Şimdi Ara

Tchibo Stok ve Ürün Paylaşım Konusu (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.412
Cevap
70
Favori
325.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kisi aldigini soylemisti cok önce ben de iade ettim ancak kuponu vermediler üstüne ödedigim kargo parasini da vermediler yani ürünü bedavaya iade etmis oldu bos bir vaktimde thhye basvuracagım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Acaba bu indirim donemine denk geldiği için midir? Bende de kaldı 2 tane...
  • Kuponun geçerlilik süresi dolmuştur. Şeklinde uyarı çıktı. 4 tane denedim aynı uyarı çıktı.

• Mnebjk kullanıcısına yanıt
    o zaman hiçbir şekilde iade etmemek gerek
  • indirimde olan ürünlerde kod geçmiyordu. nasıl geçiriyorsunuz?? paylaşıldı mı göremedim
  • verilmiş bir siparişte tek ürünü iptal ettirebilir miyiz ( gün içi verilmiş bir sipariş.henüz kargolama yok)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Acaba bu indirim donemine denk geldiği için midir? Bende de kaldı 2 tane...
    O yüzden , yarına açılır .. son günlere kupon bırakmamak lazım zaten bu saatten sonra da çok farklı ürün gelmez gibi isteğiniz üründe stok varsa yapıştırın gitsin.

• Kuponların geçerlilik süresi dolmuştur diyor. Fişte 31.12.2019 yazıyor. Ne yapıyor bunlar ya kafalarına göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Kuponların geçerlilik süresi dolmuştur diyor. Fişte 31.12.2019 yazıyor. Ne yapıyor bunlar ya kafalarına göre
    Bende şaşırdım ve mh yi aradım, hediye çeki kodumu istedi, söyledim, teyit ettiler ve evet dediler; Bu gece için 02:00 ye kadar bir kampanya olması sebebiyle hediye çeklerini deaktif etmişler. 02:00den sonra tekrar aktif olacakmış. Hediye çeki kullanımını iptal etmelerinin sebebide kampanya şartları gereği birden fazla kampanyanın birleştirilemez diyeymiş. Bu zamana kadar o kadar kampanya yaptılar ettiler ilk defa böyle bir kepazelik gördüm. Kampanya indirim yapacam diye eldeki hazır kuşları ne de olsa elde diye_yani migrosta hediye çeki alanları_ saf dışı bırakıp mağduriyet yaratmaları ancak ve ancak Tchibo Türkiye den beklenirdi zaten. Hergeçen gün gözden hızlıca düşmeye devam ediyorlar daha bakalım neler görecez. Siz siz olun bunlara dikkat edelim derim.

• bende de az kaldı kupon. ama iyice zorlaştı bişi almak. saçma sapan şeyler de almak istemiyorum. artık alacak bişi bulamazsak kahveyle bitireceğiz kuponları
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Böyle büyük bir firmaya, bu tarz küçük oyunlar yakışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Bende şaşırdım ve mh yi aradım, hediye çeki kodumu istedi, söyledim, teyit ettiler ve evet dediler; Bu gece için 02:00 ye kadar bir kampanya olması sebebiyle hediye çeklerini deaktif etmişler. 02:00den sonra tekrar aktif olacakmış. Hediye çeki kullanımını iptal etmelerinin sebebide kampanya şartları gereği birden fazla kampanyanın birleştirilemez diyeymiş. Bu zamana kadar o kadar kampanya yaptılar ettiler ilk defa böyle bir kepazelik gördüm. Kampanya indirim yapacam diye eldeki hazır kuşları ne de olsa elde diye_yani migrosta hediye çeki alanları_ saf dışı bırakıp mağduriyet yaratmaları ancak ve ancak Tchibo Türkiye den beklenirdi zaten. Hergeçen gün gözden hızlıca düşmeye devam ediyorlar daha bakalım neler görecez. Siz siz olun bunlara dikkat edelim derim.

Alıntıları Göster
    cidden rezalet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kod sattılar arkasından yapmadıkları dalavere kalmadı.

• Bende sadece bende boyle bir sikinti var sandim

• Rezil adamlar. Su kod işi bitsin önünden geçmem

• fazla çek ladım. bayağı da kullandım. ama çeksiz yanından bile geçilmez tchibonun. 50 lrialık çekle bile aldıklarımın bi kısmı o parayı hak etmiyor
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    siz rezalet görmemişsiniz bırakında birleşmesin bedavayı %20 indirimli almak istemek sizin ki bu kadar kuponun arkasında durmak bile taktir hak ediyor el vicdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

siz rezalet görmemişsiniz bırakında birleşmesin bedavayı %20 indirimli almak istemek sizin ki bu kadar kuponun arkasında durmak bile taktir hak ediyor el vicdan
    tchibonun rezaletinin yanında sizinki de olabilecek en saçma savunma olmuş. bilale anlatır gibi anlatmam da fayda etmeyecek. neyse.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    uygulamasını yaptık işte gayet anlaşılır şekilde yazdım ama kime :)
  • bu firmadan bu kampanyadan dolayı o kadar nefret ettim ki anlatamam. şark kurnazı rezil bir firma.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.