Şimdi Ara

Tchibo Stok ve Ürün Paylaşım Konusu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.412
Cevap
70
Favori
325.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tişört ile kahve siparişi verdim 5 gün geçti ne SMS geldi ne bir şey MH'yi arayıp durumu aktardım kendilerine göre durum çok ilginçmiş çünkü kargoda hareket yok PTT gelip kamyonuyla kargoyu almamış. Nerede zittirik şey var bizi bulur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Fiyatı düşer mi bilmiyorum ama yapmayı becerebilirsem çok işime yarayabilir. Yulafı da ucuz olsun diye eti lifalif yerine 5-10 kiloluk çuvalla alıyorum .

https://www.tchibo.com.tr/musli-bar-pisirme-kalibi-p400137236.html
    Şimdiye kadar 28 tane kargo PTT ile yola çıktı fakat son 2 paket İstanbul dan 10 günde çıkamadı, ilk defa yurtiçi kargo ile gönderdiler ertesi güne elime geçti .

İlk denememi yaptım, koyu renkliler üzümlü, kayısılı, ballı. Bu karışım hepsine yetmeyince kalanlarına da sade yulaf ve 2 mandalina püresi karıştırdım baya sade oldu tam diyetlik. Ballı olan bildiğin paketli ürün gibi oldu, bu kadar basitmiş bunu yapmak.. çok da tarif var internette, sonuçta iki silikon parçası ama iyi iş görecek gibi .

Tchibo Stok ve Ürün Paylaşım Konusu

• quote:

Şimdiye kadar 28 tane kargo PTT ile yola çıktı fakat son 2 paket İstanbul dan 10 günde çıkamadı, ilk defa yurtiçi kargo ile gönderdiler ertesi güne elime geçti .

İlk denememi yaptım, koyu renkliler üzümlü, kayısılı, ballı. Bu karışım hepsine yetmeyince kalanlarına da sade yulaf ve 2 mandalina püresi karıştırdım baya sade oldu tam diyetlik. Ballı olan bildiğin paketli ürün gibi oldu, bu kadar basitmiş bunu yapmak.. çok da tarif var internette, sonuçta iki silikon parçası ama iyi iş görecek gibi .

Alıntıları Göster
    Sizin tarifi buraya da yazın hocam belki nasipleniriz

Nasıl olacağını bilmediğimiz tariflerdense siz denemişsiniz güzel de görünüyor elinize sağlık forumdaşımızın denediğini yapmak daha iyi olur.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ölçülere çok dikkat etmedim ama kabaca
    +3 su bardağı yulaf ezmesi
    +1 çay bardağı kuru üzüm (mümkünse ikiye kesin)
    +10-15 adet ufak parçalara ayrılmış kayısı kurusu .
    +Yarım su bardağı bal , diğer yarısına su . Bal iyice eriyene kadar bardağı karıştırdım. Sonra büyük kapta hepsini birleştirip yoğurup bulamaç haline getirdim.
    Tel ızgara üzerine silikon kapları yerleştirip içlerini tıka basa doldurdum.Önceden ısınmış olan fırında 15 dakika 200 derece pişirdim. Hemen oldu. Siyah yerler üzümden dolayı . Sabah 2-3 tane ye dışarı öğlene kadar keser gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 14 Aralık 2019; 20:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bir tişört ile kahve siparişi verdim 5 gün geçti ne SMS geldi ne bir şey MH'yi arayıp durumu aktardım kendilerine göre durum çok ilginçmiş çünkü kargoda hareket yok PTT gelip kamyonuyla kargoyu almamış. Nerede zittirik şey var bizi bulur :)
    Dün gece iki sipariş verim sabah yurtiçi kargoya vermişler

• quote:

Ölçülere çok dikkat etmedim ama kabaca
    +3 su bardağı yulaf ezmesi
    +1 çay bardağı kuru üzüm (mümkünse ikiye kesin)
    +10-15 adet ufak parçalara ayrılmış kayısı kurusu .
    +Yarım su bardağı bal , diğer yarısına su . Bal iyice eriyene kadar bardağı karıştırdım. Sonra büyük kapta hepsini birleştirip yoğurup bulamaç haline getirdim.
    Tel ızgara üzerine silikon kapları yerleştirip içlerini tıka basa doldurdum.Önceden ısınmış olan fırında 15 dakika 200 derece pişirdim. Hemen oldu. Siyah yerler üzümden dolayı . Sabah 2-3 tane ye dışarı öğlene kadar keser gibi duruyor.
    200 derecede ısınmış silikon üzerindeki besini ancak açlık kıtlık olduğunda yerdim, onun dışında asla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

200 derecede ısınmış silikon üzerindeki besini ancak açlık kıtlık olduğunda yerdim, onun dışında asla..

Alıntıları Göster
    Kemal Sunal ın çay repliği geldiği aklıma

Nedenini de söyleyin bilinçlenelim forumca.

• quote:

Kemal Sunal ın çay repliği geldiği aklıma

Nedenini de söyleyin bilinçlenelim forumca.

Alıntıları Göster
    Yüksek sıcaklık ile petrol bazlı maddelerin üstelik bir de besin ile iç içe olması fikri bana hiç sağlıklı görünmüyor. Bunun dışında bildiğim birşey yok
  • quote:

Yüksek sıcaklık ile petrol bazlı maddelerin üstelik bir de besin ile iç içe olması fikri bana hiç sağlıklı görünmüyor. Bunun dışında bildiğim birşey yok

Alıntıları Göster
    Silikon petrol bazlı değil yani plastik değil. Uzaktan öyle görülüyor ama yapısı farklı, camın yapımında kullanılan kum silikon yapımında kullanılıyor. Fırında pişireceğiniz metal kalıplardan, alüminyum folyada hatta yağlı kağıttan daha sağlıklı.
    Ama petrol bazlı ürün olsaydı haklıydınız.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Silicone rubber withstands high and low temperatures far better than organic rubbers. Silicone rubber can be used indefinitely at 150°C with almost no change in its properties. It withstands use even at 200°C for 10,000 hours or more, and some products can withstand heat of 350°C for short periods.

150 dereceye kadar sonsuza kadar, 200 dereceye kadar 10.000saat, bazı silikon ürünler ise 350 dereceye kadar kısa süreli dayanır diyor bir hammadde üreticisi.

Demek ki en kaliteli silikon bile 150 dereceden itibaren kayba uğrayan yapıda-ki bu mutfak ürünleri özel ve kaliteli kaliteli şeyler değil.

Açıkçası arkadaşa katılıyorum ben de o nedenle almadım. Kalıp kullanmaktansa büyük parça yapıp kırarak tüketseniz daha sağlıklı olur. Bazı vloggerlar da böyle yapıyor. Şekil dışında bir fark olmayacaktır.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki açıklama olumlu yönde, 150 derecede özelliklerini hiç kaybetmeden sınırsız kullabiliyorsunuz.
    Bor cam hariç silikonla bu özellikte başka malzeme yok.
    Diğer ısılar da kullanım ömrü ile alakalı ki onlar da doğal. Silikonda uçma kaçma koku verme gibi durumlar yok.
    Ama alacağınız silikon da kaliteli olmalı, içinde plastik bulunmamalı. Tchibo kutusunda -30 +230 derece arası kullanınız yazıyor ki kitapçıktaki tarifler 160-180 derece arası, sağlık sıkıntısı olsa zaten onlarca ülkede satamazlar.
    ..
    Sonuç olarak silikon kalıp yeni çıkmadı ben de yeni keşfetmedim. Normalde sağlıklı,pratik,uzun ömürlü diye kullanılıyor.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Silikon petroleum free bir maddedir. Petrolle alakası yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışlık gömlek gelmiş ..
    Son günler kampanya vs yapıp çeki kullandırmayabilirler.

www.tchibo.com.tr
    Organik Pamuklu Flanel Gömlek, Antrasit-Lacivert Kareli
    https://www.tchibo.com.tr/organik-pamuklu-flanel-gomlek-antrasit-lacivert-kareli-p400122335.html

.

• quote:

Kışlık gömlek gelmiş ..
    Son günler kampanya vs yapıp çeki kullandırmayabilirler.

https://www.tchibo.com.tr/organik-pamuklu-flanel-gomlek-antrasit-lacivert-kareli-p400122335.html
    .
    Bedenler nasıl? Daha önce aldınız mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    aldım hocam teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O gömleğe bir tane olsun göğüs cebini çok görmüşler.. Bunlar tam sopalık ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: root16

Bedenler nasıl? Daha önce aldınız mı?

Alıntıları Göster
    Genelde normal bedenden 1 numara ufak bedeni alıyorum oluyor.
    Gömlek içine kalın bir şey giyerseniz veya önü açık giyerseniz belki aynı beden de olur.
    (bu gömleği bugün aldım daha gelmedi)

• quote:

O gömleğe bir tane olsun göğüs cebini çok görmüşler.. Bunlar tam sopalık ha
    Cepli ve kisa kollu gomlek bedava olsa dahi giymem. Benim gibi dusunmus olabilirler

• Arkadaşlar iade edilen ürünlerde kupon durumu ne oluyor acaba? Yeniden tanımlama yapıyorlar mı?

Teşekkürler.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Cep mühim cep :) tabi gömleğin tarzına bağlı, gidipte düz beyaz kısa kollu cepli almam. O cepte tekel2000 sigarayla birlikte geliyor o gömlek zaten

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.