Şimdi Ara

Tchibo Stok ve Ürün Paylaşım Konusu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.412
Cevap
70
Favori
325.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koc000

elimde kalan kodlara "Lütfen geçerli bir kupon kodu giriniz" uyarısı vermeye başladı. MH aradım benden kodu aldı kendi denedi bende çalışıyo dedi. bende çalışmıyor ne yapacağız dedim. bir çözüm üretemedi. başına böyle bir olay gelen varmı arkadaşlar?
    O bana da oldu. Hatta kodu uyguladım fitat daha da yükseldi.
  • Kimi ürünler de çek geçmiyor sepete 4-5 ürün ekliyorum bir kısmında düşmüyor çocuk kıyafetlerinde yaşıyorum sorunu

www.tchibo.com.tr
    Açık Mavi-Siyah Puantiyeli Organik Pamuklu Gömlek
    https://www.tchibo.com.tr/m/acik-mavi-siyah-puantiyeli-organik-pamuklu-gomlek-p400114353.html?dim1=116

Farklı tarayıcı da denedim farklı n ilgisiyle da denedim ama olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oral b nin malum ürünü. Bence piyasada muadili olmayan bir ürün. Çek + kargo ile 67.45 TL ye aldım az önce.

İhtiyacı olanlar kaçırmasın bence.

www.tchibo.com.tr
    Oral-B Vitality Şarj Edilebilir Diş Fırçası
    https://www.tchibo.com.tr/m/oral-b-vitality-sarj-edilebilir-dis-fircasi-p400157716.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişik bi ürün buldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• koc000 kullanıcısına yanıt
    Yeni hesap açıp ordan deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kod var fakat tchibo resmen çoğu ürünün fiyatına fahiş zam yaptığından kullanamıyorum. Şemsiyeler, mataralar, termoslar, kıyafetler, sürahiler hepsinin fiyatı konunun ilk sayfasına göre çok artmış. İşe yarar ürünlerin hepsinin stoğu bitmiş. Demek ki erkenden kullanmak gerekiyormuş kodları.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    İyiymiş ve bitmiş...

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    Demi.. Bence çok iyi fiyat.
    Migros'un 23 kasım da ki agız bakım haftasında bile 90 TL ye geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ben iyi ki almışım sevindim valla :D
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene migros 60 TL'ye, bu sene de carfeour ağız bakım haftasında 67 TL'ye sattı
  • Ürünlerin her birine acayip zam geldi

• 2 adet kodu maliyet fiyatına yani, 10 liradan alabilirim...

• Elinde kod olan deneyebilir mı? Bazı kapsül kahvelerde geçerli 3 al 2 öde kampanyası ile birleşiyor mu?

• Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Birleşmiyor hocam

• muhalok kullanıcısına yanıt
    Ben Tchibo olsam yüzde 500 zam yapardım. Adamlar 5 liradan kodu sattı bizim fırsatçı tayfası adamların sattığı5 liralık kodu 13 liradan 15 liradan satmak istediler. Anlayacağınız bize her şey müstehak

• Tchibo müşteri hizmetlerini arayıp kargo takip numaralarını aldım. Fakat altı adet takip numarasından iki tanesinde kargo bilgileri yer alıyor. Diğerlerinin takip sayfaları boş şekilde açılıyor. Sebebini bilen var mı?
  • Son kodumu da bu ürün için kullandım, küçük çocuğu olanlar kaçırmasın. (Pembesi de mevcut)

Tchibo Stok ve Ürün Paylaşım Konusu

Yeşili için;

///////////

Pembesi için;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mys66 -- 19 Aralık 2019; 10:45:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

Tchibo müşteri hizmetlerini arayıp kargo takip numaralarını aldım. Fakat altı adet takip numarasından iki tanesinde kargo bilgileri yer alıyor. Diğerlerinin takip sayfaları boş şekilde açılıyor. Sebebini bilen var mı?
    Aynı şekilde 10 gündür bomboş. Hatta ondan sonra verdiklerim kargoya verildi onlarda daha tık yok. MH'yi arayınca faturası kesilmiş kesin gönderilir diyor sanırım Almanya'dan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Arkadaşlar oral b nin malum ürünü. Bence piyasada muadili olmayan bir ürün. Çek + kargo ile 67.45 TL ye aldım az önce.

İhtiyacı olanlar kaçırmasın bence.

https://www.tchibo.com.tr/m/oral-b-vitality-sarj-edilebilir-dis-fircasi-p400157716.html
    TEKRAR STOKTA !!!
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.