Şimdi Ara

tchibo caffisimo (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
35
Favori
142.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben kahveleri çok beğendim her gün iciyodum bağımlısı oldum diyebilirim bir tane sütlük aldım onunla sütü elektrikli ocakta istiyorum 7 dk da isiniyor bana tad olarak köpüklü kopuksuz farketmedigi için makinenin köpurtucusunu pek kullanmiyorum 400 ml termos bardağa bazen expresso bazen normal bazen crema kahve genelde 2 kere demliyorum sutle birlikte bardagi ağzına kadar dolduruyorum ..expressoda düğmeye 3 kere basiyorjm sonra ısıtılmış şutu ekliyorum oh mis tavsiye ederim iç iç bitmiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KinGEagLE kullanıcısına yanıt
    Tamamen kendi yonteminizi bulmussunuz

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Size bir sorum olacak; bende Cafissimo COMPACT var, makinayı kullanırken kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor makinayı bir kaç defa aç kapat yaptığımda çalışıyor ama inanılmaz bir buharla kahveyi sağa sola fışkırtıyor. Sizce problem ne olabilir ?
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Büyük bir ihtimal kireclenmistir. Bunun icin tchibo da durgol kireç çözücü satiliyor ancak ben daha once kendi makinemi limon tuzu ile temizlemistim. Forumda da yazdım daha once nasıl yapıldığını

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Ben toplasanız 20 defa kullanmışımdır makinayı ve hep damacana su ile kullandım. Aşırı basınç yapıyor makina var mı yapabileceğim?
  • Daha önce benim basima geldi cafissimo classic ile bu şekilde çözmüştüm isterseniz deneyin olmazsa zaten zarar vermez garantiye gonderirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Büyük bir ihtimal kireclenmistir. Bunun icin tchibo da durgol kireç çözücü satiliyor ancak ben daha once kendi makinemi limon tuzu ile temizlemistim. Forumda da yazdım daha once nasıl yapıldığını

Hocam filtre kahveyi nerden nasıl alacağız kapsül doldurmak için bilgi verir misiniz rica etsem.
    1 aydır araştırıyorum karar verip alamadım daha
  • www.tchibo.com.tr
    Filtre Kahve ve Filtre Kahve Çeşitleri | Tchibo
    http://www.tchibo.com.tr/m/filtre-ve-french-press-icin-ogutulmus-taze-paket-kahve-c400013845.html

Buraya bakabilirsiniz.

• Makine olmadan caffe machiato nasıl yapılır.

• Merhaba, bende arkadaşımın kullanmadığı caffisimo'yu aldım ve aldığım gibi kapsüllere para yetmeyeceği için kapsülleri tekrar dolduruyorum. Jacos'un kahvesini kullanıyoruz çok memnun kaldım; daha sonra starbox'dan kahve aldım; bunu da expreso'nın bi tık daha kalın olarak çektirdim ama kahveyi randımanlı vermedi ve çok ince kaldığı için kahvenin posası cıvık cıvıktı hemde kahvenin yarısı kapsülde kaldı.

Size sormak istediğim siz çekirdekli kahve aldığınızda nasıl çektiriyorsunuz.
  • bu tchibo da işi iyice vurgunculuğa çevirdi.
    milleti alıştırana kadar "3 al 2 öde" yada "4 al 3 öde" gibi kapsül kampanyaları yapıyorlardı,
    ama şu son 3-5 aydır o tür kampanya hiç yapmıyorlar .
    almanya fiyatı bile bizdekinden ucuz .
    almanlara tanesi 2,69 €'dan sattıkları kapsüleri (*3,20 TL= 8,60 TL) bize tanesi 12 TL'den satıyorlar .
    almıyorum artık .
    Kırmızı Compact modeli , garantisi devam eden , 8 aylık , temiz durumda makinamı satıyorum .
    almak isteyen varsa ÖM ile ulaşsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ces114

Pratiklik olarak güzel bir makina, tat olarak gurmeleri tatmin etmez ama temizlik ve kullanım inanılmaz kolay.
    Bu şekilde olunca kahvelerin tadı daha hoş geliyor ister istemez :)

Tavsiye ederim.

Filtre kahve sevenlere şu kahveyi önerebilirim :

gurmeleri tatmin edecek bir şey önermenizi istesem ne önerirsiniz mesela? işte budur hangi marka model için denilebilir

• takip
  • Cafissimo'ya uygun, metal doldurulabilir kapsül var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukyil92 -- 20 Mart 2016; 21:09:55 >
  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Amazon aliexpress dahil bulamadım hocam.Fakat nespresso için metal doldurulabilir kapsül mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonster61 kullanıcısına yanıt
    Kavrulmasının üzerinden 3-4 gün geçmiş kahve çekirdekleriyle yapılan mis kokulu bir kahve. Ben bu aralar filtre kahveyi tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces114 -- 24 Mart 2016; 13:32:10 >
  • Selamlar, starbucks ve ya çekirdek kahve çektirmek isteyenler arkadaşlar gittiğinizde 8-8.5 kalınlığında çektirdiğiniz zaman kapsülden daha fazla randıman alıyorsunuz eğer starbucks pahalı derseneniz Mehmet efendinin fitre kahvesiyle, brezilya kahvesini alabilirsiniz, tatları güzel ve fiyat olarakta uygun. Bize bir tanıdık tavsiye ettiği için artık Mehmet efendiyi kullanıyoruz.
  • Bıktık şu tchibodan ya makineyi 160 liaya aldık kaç tane 160 lira çıktı kapsülden belli değil ayıp artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2.5-3 ay önce bir hevesle aldigim, en fazla 7-8 kere kullandgim tchibo caffisimo classic kahve makinami satiyorum. Yaninda bir kaç kapsul var onlari da gonderecegim. Ilgilenenler PM atabilir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar selamlar. Genelde Capuccino, Latte, Sıcak Çikolata, Salep vs. seven birisi olarak hangi cihazı almamı önerirsiniz. Espresso vs bana sert geliyor. Sütsüz kahveyi pek tercih etmiyorum

Bütçem sınırlı. Günde 1-2 fincan kahve anca içerim. Cihaza çok para harcamak istemiyorum ama kapsülleri karşılayabilirim. Çok yorulmadan kaliteli kahve içmek istiyorum.

Dolce Gusto Delonghi EDG250.R Jovia Kahve Makinesi var 3 kutu kapsül hediye ediyor 199TL
    Caffissimo Pure var - Mayıs ayı sonuna kadar 149 TL + Endüksiyonlu Süt Köpürtücü: 149TL: 300TL
    Cafissimo Classic var 330TL

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.