Şimdi Ara

tchibo yılsonu indirimi %20 2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
5.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

hb den Cafissimo Classic aldım
    en para vs 145 liraya gelmiş oldu.

Nasıl 145 e geldi acaba bilgi verir misiniz.

25 liralik indirim kuponu satan arkadaslar var forumda. Kupon bedeli olarak 5 lira odedim.

Birde Yuzde 20 de en para iadesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantajix+ enpara ile de 52 lira indiirm oluyor zaten. 147 ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artçı

avantajix+ enpara ile de 52 lira indiirm oluyor zaten. 147 ye geliyor.

Avantajix binde 6 veriyor.

• deme yav bindemiymiş o :(
    bende % diye planlar yapıyordum:(

bize de hb yolları göründü o zaman:;(
  • quote:

deme yav bindemiymiş o :(
    bende % diye planlar yapıyordum:(

bize de hb yolları göründü o zaman:;(

Yanlis anladik birbirimizi :)

Hb.de binde 6

Tchibida yuzde 6.5

• haa yani benim dediğim hesap doğrumu ayni.:)
  • quote:

haa yani benim dediğim hesap doğrumu ayni.:)

Tam olarak degil :)
    tchibo enpara iadesi yok diye biliyorum

• haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa( rasim ozan stayla:) )

bir araştıralım onu bakalım.. yoksa artık başka bir yol bulmak lazım
    o kahve bu eve gelecek:)
  • Bugün ekşi sözlükte okumamla kapsül doldurma işini bir deneyim dedim :) evde kahve dünyasından santos vardı french press için çekilmiş, denedim mavi tuşa basarak ve fena olmadı :) ben hafif bir tad seviyorum kahvede.

Tek sorum kapsülleri mutlaka ağzına kadar doldurmalı mıyız? Daha az koysak makine için bir sorun teşkil eder mi? Tadının çok daha hafif olmasını istiyorum çünkü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 16 Aralık 2013; 6:57:31 >
  • Fushia kullanıcısına yanıt
    çok ince expresso çekilmiş kahve dışında sorun çıkarmaz.

çok ince çekilenler geri çıkabiliyor, ancak biraz kalın çekilen kahvelerde, içindeki kahve miktarından bağımsız sorun çıkarmıyor.
  • takip..

• takip..

• Ben de dün tchibo mağazadan classic makineyi aldım. Ilk denemede bayagi uğraştım haliyle, bakalım ne zaman pratiklik kazanıcam :)

• NESCAFE MyCafe mi yoksa Tchibo Cafissimo Classic mi ? İkisi arasında seçim yapamadım. Tchibonun kapsüllerine bağlı kalmak istemiyorum. NESCAFE MyCafe kullanan arkadaşların yorumu nedir ?
  • arkadaşlar kahve kaynara yakın sıcak olmalı, ılık oldumu hiç içilmiyor, bu şarta göre hangi makineyi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

arkadaşlar kahve kaynara yakın sıcak olmalı, ılık oldumu hiç içilmiyor, bu şarta göre hangi makineyi önerirsiniz?

Classic modeli var bende. Dediğiniz şekilde bir sıcaklık yok. Bence deneme yapma şansınız varsa tchibo ürünlerini denemeden almayın.Tamam yapması gerekeni doğru yapıyor ancak sıcaklık eksik kalıyor.

Saygılarımla

• Çok kaynar suyla yapıldığı zaman kahvenin kalitesi etkileniyor bence. Yani çok aşırı sıcak su kahveyi yakıyor gibi geliyor bana. O yüzden classic'teki sıcaklık normal geliyor bana ki normalde çayı ve çorbayi çok sıcak severim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

arkadaşlar kahve kaynara yakın sıcak olmalı, ılık oldumu hiç içilmiyor, bu şarta göre hangi makineyi önerirsiniz?

Classic modeli var bende. Dediğiniz şekilde bir sıcaklık yok. Bence deneme yapma şansınız varsa tchibo ürünlerini denemeden almayın.Tamam yapması gerekeni doğru yapıyor ancak sıcaklık eksik kalıyor.

Saygılarımla

benimde almaktan çekindiğim nokta o, haklısınız, kahveyi kaynar seviyorum, starbucks kahveleri bile bazen ılık geliyor bana.
  • yaralışişman Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, birdehttp://www.tchibo.com.tr/privat-kaffee-guatemala-grande-2x250g-p200007956.html bu kahveyi denediniz mi? Nasıldır acaba, caffismo da kullanım için, gloria jeans aklımda bu arada, ilk fırsatta gidip alıp önerdiğiniz peanut brittle ı deneyeceğim, aromalı kahveleri bende çok severim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Çok kaynar suyla yapıldığı zaman kahvenin kalitesi etkileniyor bence. Yani çok aşırı sıcak su kahveyi yakıyor gibi geliyor bana. O yüzden classic'teki sıcaklık normal geliyor bana ki normalde çayı ve çorbayi çok sıcak severim :)

Ben americano hastası bir adamım mesela. Esspresso yu demledikten sonra kaynar su koyuyorum üstüne buhar çubuğundan nefis oluyor. Hatta ağzım yanıyor soğusun diye bekliyorum. Filtre kahve ise zaten yeterince sıcak. Sadece esspresso ağız yakar derecede sıcak değil. Onun da muhabbeti shot olduğu içindir diye düşünüyorum.

bunları yazarken bir yandan da americano mu yudumluyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.