Şimdi Ara

tchibo caffisimo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
35
Favori
142.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün 149 tl ye inmiş, ayrıca yanında sütlük kireç çözücü artı 20 tl lik hediye çeki. Vay anasını ya 200 e aldık
  • Ürünüm bugün geldı yarın ıade edecegım.. Zira arızalı çıktı .. Su gösterge ışığı yanıp sönüyor ve hıcbır şey yapılamıyor doğal olarak.. Sureklı power yanındakı kırmızı su yok ışığı yanıp sönmekte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kireç çözme işlemini nasıl yapıyoruz acaba, kullanma klavuzunu kaybettim de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

kireç çözme işlemini nasıl yapıyoruz acaba, kullanma klavuzunu kaybettim de?

www.tchibo.com.tr
    Kullanım Kılavuzu
    http://www.tchibo.com.tr/-s400013569.html

• quote:

Orijinalden alıntı: akg58

ürün 149 tl ye inmiş, ayrıca yanında sütlük kireç çözücü artı 20 tl lik hediye çeki. Vay anasını ya 200 e aldık

aynen...acımız büyük
  • kullanım klavuzunu indirirken ürün kodu istiyor. ben komple kutuyu çöpe attım. ürün kodu nedir acaba?
  • Compact modelini aldım süt köpürtme için french press kullanmayı düşünüyorum.Alacak arkadaşlar için 3 kutu espresso+kireç çözücüyle birlikte 146 lira.Normalde cihaz tek başına 199 lira.Ama espresso harici kapsülleri bulamadım sitede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frech press te nasıl süt köpürteceksin anlayamadım ama espresso harici hepsi sitede yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

frech press te nasıl süt köpürteceksin anlayamadım ama espresso harici hepsi sitede yer alıyor.

Bir çay bardağı sütten biraz daha az sütle bu kadar köpük oluyor f.p'de.Makinem daha gelmedi kahve de f.p'de yapıldı.
     tchibo caffisimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 30 Mayıs 2013; 18:04:34 >

• Evde cafissimo classic var , başlatıp kapsül koyup sorunsuz espresso alıyorum fakat açma düğmesi ready konumuna geldiğinde su uyarısı 3 kez yanıp sönüyor devamlı su tankı dolu olduğu halde , su olarak taze çeşme suyu kullanıyorum maks. çözünürlük için eskişehirin suları acayip kireçli yani kısaca alette kireç problemi mi mevcut ? Nasıl çözerim , yardımcı olursanız sevinirim .
  • Selamlar,

Arkadaşlar iş yerinde bu makinadan var. kahve yapıp ıcıyoruz ancak benım bır sorum var yaptıgımız kahveler pek sıcak olmuyo ya sütü filan nasıl ısıtcaz.
    Köpük için sıcak süt mü kullanıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimey

Selamlar,

Arkadaşlar iş yerinde bu makinadan var. kahve yapıp ıcıyoruz ancak benım bır sorum var yaptıgımız kahveler pek sıcak olmuyo ya sütü filan nasıl ısıtcaz.

Bende süt köpürtücülü model yok ama köpürtmek için sıcak süt konulmayacağını biliyorum.Soğuk süt konuluyor o buhar hem sütü ısıtıyor hem köpürtüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Selamlar,

Bende süt köpürtücülü model yok ama köpürtmek için sıcak süt konulmayacağını biliyorum.Soğuk süt konuluyor o buhar hem sütü ısıtıyor hem köpürtüyor.

Anladım hocam, ama benım kahve ıstedıgım kadar sıcak olmuyor anlamadım sorunu.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Birkaç aydır kahve merakı sardığından verdiğim cevapların kesinliğine garanti veremem ama espresso zaten çok sıcak içilen bir şey değil diye biliyorum hocam.Bir tavsiye vereyim espresso bildiğiniz gibi az oluyor.Böyle olunca da çok çabuk soğuyor.Köpürtme haricinde içine süt de katıyorsanız bardağa sıcak süt koyun.Ve bütün bunlardan önce bardağa sıcak su koyarak bardağı ısıtın ki soğuma geciksin.Makineden zaten sıcak su da alınabiliyor sadece.Koyun suyu biraz bekletin daha sonra hazırlayın kahvenizi.Tabi bunu espresso içtiğinizi farzederek yazdım ama filtre kahve gayet sıcak oluyor benim makinemde.Ama siz yine de bardağınızı ısıtın daha sonra yapın kahvenizi büyük faydasını görürsünüz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Birkaç aydır kahve merakı sardığından verdiğim cevapların kesinliğine garanti veremem ama espresso zaten çok sıcak içilen bir şey değil diye biliyorum hocam.Bir tavsiye vereyim espresso bildiğiniz gibi az oluyor.Böyle olunca da çok çabuk soğuyor.Köpürtme haricinde içine süt de katıyorsanız bardağa sıcak süt koyun.Ve bütün bunlardan önce bardağa sıcak su koyarak bardağı ısıtın ki soğuma geciksin.Makineden zaten sıcak su da alınabiliyor sadece.Koyun suyu biraz bekletin daha sonra hazırlayın kahvenizi.Tabi bunu espresso içtiğinizi farzederek yazdım ama filtre kahve gayet sıcak oluyor benim makinemde.Ama siz yine de bardağınızı ısıtın daha sonra yapın kahvenizi büyük faydasını görürsünüz.

tamam hocam oyle deneyeyım

• arkadaşlar bir de şöyle bir durum var. biz çay toplumu olduğumuz için kahvenin de cayır cayır olmasını bekliyoruz ama gerçek o değil... gerçek kahve aromasını kaynar değil ılıktan daha sıcak suda bırakır. bu yüzden en başlarda garipsemeniz normal ama sürekli makine kullanansanız hep vereceği standart kahve ısısı normaldir ve olması grekendir diye düşünüyorum
  • Merhaba;

ben sürekli kullanan arkadaşlara bir soru sormak için üye oldum. Üstteki arkadaşın da yazdığı gibi benim yaptığım kahvede soğuk oldu. Cafe Crema yaptım. Buhar kolunun açık mı olması gerekiyor kahve yaparken? yardımcı olur musunuz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimavi88

Merhaba;

ben sürekli kullanan arkadaşlara bir soru sormak için üye oldum. Üstteki arkadaşın da yazdığı gibi benim yaptığım kahvede soğuk oldu. Cafe Crema yaptım. Buhar kolunun açık mı olması gerekiyor kahve yaparken? yardımcı olur musunuz lütfen?

kitapçıktaki talimatlarda birikmiş eski suyun çıkması için yapılacask şey anlaltılıyor o arada makinede daha çok ısınmış oluyor. onu deneyin
  • bir haftayı geçti Caffisimo Clasic imi alalı, kafama takılan bir şeyi sormaya girdim ama buradaki muhabbet biraz yavan kalmış (tüm özürlerimi ileterekten), cihazı almak için 8 ay kıvranmış biri olarak, arada diğer markaların makinalarını da hatmetmiş olarak, Nestle nin Nespresso Latte makinasıyla bunun arasında kalıp 1000 liralık "cüzi" fiyat farkından ötürü Caffisimo aldım, kahve hazırlama işi de bir ritüel oldu bir haftadır okuldan geldiğimde akşamları, keyifli bir iş....

detaylı bir nedir ne değildir yazısı yazarım yakın zamanda ama aslıl derdim ve soruma birisi derman olursa bi kutu kapsül hediye ederim

latte macchiato niye yapamıyorum ben
    süt köpürtmekte problem yok, canavar gibi cappuccino lar yapıyorum, cafe latte de de problem yok falan da
    bir türlü latte macchiato kıvamını tutturamadım gitti, benekli sütümü yapamıyorum, içine dökünce espresso yu (ayrı yere alıp, sütü köpürtüp ekliyorum) olduğu gibi köpüğün altından bardağın sonuna kadar çözünüyor

derdime çare olun amcalar, dayılar, abiler, ablalar, halalar, teyzeler...

he bir de
    sütü köpürterek krema kıvamına getirildiğinin herhangi bir örneği var mı u tube da falan, beklenti nedir o konudaki anlamadım

indüksiyonlu süt köpürtücüsünün satışı yok şu sıralar, parası olan varsa aerocino 3 ü var nestle nespresso nun onu alabilirsiniz, nestlenin cihazlar lüzumsuz yere çok pahalı, sadece TRde de değil, komple pahalı adamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_greywolf -- 22 Ekim 2013; 20:47:43 >

• hazırladığım caffe machiato

tchibo caffisimo

tchibo caffisimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 9 Aralık 2013; 13:31:45 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.