Şimdi Ara

Tchibo Kapsül Kampanyası(Yeni) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

bu arada haklısınız ama french presse kaynar su dökülmemelidir. suyu kaynatıp kapattıktan sonra bir aç dakika dinlendirmek gerekiyor. kaynayan sıvı kahve çekirdeklerinde erimeye değil aşınıma neden olur

kesinlikle french press de kahve yapılırken sakın 100 derece kaynamış suyu kullanmayın. su biraz soğusun öyle kullanın, kaynar su kahveyi resmen yakıyor, lezzeti ciddi biçimde azalıyor. aynı durum çözünebilir nescafe gibi kahveler içinde geçerlidir.

Aynen ben de katılıyorum Çok sıcak su kahveyi yakıyor ayrıca french press camının çatlamasına bile neden olabilir bazen

• Arkadaşlar sitedeki öğütülmüş kahveler french press için ne kadar uygun olur zira biraz kalın olması gerekiyormuş ve burada Tchibo şubesi yok.Yorumlara göre vereceğim siparişi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: subseven3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar allah aşkına bir yardım sever şu kafeinsiz kapsüllerin linkini koyabilir mi?
    bu arada cehaletime verin ama bu kapsülleri frenc press denen aletle kullanabiliyor muyuz?
    çünkü tchibodan caffissimo yu aldık henüz kutusundan bile çıkarmadık.
    en yakın zamanda cevaplarınızı bekliyorum

link1 link2

teşekkürler...şimdi siparişi geçiyorum ben de...7gr lık 10ar kapsül varmış 1 kutuda. 3 kutu geçtim. 3 kutu da bedava oldu. kargo dahil 22.45... oldukça karlı olduğunu düşünüyorum. başlığı açan arkadaşa da çok teşekkürler. herkese keyifli içimler dilerim

6 kutu yap 31 tlye 12 kutu oluyo en iyi kombinasyon

hocam en başta oyle yapmıştım. haklısınız en karlısı o...ancak kartta 24 tl limit kalmış
    ben de ödeme tarihine kadar beklemek istemedim kampanya biter ya da unuturum diye
    aldım gitti

iş bankası kullanıyorsanız ödeme tarihini beklememek için; "kredi kartı numarası görerek borç ödeme" kısmına kendi kart no'nuzu yazıp vadesiz hesabınızdan para göndererek kart limitini arttırabilirsiniz. bilginize.

teşekkür ederim fakat ne yazık ki vakıfbank/world kart kullanıyorum. ne yazık ki diyorum çünkü kendi tercihim olsaydı asla seçmeyeceğim bir banka. kart kız kardeşimin zaten. bir bilginiz var mı bu işlemi bu kartda da yapabilir miyim?

geç cevabım için çok özür dilerim. o kartların internet bankacılıklarını hiç kullanmadığım için arayüzleri hakkında bir bilgim yok maalesef. eminim onlarda da vardır bu sistem; ancak dediğim gibi ben yardımcı olamayacağım :) iyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar allah aşkına bir yardım sever şu kafeinsiz kapsüllerin linkini koyabilir mi?
    bu arada cehaletime verin ama bu kapsülleri frenc press denen aletle kullanabiliyor muyuz?
    çünkü tchibodan caffissimo yu aldık henüz kutusundan bile çıkarmadık.
    en yakın zamanda cevaplarınızı bekliyorum

link1 link2

teşekkürler...şimdi siparişi geçiyorum ben de...7gr lık 10ar kapsül varmış 1 kutuda. 3 kutu geçtim. 3 kutu da bedava oldu. kargo dahil 22.45... oldukça karlı olduğunu düşünüyorum. başlığı açan arkadaşa da çok teşekkürler. herkese keyifli içimler dilerim

6 kutu yap 31 tlye 12 kutu oluyo en iyi kombinasyon

hocam en başta oyle yapmıştım. haklısınız en karlısı o...ancak kartta 24 tl limit kalmış
    ben de ödeme tarihine kadar beklemek istemedim kampanya biter ya da unuturum diye
    aldım gitti

iş bankası kullanıyorsanız ödeme tarihini beklememek için; "kredi kartı numarası görerek borç ödeme" kısmına kendi kart no'nuzu yazıp vadesiz hesabınızdan para göndererek kart limitini arttırabilirsiniz. bilginize.

teşekkür ederim fakat ne yazık ki vakıfbank/world kart kullanıyorum. ne yazık ki diyorum çünkü kendi tercihim olsaydı asla seçmeyeceğim bir banka. kart kız kardeşimin zaten. bir bilginiz var mı bu işlemi bu kartda da yapabilir miyim?

geç cevabım için çok özür dilerim. o kartların internet bankacılıklarını hiç kullanmadığım için arayüzleri hakkında bir bilgim yok maalesef. eminim onlarda da vardır bu sistem; ancak dediğim gibi ben yardımcı olamayacağım :) iyi günler.

yine de teşekkürler. ben bunu araştırayım

• faridun kullanıcısına yanıt
    Espresso için kavrulmuş ve çekilmiş kahveyi french press ile içmek ha? Yapmayın etmeyin Allah aşkına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Espresso için kavrulmuş ve çekilmiş kahveyi french press ile içmek ha? Yapmayın etmeyin Allah aşkına...

Hort, bir şey sanıkta konuya girdim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Filitre kahveyi fazla aratmıyor.Tek sorun ince çekildiği için bulanık oluyor.Filitre kahve makinası kağıdı varsa , ondan süzülerek o sorun da aşılıyor.

Eğer elinizde kapsül var makina yoksa , kapsülleri en kolay yoladan değerlendirmiş oluyorsunuz.Elinizde moka cezvesi varsa biraz daha espressoya yakın bir tatla değerlendirilebilir.

Tabi bütün bu yöntemler ile yapılımış kahveler espressodan ziyade filitre kahve tadına yakın oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros85

quote:

Hort, bir şey sanıkta konuya girdim hocam

Kusura bakma ben de fırsat arıyordum, kapsül stoğum tükenmek üzere de. Sonradan konuyu okurken yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faridun

quote:

Filitre kahveyi fazla aratmıyor.Tek sorun ince çekildiği için bulanık oluyor.Filitre kahve makinası kağıdı varsa , ondan süzülerek o sorun da aşılıyor.

Eğer elinizde kapsül var makina yoksa , kapsülleri en kolay yoladan değerlendirmiş oluyorsunuz.Elinizde moka cezvesi varsa biraz daha espressoya yakın bir tatla değerlendirilebilir.

Tabi bütün bu yöntemler ile yapılımış kahveler espressodan ziyade filitre kahve tadına yakın oluyor.

Söyledikleriniz doğru, yoklukta gider. Fakat yapmayın etmeyin yazıktır güzelim kapsüllere. Kahve dünyasından 50-100gr kahve bile isteseniz zaten hiç erinmeden veriyorlar. Kahve krizini böyle savuşturabilirsiniz.

• Kapsülleri Tchibo makineleri dışında farklı marka ve modellerde kullanan var mı uyumlu mu? Bilgisi olan var mı?
  • Şu makineye ince çelik bir kapsül lazım aslında yaptırılabilir başka cihazlarda örnekleri olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kapsullerin son kullanim tarihi gecti bir sorun olur mu dersiniz kokusunda tadinda pek problem yok :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SupremeXXL kullanıcısına yanıt
    Nespresso kapsülleri Tchibo'ya göre daha ufak. Uymaz. Lavazza hakkında bir fikrim yok. Başka bilindik marka da yok sanırsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nespresso kapsülleri Tchibo'ya göre daha ufak. Uymaz. Lavazza hakkında bir fikrim yok. Başka bilindik marka da yok sanırsam.

Yurtdışında Krups Dolce Gusto yada Bosch Tassimo almayı düşünüyorum alırken tabi kapsül alcağım ama belli zaman sonra elbet bitecek. Burdan tedarik edebileceğim mağaza arıyorum; en geniş yelpazede Tchibo da var ama uyum sorunu olur mu onu bir öğrenemedim
  • ben de yeni bir kapsül kampanyası başlamış sandım, meğer konu hortingen olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.