Şimdi Ara

Tchibo Ahşap Pikap Lenco L 90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
10.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tchibo'da sanırım bir sürelik bir kampanyaymış. Şu an 600 TL
    http://www.tchibo.com.tr/ahsap-pikap-p400079558.html
  • Şu an baktığımda hala 450 TL.

Yorum yapacak var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender53

Şu an baktığımda hala 450 TL.

Yorum yapacak var mıdır?

450 tl ye sıfır lenco pikap.hiç durmam ben olsam ama benim pikabım var.
  • Bende bir lenco L90 edindim. Ana ses sistemime alternatif olarak salonumda LencoL90 + lepai2020 + pioneer cs5070 kombinasyonu kurdum. Eski 45likleri degerlendirmek ve hobi olarak plak toplamaktı amacım ama sistem çok tatlı oldu başından kalkasım gelmiyor. Bir süre bu sekilde keyif yapıp sonrasinda ana sisteme pikabı eklemek daha mı iyi olur yoksa plak işini sadece bu kombinasyona mı bırakmalıyım bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi konuyla ilgili cahilliğimi maruz görerek cevaplarsanız sevinirim. Konuyla ilgili nette aradım ama kesin cevap bulamadım. Şimdi bu pikapı alsak evde de pioneer vsx-321 bir ses sistemim var. Ben bu pikabı bu ses sistemine nasıl bağlarım. Yani ses sisteminin hangi girişine takmalıyım? Çünkü ben de phone diye bir giriş yok. Teşekkür ederim.
  • Bu pikap replica mı yoksa orjinal l90 mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majeste1

Şimdi konuyla ilgili cahilliğimi maruz görerek cevaplarsanız sevinirim. Konuyla ilgili nette aradım ama kesin cevap bulamadım. Şimdi bu pikapı alsak evde de pioneer vsx-321 bir ses sistemim var. Ben bu pikabı bu ses sistemine nasıl bağlarım. Yani ses sisteminin hangi girişine takmalıyım? Çünkü ben de phone diye bir giriş yok. Teşekkür ederim.

Tchibo pikaptan bahsediyorsunuz galiba...
    Bu pikabın (veya Lenco L90'ın) içinde phono preamp var ve çıkışı sadece "line-level".
    Bunun anlamı vsx-321'inizin phono girişi olsaydı bile oraya bağlayamazdınız.
    Bu pikabı receiver'ınızın arkasındaki herhangi bir analog girişe bağlayabilirsiniz. Hangisi olduğu farketmez.
  • Tchibo'nun bu pikabının içinde, kullanırken devre dışı bırakılamayan, MM phono stage/preamplifier'ı (pikap önyükselteci var). Dolayısıyla bu pikabın çıkışı phono değil, RIAA düzeltmesi yapılmış line/hat seviyesindedir. Bunu yükseltecin doğrudan LINE/AUX girişine bağlamalısınız; MM/PHONO IN'e değil. Kendiniz yahut güvendiğiniz eklektronikçiler, bence, cihaza müdahale ederek bu built-in MM phono'yu iptal edebilir ya da seçimli hale getirebilirler. Ama bence bu haliyle bile bu fiyata, D&R pikaplarından çok çok daha iyi bir seçenek.
  • Bende aynı pikaptan aldım ve ilk defa pikabım oluyor ve amfiydi bağlantıydı hiçbirşey bilmiyorum üstad.Siz lenco l90 ı hangi yan ürünlerle (amfi-hoparlör vs) kullanmaya başladınız acaba ve performansı nasıl oldu bende ona göre alayım.yardımınızı rica edecektim.
  • Tchibo daki stokta kalan son l90 ı ben aldım. Kargo geldi kontrol etmeden teslim aldım adamlar gitti. Sonra koliyi açtım ne göreyim pikabı kurmuşlar kolideki köpükleri falan çıkarmışlar pikabı korumasız bir şekilde kolinin içine koymuşlar kapak kırılmış ahşapta zedelenmeler olmuş yazılım cd si kırılmış menteşenin biri kırılmış ve 45 lik plak adaptörü eksikti. Neyseki sorunsuz çalışıyor ses güzel. Pikabın başka yerlerde 1500 1700 arası fiyatlarda satıldığını öğrenince iade etmekten vazgeçtim. Ki muhtemelen zaten iade almazlardı sizin kırmadığınızı nerden bilelim kargocunun yanında kontrol etmemişsiniz diyebilirlerdi. Tchibodan ilk ve son alışverişim oldu. Bir daha bunlar uygun fiyatlı pikap getirirde almaya heves ederseniz bu durumu göz önünde bulundurun. Fotoları az sonra yükleyeceğim.

Tchibo Ahşap Pikap Lenco L 90

.
    .

.
    .

.
    .

.
    .

.
    .

.
    .

.
    .

.
    .

.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy_Vercetti -- 5 Ocak 2017; 23:24:5 >

• Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    600tl iken uzun süre inceledim ama elim almaya gitmedi bir türlü. Pişman değilim ama alsam iyi olurdu vs diye düşünüyorum. Fakat sizin yerinizde olsam direk iade ederdim. Bu haliyle L90 olsa ne olacak? Çok hırpalanmış duruyor. yarın öbür gün arıza veya dengesiz çalma gibi bir sorunu inşallah olmaz. Gene de hayırlı olsun. Umarım uzun süreler zevkle dinlersiniz.
  • Valla bilmiyorum dolar kuru yüzünden aşırı arttı fiyatlar. Pikap için fazla bütçem yoktu ikinci el niyetine kullanmaya karar verdim. Devirinde başlatmasında durdurmasında sesinde falan bir problem yok. Hem oldukça basit komplike bir cihaz olmadığından arıza olsa bile tamiri kolaydır diye düşünüyorum.
  • Ben de neredeyse alıyordum, dün baktım stok yok yazıyor, demek zaten 1 adet kalmış, o da anladığım kadarıyla teşhirmiş, yine de hayırlı olsun, belki de hiç sorun çıkarmayacak...

bize de biraz daha beklemek düşüyor, belki yeniden getirirler...

Fiyat olarak muadillerine baktım, herkesin bildiği modeller sony, pionner, philips... hepsi 600 tl civarı, ancak bu l-90 ile karşılaştırınca hepsi sınıfta kalıyor sanki, deneyimli arkadaşlar bir karşılaştırma yaparlar mı?
  • Bu pikapla karşılaştırmak istediğim modeller:

Sony ps-lx300

Pionner pl-990

Philips ott-2000

Numark pt 01

Bunlardan herhangi biri bu pikaba göre tercih edilir mi?
  • Hocam D&R daki lenco l3808 uymazmı size 1074 lira diyor. Söylediğiniz pikapları bende araştırmıştım hiçbiri hakkında olumlu yorum yok.
  • L90 isteyen varsa çok temiz cihaz var ,forum üyesi arkadaşımız satıyor .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Ali bey ile görüştük. Bir aksilik olmazsa Bu Salı'ya kadar elden teslim şeklinde anlaştık. Teşekkürler haberdar ettiğiniz için.
  • metulen kullanıcısına yanıt
    İkiniz içinde hayırlısı olsun .
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.