Şimdi Ara

TCG,YGO terimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hertürlü anlamadığınız terimi açılımı vs.. söyleyin. Hemen ne anlama geldiğini söyliyeyim.

• demekki herkez herşeyi biliyor :D komedi gibi :D
  • ocg ve tcg ne oluyor 2 senedir çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

ocg ve tcg ne oluyor 2 senedir çözemedim

lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

ocg ve tcg ne oluyor 2 senedir çözemedim

ocg:Official card game japonyada oynanan yugiohtur.

tcg:Trading card game avrupada oynanan yugiohtur.

ikisi arasında kural farkı yok sadece ocg de kartlar japonca tcg de ingilizce.
  • tcg nin bir açılımıda Türkiye Cumhuriyeti Gemileri'dir
  • yok ya ozan dağlar kadar fark var yaf

ocg:asıl yugioh japonların (öyle böyle ) çizimleri onların yaptıkları raritysi düşük boosterlar vb vb bisürü şey aslında sansürsüz çizimler olmasa ocg daha iyi konami tarafından yapılıyor = offical card game japınya ve bazı uzak doğu ülkelerinde kullanılıyor japonca oluyor genelde

tcg:UDE(sanırım) tarafından hazırlanıyor uçuk rarityler (structuredaki kartları secret rare yapıyolar ) dandik structurelar herşey dandik xD çizimler sansürlü abd ve avrupada kullanılıyor genellikle ingilizce almanca fransızca vb dillerde var ocgnin biraz gerisinde tcg fakat buralarda bu kullanılıyor =trading card game

• olm ben küçük çaplı ele aldım :D daha başka sorunlar gelirse onlarıda hallederiz xD

bu arada mesela emisarry of darkness ocg e özel bir karttır.TCG de basılmamıştır.

bunun gibi birçok özelliktende anlıyabileceğimiz gibi ocg tcg den birçok yönüyle üstün kalıyor.

şahsen benim bu farklılıktaki en sinir olduğum şey ude nin kartların raritylerini yükseltmeleri !!

ulan dad ocg de rare tcg de secret rare! hayatımda ude kadar paragöz bi firma görmedim ben arkadaş yaa...

evet başka sorusu olan??
  • aslında OCG kartları TCG kartlarından daha güzel ve daha kaliteli basılmış.
    şuanda elimde OCG Yugi Volume 2 Structure Deck var.içini birkere açıp baktım kartları merak ettiğim için.
    İngilizce kartlardan çok daha kaliteli ve parlak yapılmışlar.ayrıca destenin kutusunda yazılan isimler ve şekillerde kabartmalı olarak yapılmış yani daha orjinal daha gerçekçi.
    konuyla ilgisi yoktu ama yinede söyleyeyim dedim.bazı arkadaşlarımız OCG kartlarını bilmeyebilir.fikirleri olsun amacıyla yazdım..
  • OCG kartlarıyla TCG kartlarının bi farkı yokki sadece resimler değişik tcgde bazı kartlar da ocg only
  • hayatında bir ocg kartını eline almış olsaydın ne farkı var anlardın..
  • sen de yugiohdan anlasaydın fark olmadığını görürdün

anlamlarında fark yok ama sen oraya bakmıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 10 Mayıs 2008; 22:12:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jo_be

sen de yugiohdan anlasaydın fark olmadığını görürdün

anlamlarında fark yok ama sen oraya bakmıyon

ben başka yerde koşuyorum sen başka yerde (:
    bi laf vardı ben diyorum istanbul boğazı ...... gerisini getirmeyeyim şimdi..

hayatında kart görmemişsin şu yazdığın yorumdan ne anlam çıkardın acaba çok merak ediyrum.yani yazdığım yorumdan ne anladında böyle saçma bir yorum yazabildin?

ben diyorum ki OCG kartları çok daha güzel TCG kartlarından. daha kaliteli basılmış daha parlak daha gerçekçi.destenin kutusunda bile yazılar kabartma ile yazılmış diyorum sen başka alemlerde gezinip hiçbir halt bilmediğin halde saçma yorumlar yazıyorsun.

• Beni anlayan 2. kişi...
  • quote:

hayatında bir ocg kartını eline almış olsaydın ne farkı var anlardın..

peki bu nedemek şimdi (:

jaden yuki sen de maydanoz gibi heryerden çıkma be
  • quote:

Orjinalden alıntı: jo_be

yok ya ozan dağlar kadar fark var yaf

ocg:asıl yugioh japonların (öyle böyle ) çizimleri onların yaptıkları raritysi düşük boosterlar vb vb bisürü şey aslında sansürsüz çizimler olmasa ocg daha iyi konami tarafından yapılıyor = offical card game japınya ve bazı uzak doğu ülkelerinde kullanılıyor japonca oluyor genelde

tcg:UDE(sanırım) tarafından hazırlanıyor uçuk rarityler (structuredaki kartları secret rare yapıyolar ) dandik structurelar herşey dandik xD çizimler sansürlü abd ve avrupada kullanılıyor genellikle ingilizce almanca fransızca vb dillerde var ocgnin biraz gerisinde tcg fakat buralarda bu kullanılıyor =trading card game

sansür olayına girersek mesela wather otomatics iydi neydi o var onun ocg hali süper XD bide dark ruler ha des var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.