Şimdi Ara

Tchibo pikap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linkteki Tchibo ürünü almayı düşünüyorum.

https://www.tchibo.com.tr/ahsap-pikap-p400079558.html

Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Fazla bir bütçem yok. Ekstra ne almam gerekir? (amfi,speaker vb) Ne avantajı ne dezavantajı var? Kartuş ve iğne değiştirilebiliyor mu? Kayış, kol ayarı mevcut mu gibi şeyler konuşuluyordu. Kısaca cevaplayan olursa sevinirim bu ürünün fiyat/performans oranını.

Teşekkürler,

• Tavsiye verebilecek var mı arkadaşlar? Üstteki mi yoksa biraz daha paraya kıyıp aşağıdaki mi? Değer mi bilemedim çünkü aşağıdakinin daha da üstüne çıkacak bütçem yok.

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Elemental-Pikap,PR-2108.html
    Sanırım bu tarz bir şey de almalıyım,http://www.sesvegoruntusistemleri.com/Phono-Box,PR-1761.html

Bu konuyla henüz yeni ilgilendiğimden hiç bilgim yokmuş gibi yazabilirsiniz. Giriş seviyesinde bilgi ve tavsiyeniz yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim,

• Selamlar,

Hali hazırda bu pikabı kullanıyorum evde. İğnesi değişebiliyor, ben alır almaz audio technica at95 iğne taktım pikaba. Kendi kablosunu da black rhodium kablo ile değiştirdim. Bu pikap dışında size amfi ve hoparlör lazım, phono katı kendi içinde mevcut. Bu fiyata bence gayet uygun bir pikap. Hatta bu fiyatın üzerine ayrıca indirim kodu da geçerli olursa bedavaya almış olursunuz. (forumda arkadaşlar satıyor indirim kodu)
  • cronas C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Sayın Cronas, sanırım pro-ject in pikapından bahsediyorsunuz, doğru mudur? Linkini paylaştığım amfi uygun mudur sizce? Yoksa farklı bir şey mi lazım? Hoparlör için ise tower tipler çok pahalı sanırım, raf tipi bir şey mi tercih etmeliyim acaba?
  • Thciboda satılan pikaptan bahsediyorum, mesajda yazmamışım tabi hangisinden bahsettiğimi :) Pikap aslında Lenco L-90, bir bakın isterseniz netten. Sizin işinizi fazlasıyla görür giriş seviyesi için.
    Linkini paylaştığınız ürün pre-amfi yani phono katı, tchibonun pikabında bu kata gerek yok. Tchibonun pikabını alırsanız stereo amfi ve hoparlör almanız gerekiyor. Amfi ve hoparlör konusunda da ne kadar bütçe ayıracağınıza göre oldukça fazla seçenek çıkacak karşınıza :)
    Çok teşekkürler Sayın Cronas. Bütçeme de uyduğuna göre onu alabilirim. Amfi ve hoparlöre de malesef çok fazla bütçe ayıramayacağım. Siz ne kullanıyorsunuz desem çok rahatsızlık vermiş olur muyum? Veya bu pikapa uygun tarzda ucuz iki tavsiye? İkisi 500TL yi çok geçmezse iyi olur :)
  • Ben şu an için t sınıfı ucuz bir amfi (Lepy 2024A+) ve eski sinema sistemimden kalan kule tipi hoparlörleri kullanıyorum. İnşallah bir ara daha iyi bir sisteme geçeceğim :)
    Çok fazla bütçe ayıramayacaksınız 100 TL ye t sınıfı amfi ve kullanacağınız oda küçükse kalan bütçeyle raf tipi hoparlör alabilirsiniz. Diğer bir alternatif de dahili amfisi olan aktif hoparlörler olabilir. İkinci el bakabilirsiniz. Aslında amfi ve hoparlör konusunda daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olur sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkürler Sayın Cronas yardımınız için.
  • Tchibo'daki pikabı amfiye bağlamak için nasıl bir kablo gerekir? Link verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.