Şimdi Ara

tchibo yılsonu indirimi %20 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
5.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir önceki indirimi kaçıran arkadaşlar için tchibo indirimi tekrarladı.

kahve makineleri %20 indirimde.

http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-c400011810.html

hepsiburada da indirmiş fiyatları.

enpara ile gayet güzel fiyata gelir.
    http://www.hepsiburada.com/liste/tchibo-cafissimo-classic-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mttchcafisclas&categoryId=60003707&SKU=MTTCHCAFISCLAS-G&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmttchcafisclas%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtchibo%26fh_refview%3dsearch

cafissimoyu evde kullanıyorum. gayet memnunum.

3. sıcak fırsat. (sevenler için)

http://www.n11.com/nescafe-mycafe-kahve-makinesi-P15251510?cid=400000_10122013_nescafe-mycafe-kahve-makinesi-P15251510

bu ürünün üzerine 30 liralık bişeyle ekleyip, 50 tl indirim alıp,100 liralık kuponla 100 tlye mal edebilirsiniz. ( enparayı saymıyorum bile)

• Annemle abim bu makineden istiyordu (tchibo classifimo), hbde enpara ile alabilirim 160 liraya gelir. Bu alet normalde 250 tl sanırsam değil mi hocam ? Kullanıyormuşsunuz performansı nasıl ? neler yapabiliyor, temizliği sıkıntı oluyor mu ?
  • Yakala.co dan gecen yıl aldım starbucks daki kahveler yanında hikaye astım kendimi 70 kurusa dayanılmaz kahve keyfi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Yakala.co dan gecen yıl aldım starbucks daki kahveler yanında hikaye astım kendimi 70 kurusa dayanılmaz kahve keyfi tavsiye ederim
    enpara Tchibo'nun sitesinde geçiyorsa avantajix %6,5 geri veriyor çok iyi bi rakam 13 lira alırız ordan, HB'de %0,6 veriyor çocuk kandırıyorlar sanki.

@crazydentist hocam ne kadara geldi acaba ürün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

enpara Tchibo'nun sitesinde geçiyorsa avantajix %6,5 geri veriyor çok iyi bi rakam 13 lira alırız ordan, HB'de %0,6 veriyor çocuk kandırıyorlar sanki.

Tchibonun sitesinde en para geçiyorsa bende almayı düşünüyorum varmı bilen birisi
  • quote:

picco da da indirim olaydı eyiydi
  • quote:

Biz gecen sene yarı fiyatına aldık yanında kapsül kahve sutluk aroma ve termos seklinde koca bir set yapmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Biz gecen sene yarı fiyatına aldık yanında kapsül kahve sutluk aroma ve termos seklinde koca bir set yapmışlardı

Alıntıları Göster
    enpara tchibo da geçmiyor fakat hepsiburadadan almıştım ben geçen indirimde o da denenebilir. tchibo cafissimolar için filtre kahveyi nasıl çektirmek gerekir bilen var mı ? tchibodan brazil aldım bayağı ince kaldı sanırım.

normal sütlü capuccino yapıyorum kapsül doldurma yöntemi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

enpara tchibo da geçmiyor fakat hepsiburadadan almıştım ben geçen indirimde o da denenebilir. tchibo cafissimolar için filtre kahveyi nasıl çektirmek gerekir bilen var mı ? tchibodan brazil aldım bayağı ince kaldı sanırım.

normal sütlü capuccino yapıyorum kapsül doldurma yöntemi ile.

Alıntıları Göster
    tchibo çalışanları kusura bakmasın

makinelerini aldım.. gayet memnunum. sütü köpürtme ve krema haline getirmesi harika..hele bu fiyata

ancal gel gelelim kapsül kahvelerine.. 5-6 çeşit aldım.. baya para harcadım..ancak mutluluğu gloria jeande buldum..

kapsülleri gloriadan aldığım çekilmiş kahvelerle doldurup doldurup kullanıyorum..

alın size link te.

http://www.gloriajeans.com.tr/#!/gj_cekirdek

infusion peanut brittle

böyle bir lezzet olmaz..

alın bu karlı havalarda sıcacık kalorifer peteğine sarılarak kahvenizi yudumlayın

bide maliyetle ilgili yazayım. bi kapsül 7 gr kahave alıyor yaklaşık. 200 gr 20 tl, yaklaşık 30 kapsül çıkıyor.

20/30=0,66 TL kapsül başına

0.5 litrede süt harcasam 1.55 /2 = 0,775 TL

toplam = 1,435 TL

bunu gidin herhangibir kahave zincirinden 8-9 tl den aşaya alamazsınız..daha ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaralışişman -- 10 Aralık 2013; 22:43:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

tchibo çalışanları kusura bakmasın

makinelerini aldım.. gayet memnunum. sütü köpürtme ve krema haline getirmesi harika..hele bu fiyata

ancal gel gelelim kapsül kahvelerine.. 5-6 çeşit aldım.. baya para harcadım..ancak mutluluğu gloria jeande buldum..

kapsülleri gloriadan aldığım çekilmiş kahvelerle doldurup doldurup kullanıyorum..

alın size link te.

http://www.gloriajeans.com.tr/#!/gj_cekirdek

infusion peanut brittle

böyle bir lezzet olmaz..

alın bu karlı havalarda sıcacık kalorifer peteğine sarılarak kahvenizi yudumlayın

bide maliyetle ilgili yazayım. bi kapsül 7 gr kahave alıyor yaklaşık. 200 gr 20 tl, yaklaşık 30 kapsül çıkıyor.

20/30=0,66 TL kapsül başına

0.5 litrede süt harcasam 1.55 /2 = 0,775 TL

toplam = 1,435 TL

bunu gidin herhangibir kahave zincirinden 8-9 tl den aşaya alamazsınız..daha ne diyeyim

Alıntıları Göster
    çok sıcak fırsat yanıyor

• Ben de almayi dusunuyorum bu makineden fakat bazi yorumlarda kahveyi soguk yaptigini okudum, bu konuda yorumu olan var mi? Sicak yapmak icin beklemek gerekiyorsa o normal, fakat her turlu ilik kahve yapiyorsa alinmasi mantikli degil.
  • Bende de classic modeli var ve çok memnunum. Thcibonun kendi çekilmiş hazır espressoları ile kapsül doldurarak sorusuz kullanıyordum. En son starbucks tan çektirdiğim kahve bir türlü olmuyor.Denemeye devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

Ben de almayi dusunuyorum bu makineden fakat bazi yorumlarda kahveyi soguk yaptigini okudum, bu konuda yorumu olan var mi? Sicak yapmak icin beklemek gerekiyorsa o normal, fakat her turlu ilik kahve yapiyorsa alinmasi mantikli degil.

Kahveler soğuk değil ancak aman aman sıcakta değil. Ben her zaman ilk fincanı boşta çalıştırarak su ile çalıştırıyorum,daha sonra kapsülü koyup kahve yaptığımda daha sıcak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

Ben de almayi dusunuyorum bu makineden fakat bazi yorumlarda kahveyi soguk yaptigini okudum, bu konuda yorumu olan var mi? Sicak yapmak icin beklemek gerekiyorsa o normal, fakat her turlu ilik kahve yapiyorsa alinmasi mantikli degil.

Kahveler soğuk değil ancak aman aman sıcakta değil. Ben her zaman ilk fincanı boşta çalıştırarak su ile çalıştırıyorum,daha sonra kapsülü koyup kahve yaptığımda daha sıcak oluyor.

Anladim bilgi icin tesekkurler, bir magazada deneme firsatim olursa deneyip alabilirim ben de. Fiyati uygun oldukca.
  • N11 de ceki olan varmi arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: themimarist

N11 de ceki olan varmi arkadaslar
    Tchibonun mantığını bir türlü anlayamadım.

Avantajlı olan şeyler nedir bu sitede? Baktım ancak markasız değişik şeyler var ve pahalı %20 bile kurtarmıyor.

Kahveye bişey demem ama onun dışındakiler avantajlı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themimarist

N11 de ceki olan varmi arkadaslar
    "100 liralık kupon" nedir?Nereden bulacağız?
  • Kapsüllerde indirim yok mu stok yapalm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordLegend

Kapsüllerde indirim yok mu stok yapalm
    Geçen indirimden Classic modelini Enpara ile 160 liraya malettim, gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

"100 liralık kupon" nedir?Nereden bulacağız?

Alıntıları Göster
    HB enpara'yı kaldırmadı mı, nasıl alıyoruz enpara ile?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.