Şimdi Ara

tchibo caffisimo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
35
Favori
142.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapsül doldurmak için hangi tip kahve kullanmamız lazım. Çekirdek espresso alırsak en uygun ne miktarda çekilmesi gerekir, tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_kodak E kullanıcısına yanıt
    evet kapsullerde kampanya yokmu ?

ayrıca kapsül doldurmak için hangi kahve önerirsiniz
  • Acaba bu kapsüllerdeki naylonlar sağlığa ne kadar Zararlı bunun hakkında bilimsel veya doktorların yaptığı Bi açıklma duyan war mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kapsullerin metal ve tekrar tekrar doldurulup kullanılani var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Bu kapsullerin metal ve tekrar tekrar doldurulup kullanılani var mı?

kapsül işine bulaşmayın hem dert hemde cebi yakıyor
    size böyle bir şey tavsiye ederim
     tchibo caffisimo
    kahveyi direk makinenin kendi haznesine döküyorsunuz
    (resimdeki delonghi nin 220 serisine ait diğer markalara da bakabilirsiniz)

• Filtre kahve için hangi kapsülü almamız gerekiyor?
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    aslında bütün kapsüller kullanılabilir ama fitre kahve olanlar mavi kapaklı olanlar.
  • ürünü almadan açıklamalar izlediğim videolar çalıştıramayanlar falan acaba zor mu demiştim ama şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım hatta ilk denememde çok iyide köpük yaptım
    ama benim asıl olayım türk kahvesi ama fincanda kahve beni kesmiyor eşim kendine fincanda bana büyük su bardağında türk kahvesi yapıyor :)
    dün kapsülleri açıp içine türk kahvesi bastım ilk yaptığımda kahveyi iyice presledim makinaya koyduğumda 5-10 damla kahve geldi ikincide kahveyi hiç sıkıştırmadım bu sefer ilk başta çok hoş kahve verdi sonra sadece su aktı ama kocaman su bardağında telvesiz bi kahve için yine de iyi sayılırdı

türk kahvesi deneyen varsa deneyimlerinizi bekliyorum
  • Geçtiğimiz günlerdeki kampanya ile aldım bende. Filtre kahve denemedim ama sert olacagı için denemem. Caffe crema da bana sert geldi. Genelde latte maciato yapıyorum yada capuccino ama ikisininde tadı aynı. Karıştırdıktan sonra bi fark yok. Olay sanırım sadece sunum:) ama onda bile daha kıvamı tutturamadım. Zamanla olur umarım. Bide genelde espresso da brazilyan ve etiyopya tavsiye edilmiş ama ben bi fark algılamıyom. O kadar gurme olamadım bu konuda:)

• Etiyopya daha yumuşak ve içilebilir geldi bana.

• sert geldiyse kahve tuşuna tekrar basıp istediğiniz kadar yoğunluğunu azaltabilirsiniz.
  • Arkadaşlar, Cafissimo için çay kapsüller geliyormuş, bilen duyan araştıran var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvole -- 13 Temmuz 2015; 10:00:47 >
  • benim her defasında 2. fincan için süt köpürtürken alet hata veriyor. tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor.
    ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

benim her defasında 2. fincan için süt köpürtürken alet hata veriyor. tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor.

Hocam sütü iki fincan için bir kere de neden köpürtmüyorsun?
  • ben yeni aldım makineyi ve ilk çalıştırmada su gelmedi buhar gözünden ve ışıklar yanıp yanıp sönüyor sabitlenmiyor ? arıza mı var demek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvole

Arkadaşlar, Cafissimo için çay kapsüller geliyormuş, bilen duyan araştıran var mı ?

Kapsüller geldi 3 çeşit çıkarmışlar kırmızı meyve,vanilya,siyah cay.kirmizi meyveleri denesim tadi biraz eksimsi ama guzel fakat cay icin 10 kapsul 11 tl fazla biraz bence bir daha almayi dusunmem dogrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baysalatalik

quote:

Arkadaşlar, Cafissimo için çay kapsüller geliyormuş, bilen duyan araştıran var mı ?

Kapsüller geldi 3 çeşit çıkarmışlar kırmızı meyve,vanilya,siyah cay.kirmizi meyveleri denesim tadi biraz eksimsi ama guzel fakat cay icin 10 kapsul 11 tl fazla biraz bence bir daha almayi dusunmem dogrusu.

Hocam kullandığınız bir kapsülün içini açıp foto atar mısınız çayı ne şekil çekmişler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Baysalatalik

quote:

Hocam kullandığınız bir kapsülün içini açıp foto atar mısınız çayı ne şekil çekmişler ?

En kisa zamanda atmaya calisirim.ama bilginiz olsun poset cayin icindekilere benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baysalatalik -- 17 Temmuz 2015; 10:19:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

benim her defasında 2. fincan için süt köpürtürken alet hata veriyor. tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor.

Hocam sütü iki fincan için bir kere de neden köpürtmüyorsun?

Cezve yetmiyor hocam bardaklar büyük biraz :)

• cafisimo latte rosso kullanan varmı aranızda? eşim doğum gunu hediyesi almış ama ilk defa kullanacağız açıkcası fiyatıda 595 tl pahalı geldi sizce değermi bu fiyata ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.