Şimdi Ara

tchibo caffisimo (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
35
Favori
141.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saeco Cafissimo TUTTOCAFFÈ Kahverengi elimde bulunmakta satmayı düşünüyorum makina toplamda 2 x10 kapsül kullanıldı fazla kullanılmadı ilgilenenler mesaj atabilirler.

www.tchibo.com.tr
    Cafissimo Tuttocaffè Azzurro Kapsüllü Kahve Makinesi
    https://www.tchibo.com.tr/cafissimo-tuttocaffe-p400116956.html?dim1=Azzu

210 gibi bir fiyat düşündüm ilgilenler mesaj atabilirler.

• merhabalar ilk defa dün komşum filtre kahve ikram etti ve tadına bayıldım..bizde alalım dedim komşumun Vestel marka onumu alsak bunumu alsak derken 200 tl ile yola çıkıp 800 TL lik tchibo cafissimo latte makinasına takıldık kaldık ancak çok pahalı ...bu tchibo nun kampanyalı dönemleri oluyormu acaba hani öyle bir dönemi oluyorsa takibe alayım diye düşünüyorum...
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    Latte yapmayan Cafissimo makineleri 300 Tl gibi..

Latte denilen şey zaten kahve değil? Bol köpürtülmüş süte biraz kahve alın size latte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Latte yapmayan Cafissimo makineleri 300 Tl gibi..

Latte denilen şey zaten kahve değil? Bol köpürtülmüş süte biraz kahve alın size latte :)
    Barista mübarek ....
  • biraz önce Cafissimo LATTE kırmızı rengini alarak aranıza katıldım.
    filtre kahveyi french press ile içiyordum ama artık kapsülleri kendim doldurarak içeceğim.
    bu arada indirime girmiş aklında olanlar kaçırmasın derim.
  • 1 kere kullandığım filtre kahve kapsülünü çıkartmadan ikinci defa kahve tuşuna bassam kahve nasıl olur 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

1 kere kullandığım filtre kahve kapsülünü çıkartmadan ikinci defa kahve tuşuna bassam kahve nasıl olur 🙄

Daha az yoğun bir kahve çıkar. Daha aromasını kaybetmiş bir içecek elde edersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Evet tahmin ettiğim gibi.ilk doldurduğum finnanı çekmeden kapsülü ikinci kere ilave edip denemeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caffissimo ile kapsul kahve, tadı ve sıcaklık nasıl??Tchibolarda kapsul tadamıyoruz? makinedeki kahve güzel ama kapsul nasıl nasıl test ederiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Mayıs 2018; 20:41:0 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    ben yeni aldım pure modelini,sıcaklık orta üzeri.su ısıtıcıda ısttığımız gibi kaynar halde değil içilecek düzeyde.Kapsül kahveleri rastgele aldım artık deneye deneye öğreneceğim.
    ama arkadaşlar öneri yaparlarsa dikkate alırım :)
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Tchibo kahvelerinin pek farklı olmadığı söyleniyor? sanki sadece ambalajı değişmiş gibi...

Kapsul kahve ile kahvenin tadı nasıl peki? Fark hisseidyormusunuz, ekşi, acı,çiğlik gibi veya kıvamında kahve mi?

Sade kahve,kremasız olarak şu 3 kahve benin dikkatimi çekti..96 lı olana daha ucuza geliyor

tchibo caffisimo
     tchibo caffisimo

• quote:

Orijinalden alıntı: ademis

1 kere kullandığım filtre kahve kapsülünü çıkartmadan ikinci defa kahve tuşuna bassam kahve nasıl olur 🙄
    Filtre kahvede berbat bir sonuç çıkar ama espresso yada cafe crema da elde edeceğiniz americano olur
  • ogoksel O kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim cafe crema ile bakalım :)
    ben coffee ethiopia ve caffe creama colombia aldım 10lu paket denemek amacıyla.İlk ethiopia yaptım sonra colombia.Tatları aynı değil.Ethiopia filtre kahve tadında , colombia da kahve yoğunluğu daha fazla gibi geldi ve pişmiş kahve kokusu da var( zaten kullanım klavuzunda da benzer şey yazıyordu caffe crema ve espresso için).Kapsülden kaynaklı tat değişimi farketmedim.Hatta anneme de colombia yaptım kahve tadı dışında farklı bir tat almadı o da.
    Ben önce 10lu olarak deneyeceğim,aralarından hoşuma gidenleri 96lı paket olarak sipariş etmeyi düşünüyorum

not: khave gurmesi falan değilim sadece keyif amaçlı içiyorum arada sırada :)
    Ben de arada içiyorum..Hani çay gibi devamlı tüketilen bir şey olsa kahve çekirdek veya öğütülmüş alıp taze taze içilir ama günde 1 fincan için olmuyor..O sebeple kapsül düşünüyorum ama emin değilim..

Hani Sturbucks veya Tchiboya gidip 1 fincan alsak, bu kapsüllerin tadı böyle mi oluyor?

Zira Çoklu Kahve yapımında kahve kıvamı daha iyi olur o sebeple tek kişilik kahvelerde biraz kuşkuluyum
    Starbucks kahvesi gibi olsa bayram yapardım zaten 😀
    Kahve deryasında filtre kahve diye getirilen şeyden kat kat güzel.Ben henüz 2 kapsül denedim hoşuma gitti.
    Zaten 299 lira olan püre modeli 209'a düşmüştü ,%10 da Tchibo ilk alışveriş indirimi yaptı 189 liraya geldi bana.Alma nedenim biraz da bu.Filtre kahve makinesi düşündüm ama evde o kadar kahve içemeyeceğim için vazcaydım.
    Aslında delonghinin hem kapsüllü hem öğütülmüş kahveli çalışan modelleri var ama 600 lira falan 😐

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    French presten daha iyi olacağı kesin..

Bahsettiğiniz makinelerin Filtre kısmı zayıf maalesef..Evde kahve içen çok olsa 4-6 kişilik kahve yapımı için herhangi bir Filtre makinesi olur..Ama tek içim biraz hassas

Breville BDC 600 modeli var..Bu harbiden güzel makine, çekirdekten, filtre kahveden tek kişilik, aroma, öğütüm-sert-orta-yumuşak ayarlı kahve yapıyor..Ama emin olamadım al kullan memnun kalırsan para ver deseler ne güzel olur :)

Çekirdek almakla da bitmiyor işte tazeliği koruması vs vs vs..Tek kişilik kahve olayı zor..
    Baktım şimdi breville makinesine maşallah fiyat çok hoş :)
    Kahve olayı ayrı,para olacak en kıyak makineleri alacaksın ama işte.zor

Merhaba,,Tchibo makinede indirim var ,Pure Modeli 200 Tl gibi..

Ama özelliklerde kahve 125 ml yazıyor? Küçük değil mi 125 ml?

Ben nescafe fincanı kulanıyorum o da sanırım 200 ml?

Fincan boyutu olarak küçük gibi geldi
    Ben o fiyat üzerinden aldım , Tchibo ilk alışverişim diye %10 indirim yaptı 189 liraya geldi .
    Evet küçük oluyor Nescafe fincanına göre kendi kıvamında iken.ama kullanım kitapçığında su miktarını biraz daha arttırabilirsiniz diye açıklaması da var

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.