Şimdi Ara

tchibo caffisimo (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
35
Favori
142.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

Orijinalden alıntı: volvole

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

benim her defasında 2. fincan için süt köpürtürken alet hata veriyor. tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor.
    ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba

Hocam sütü iki fincan için bir kere de neden köpürtmüyorsun?

Cezve yetmiyor hocam bardaklar büyük biraz :)

Hocam o zaman büyük bir cezve alın olsun bitsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuma35

cafisimo latte rosso kullanan varmı aranızda? eşim doğum gunu hediyesi almış ama ilk defa kullanacağız açıkcası fiyatıda 595 tl pahalı geldi sizce değermi bu fiyata ?

Ben aynı makineyi 400 tl civarına almıştım. indirimler çeklerle filan tabiki değer zira otomatik makinelerin fiyatları çok pahalı bu fiyat uygun bence
  • guguk kullanıcısına yanıt
    tşk ederim bende 495 tl ye buldum o yüzden sordum o zaman bunu iade edip internet uzerinden alayım
  • Tchibo kapsuller ne kadar sure bayatlamadan kalabilir 6 ay once aldigim baya kapsul varda bayatlamislar midir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusu duruyorsa son kullanım tarihi en altta yazıyordur. Kutu yoksada net bişi denemez. Daha 3 gün önce aldığım espressonun son kullanım tarihi 3 haftasonra bitiyormuş eve gelince gördüm fitil oldum ama içerim o zamana:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinenin bütün ışıkları yanıp sönüyor ve devamlı bip sesi çıkarıyor. Bu sorunu yaşayan yada bilgisi olan var mı?

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Bir ara bende olmuştu bende kireçlenme oldugunu düşünüp bir miktar suda limon tuzu eritip makinenin su haznesine koydum o suyu kahve koymadan makineden geçirdim baya Parçacık çıkmıştı sonra çalıştı kısa bir zaman sonra yeniden oldu tekrar ayni işlemleri Yaptım ve o gün bu gündür Çalışıyor.

Kendi sitesinde durgol kireç çözücü var ama bence gerek yok limon tuzu hem kireci söker hem de gıda maddesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bir ara bende olmuştu bende kireçlenme oldugunu düşünüp bir miktar suda limon tuzu eritip makinenin su haznesine koydum o suyu kahve koymadan makineden geçirdim baya Parçacık çıkmıştı sonra çalıştı kısa bir zaman sonra yeniden oldu tekrar ayni işlemleri Yaptım ve o gün bu gündür Çalışıyor.

Kendi sitesinde durgol kireç çözücü var ama bence gerek yok limon tuzu hem kireci söker hem de gıda maddesi

Bilgi için teşekkürler hocam, deneyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bilgi için teşekkürler hocam, deneyelim.

Inşallah sizinkinde de ise yarar denemesi zarar vermez sonuçta.

• Yeni çıkan Grand Classe kahvelerden (Cauca Grano) deneyen oldu mu?
    www.tchibo.com.tr
    YENİ: Grand Classé Caffé Crema Cauca Grano
    http://www.tchibo.com.tr/yeni-grand-classe-caffe-crema-cauca-grano-p400077788.html

• Dün bende latte rosso makinesini almış bulunmaktayım. indirimler dahil 425 tl ye geldi bakalım daha deneyemedim bu hafta kullanımını yapacağım.
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    o işi normal öğütülmüş kahve ile yapıyorsanız dediğiniz gibi olur .
    doldurma işini "espresso için" kıvamında öğütülmüş kahve ile yapmanız lazım .
    çünkü normal öğütülmüş kahve ince öğütülmüş oluyor ve kapsül içinde çamur gibi olup,tıkıyor su çıkışını.
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    bende de vardı SKT geçmiş kapsüller , denedim , kullandım , bi sorun yok , tat farkı falan da yok ;)
  • biloumba kullanıcısına yanıt
    bende de PİCCO modeli vardı. sorun yaratmaya başlamıştı . 10/03/2015 mağazaya gittim ve üst modeliyle ( COMPACT ) direkt değişim yaptılar , üstelik fiyat farkı da istemediler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: özufocu

bende de vardı SKT geçmiş kapsüller , denedim , kullandım , bi sorun yok , tat farkı falan da yok ;)

Keşke daha önce söyleseydiniz hocam attım hepsini maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu cihazla ilgili bir başlık açma ihtyacı doğduğundan dolayı bu başlığı açtım. forumun değişik bölümlerinde bu cihazla ilgili konuşuldu. bilgilerin paylaşılması ve bir arada toplanması açısından bu başlık yararlı olacak diye düşünüyorum.

Tchibo Cafissimo tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanmıştır. Lezzetli filtre kahvenin yanı sıra kolayca Espresso veya Caffé Crema (Americano) da hazırlanabilir. Kahve kapsülünü yerleştirip düğmeye bastığınızda, Tchibo Cafissimo benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını ayarlar. Tchibo Cafissimo, süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde, Cappuccino veya Latte Macchiato için süt köpüğünü pratik bir şekilde hazırlar

kullanım kılavuzları
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.PDF?PSID=EC0F4376B374473D98DD3BACA4302DF8&PDFC10_ID=337389
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.PDF?PSID=EC0F4376B374473D98DD3BACA4302DF8&PDFC10_ID=337390
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.PDF?PSID=EC0F4376B374473D98DD3BACA4302DF8&PDFC10_ID=337391

tchibo caffisimo

Linklerde verilen ürünler kendine göre Türk kahvesi mi yapıyor bildiğimiz 3 ü bir arada tarzı nescafe mi, espresso mu yoksa kahve mi yapıyor.

Edit: Makinelerin yabancısıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu cihazla ilgili bir başlık açma ihtyacı doğduğundan dolayı bu başlığı açtım. forumun değişik bölümlerinde bu cihazla ilgili konuşuldu. bilgilerin paylaşılması ve bir arada toplanması açısından bu başlık yararlı olacak diye düşünüyorum.

Tchibo Cafissimo tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanmıştır. Lezzetli filtre kahvenin yanı sıra kolayca Espresso veya Caffé Crema (Americano) da hazırlanabilir. Kahve kapsülünü yerleştirip düğmeye bastığınızda, Tchibo Cafissimo benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını ayarlar. Tchibo Cafissimo, süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde, Cappuccino veya Latte Macchiato için süt köpüğünü pratik bir şekilde hazırlar

kullanım kılavuzları
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.PDF?PSID=EC0F4376B374473D98DD3BACA4302DF8&PDFC10_ID=337389
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.PDF?PSID=EC0F4376B374473D98DD3BACA4302DF8&PDFC10_ID=337390
    http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.PDF?PSID=EC0F4376B374473D98DD3BACA4302DF8&PDFC10_ID=337391

tchibo caffisimo

Linklerde verilen ürünler kendine göre Türk kahvesi mi yapıyor bildiğimiz 3 ü bir arada tarzı nescafe mi, espresso mu yoksa kahve mi yapıyor.

Edit: Makinelerin yabancısıyım...

Konuyu hic okudun mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: okuma35

Dün bende latte rosso makinesini almış bulunmaktayım. indirimler dahil 425 tl ye geldi bakalım daha deneyemedim bu hafta kullanımını yapacağım.

Hocam bir video cekerseniz cok iyi olur

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzun uzadıya okumadım. Genelde herkes yaşadığı sorunları ve internetten ne tür kapsüller aldığını yazmış...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

quote:

Orijinalden alıntı: özufocu

Keşke daha önce söyleseydiniz hocam attım hepsini maalesef

Eski bir tanıdığım ismini vermiyeyim ama herkezce bilinen bir kahve firmasının bölge dağıtım merkezinin muhasebe departmanında çalışmıştı.Ozamanlar kendilerine ait olan tarihi geçmiş kahveleri toplayıp etiketlerini değiştirip tekrar piyasaya sürdüklerini söylüyodu.İşin tuaf olan tarafı ise çoğu büyük şirketinde aynı şekilde yaptığını söylemesiydi.Anlıyacağınız taze diye alıp içtiğimiz bir çok kahvenin en taze kısmı etiketidir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.