Şimdi Ara

tchibo caffisimo (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
35
Favori
141.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhdr84

Açıp kapama tuşunun yanında çok hafif şekikde kırmızı ışık yanıp sönüyor. (Makina açıkken) bunun sebebi nedşr ?

suyunuz azalmıştır, veya kireçlenme uyarısıdır su yeri kadar varsa kireç temizleme yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvole

quote:

Açıp kapama tuşunun yanında çok hafif şekikde kırmızı ışık yanıp sönüyor. (Makina açıkken) bunun sebebi nedşr ?

suyunuz azalmıştır, veya kireçlenme uyarısıdır su yeri kadar varsa kireç temizleme yapın.

Kireç temizleme nasıl yapabilirim? Su var.. demekki kireçlenme ile ilgili.. nasıl bir yol izlemek lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdr84 -- 15 Aralık 2016; 0:48:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte 35. sayfayı inceleyin

docplayer.biz.tr
    Cafissimo. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 62892MOHBXI7-TR001F - PDF Ücretsiz indirin
    http://docplayer.biz.tr/2900933-Cafissimo-kullanim-kilavuzu-ve-garanti-bilgileri-tchibo-gmbh-d-22290-hamburg-62892mohbxi7-tr001f.html

• volvole V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler anladığım kadarıyla kireç temizleme için ürün satın almam gerekiyor..

• bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Evet, Durgol diye bir markanın var, Tchibo bayilerinde satılıyor.
  • quote:

Teşekkürler anladığım kadarıyla kireç temizleme için ürün satın almam gerekiyor..

Hocam daha önce de yazdım sanıyorum makineden suda eritilmiş limon tuzu geçirirseniz kireç çözülecektir

• Tchibo Cafissimo Picco ürünümün su haznesi kırıldı bunu nereden tedarik edebiliriz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Tchibo Cafissimo Picco ürünümün su haznesi kırıldı bunu nereden tedarik edebiliriz acaba ?

Yabancı sitelere falan göz attım ama hiçbirinde su tankı yedeği yok. Sanırım tek seçenek tchibo garantiye yollayıp su tankı satın almak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Tchibo cafissimo classic var , Siz kahvelerinizi hangi öğütülme derecesinde alıyorsunuz ? Espresso mu yoksa AeroPress / Moka Pot derecesinde mi ?
    www.kahve.com
    Kahve ve Aksesuarları, En İyi Dünya Kahveleri, En Çok Çeşit
    https://www.kahve.com/variant-3x100-gr-espresso-paketi

Kapsül dolduracağım. Eğer sizin bir yönteminiz varsa onu denemek isterim. Bir de biliyorsanız burdaki kahveler nasıldır ? Mesela ben sbuck'sın espressosunu çok beğeniyorum. Onlar hangi kahveyi kullanıyorlar bilmiyorum.

Neyse soracaklarım bunlar kahve önerisinde de bulunursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Tchibo Cafissimo Picco ürünümün su haznesi kırıldı bunu nereden tedarik edebiliriz acaba ?

Yabancı sitelere falan göz attım ama hiçbirinde su tankı yedeği yok. Sanırım tek seçenek tchibo garantiye yollayıp su tankı satın almak.

Ben de hiçbir yerde bulamamıştım Tchibo müşteri hattını aradım durumu bildirmek için ve kargo dahil ücretsiz olarak yolladılar

Müşteri hizmetleri adına güzel şeyler de olabiliyor.

• Bugün aldım ve hani kahve koymadan(boşuna gitmesin diye)suyla deneyim dedim ama bardağa su gelmiyor yardım ?
  • Pure kullanıyorum. Uyarı ışığı sarı renk ve sabit olarak sürekli yanmaya başladı. Ne anlama geliyor bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Kireç uyarısı olması gerekli, kireç temizleme yapmanızı öneririm.
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Kireç uyarısı kırmızı ışık diye biliyorum.

Cihaz hava yapmış olabilir mi ? Yanlış hatırlamıyorsam 2 defa kolu açıp kapatarak basınçı boşaltın gibi bir ibare vardı kullanım klavuzunda.
    Denedim herşeyi. Kolu aç kapa yaptım. Suyu full boşaltıp limontuzlu su yaptım. Bitince fulledim durusu ile bir daha. Ama düzelmedi. Bugün götürücem servise.

Geçmiş olsun hocam, servis ücretsiz onarıyor götürün bence de.
    Aynen daha 2 buçuk yıl garantisi var. Yapsınlar bi zahmet. 😊

• Arkadaşlar şu an elimde sadece espresso kağsülü var. Ama bu kapsüllerden espresso modunda ancak 60mlye kadar düzgün espresso alabiliyoruz yani 1kez espresso alıp ikincinin yarısında durdurunca.Bense 300ml ve üzeri kahve hazırlamak istediğimden süt koyunca çok kaçıyor ve kahve oluyor sana kahveli süt :). Bir espresso kapsuluündende 100 ml civarlarında kahve almaya kalksam su oluyor acaba espresso kapsülüyle cafe crema modunda kahve alsam ne değişir cafe crema kapsüllerinin espressodan farkı nedir acaba ? Bir türlü çözemedim. Ayrı seviyelerde mi öğütülüyor yoksa cafe cremanında içinde espresso varda içinden daha düşük basınçta daha çok su mu geçiyor? Aydınlatırsanız ona göre alayım bundan sonra kapsüllerimi.

• Şu kireç ile ilgili bir video çekmeyi düşünüyorum. Limon tuzu ile temizlemeyi baya anlattım ama pek akılda kalıcı olmadı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.