sorunu, bağlı değil, kablo takılı değil gibi saçma sapan sorunlar çıkıyor. Halbuki hiçbir sorun yok, defalarca yeniden bağlan diyorum, kapatıp açıyorum anca düzeliyor, bağlantı sağlanınca hiçbir sorun,kopma vs yok. Ama modemi kapatıp açayım, geçmiş olsun.
Bu arada tbtnet SRA desteği var mı, modemde tikli o kısım.
Alıntıları GösterMerhabalar,
Modem arayüzünde kimlik doğrulama sorunu çözümlenmiştir.
bu esnada tekrar kullanıcı güncellemesi yapılmıştır.
-
Son yazılanlardan sonra taşıma işlemini biraz daha ertelemek istiyorum. Telekom un bir ara yapmaya çalıştıgi öde kullan uygulaması gibi bir şeyler var ortada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986
Son yazılanlardan sonra taşıma işlemini biraz daha ertelemek istiyorum. Telekom un bir ara yapmaya çalıştıgi öde kullan uygulaması gibi bir şeyler var ortada.Merhaba @trakyAli-1986
Taahhütsüz hizmet veren birçok işletmede sistem bu şekilde işletiliyor.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 6 Mart 2021; 1:26:15 > -
Yooo.. siz öde kullan sistemi ile çalışıyorsunuz ve ben şuanda kullan öde sistemi ile başka iss den hizmet alıyorum.
Bir çok dediğiniz hangi firmalar.?
Turknet olsun Superonline olsun hangisi önce ode sonra kullan sistemiyle çalışıyor.
Bildiğim tek firma comnet..
turknet de önce öde sonra kullan şeklinde kalan bakiyeyi iban no gönderiyorlar sorun olmaz önemli olan internet kalitesi iyi olsun. ben turknet kullandım.
-
Turknet te ayın 1inde kullanmadığın ayın faturasını mi çıkarıyor.?
Comnet ve tbtnet dışında ön ödemeli yapan firma yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 6 Mart 2021; 2:12:10 >
Türknet de değişmediyse ön ödemeli faturalandırıyor. 2-3 yıl önce 5-6 ay kullanmıştım, iptal edince son faturadan kullanmadığım kadarını iade etmişlerdi. Aynı bu şekilde bağlanılan ayın kısmi faturası ve sonraki ayın faturası tam şekilde 2 fatura beraber geliyor. -
turknet var birde kullandığım ayı ödediğin,tbtnet farklı yinede comnet gibi önce satın almassan internet vermeme gibi bi durum olmuyor,benim geçen ay 4 gün falan geçti fatura sorun olmadı.
-
Evet Hocam değişmediyse 2-3 yıl önce o şekildeydi, iptal edince de ayın kalan günlerini iade ediyor. -
modem geç sinyal gelme sorunu düzelmiş,kalıcı olur umarım,hızlarda iyi düzelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 6 Mart 2021; 3:23:33 >
-
Şimdi ben mevcut firmam dan taşıma işlemini ayın son bir kaç günü başlatsam.
Diğer ayın başında taşıma işlemi bitse bana sadece hizmet alacağım ay in faturası mi çıkar?
quote:
Orijinalden alıntı: TBTNETMerhabalar,
Modem arayüzünde kimlik doğrulama sorunu çözümlenmiştir.
bu esnada tekrar kullanıcı güncellemesi yapılmıştır.
Alıntıları Gösterİşte ne olmuşsa her şey o sırada olmuş tekrar başa döndük. Kullanıcı güncellemesinden sonra hızım tekrar düştü eski haline döndü CRC hataları yeniden başladı. Demek ki sorun modem kaynaklı değilmiş boşuna sıfırlattınız modemi. Sorunla ilgili ipucu vereyim "kullanıcı profili yanlış." Verdiğiniz hız ancak 35'lik paketlerde alınır. Gerisini PM'den gönderiyorum.
-
Diyelim ki Martın 2'sinde geçiş yaptınız, Nisan ayında Martın 28 günlük ve Nisanın tam faturası çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986İDM ye çokta güvenmeyin ben işsizlik yapıp süre tuttum orada yazanla alakası olmayan sürede bitti indirme.
pardus inidirme linkinden deneyin tubitak serverı
https://indir.pardus.org.tr/ISO/Pardus19/Pardus-19.5-XFCE-amd64.iso
Onu da denedim değişen bir durum hocam yok hatta indirme hızı daha düşük çıkıyor, Aşağıda görseldeki gibi hız dalgalı geliyor üstelik.
-
Enteresan ya .. Tübitak serverinde sınır yok aslında.
35 mbit hattimdan.3.8-4 megabayt indiriyorum ben.
Hmmm çok değişikmis. Telekomda Bir ara böyle yapmıştı ozamn kota vardı aşım olunca işler karışıyor diye vazgeçtiler.
Bazıları için İlk seferde zorlayıcı olur bu durum.
Taşıma yapmak istersek kullanmadığımız günler geri veriliyor mu acaba..
Türknet kalan günlerin iadesini yapıyor, Tbtneti bilmiyorum ama yapmazsa bile hakem heyeti falan bi şekilde alınır. -
Kimseye tavsiye edilmez ki bu şekilde.
Adam taşıma yapacak önceki firmadan kalan fatura yeni firmadan kullandığı kadar ki fatura ve kullanmadigi ayin faturası derken ooo küfür eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X