Şimdi Ara

TCL 10L DUOS 256 YERİNE NE ALABİLİRİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafıza ve nfc cezbediyor. başka cihazlar var ama helio işlemcili, helio işlemcilerede sıcak bakmıyorum.

artıları 6gb ram, 256 rom ve nfc.

2400 lira çok yüksek fiyat aslında ama sık telefon değiştiren biri değilim o yüzden bu fiyata zoraki çıktım daha fazlasını veremem buna göre öneride bulunursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 19 Mayıs 2021; 10:30:35 >

• Bence çok doğru bir seçim bu fiyat segmentine göre. Gündelik kullanıcılar için yeterli işlemcisi. Ama tabi ki oyun vs oynamayacaksanız yeterli. Bu fiyata pek bir seçenek yok zaten. En mantıklısı tcl 10l 256 GB. Daha fazla çıkamam dediğiniz için biraz üstüne koyup şu cihazı alabilirsiniz diye öneri veremiyorum. Sizin için tek uygun cihaz tcl kalıyor geriye.

• Oyun oynamıyorum. Torrent kullanıyorum, indirme için 256 GB hafıza baya işe yarayacak, ek 128 kartım da var baya iyi olur. Umarım kamerası gm9 pro kadar iyidir. Gm9 da amoled var ekrandan çok memnunum bakalım tcl nasıl çıkacak.
  • Poco m3 veya oppo a73 olabilir.

• İkisi de 4/128 , tcl ise 6/256, amoled haricinde extra bir özelliklerini göremedim

• xenofx X kullanıcısına yanıt

Oppoda amoled ekran var.Pocoda da 6000 mah batarya var.Birde işlemciler tcl'den bir tık iyi ama genel olarak aynı bazdalar.Oyunlarda anca 1-2 fps oynar.

• amoled iyi ama 4gb ram 1-2 sene içinde sıkıntı çıkarmaya başlar. hafıza ağır basıyor. 6/256 uzun vadede çok iyi.

Amoled kullanıyorsan lcd ye geçerken biraz yadırgıyorsun. Amoled çünkü daha kaliteli bir panel türü. Lcd biraz daha sönük ve renkleri amolede göre cansız olduğu için alışman gerekecek. Onun dışında diğer rakiplerinden tcl yi ayıran nokta 6/256 olması. Bu seçenek bu segmentte hiçbir cihazda yok. Diğer rakiplerinde üstün bir fark göremiyorum. Yine de tercih sizin.

• tcl aldım. gm9 prodan geçtim. ekran aratıyor haliyle, bildirim ışığı olmaması büyük sıkıntıymış onu tamamen unuttum, fenerde 5 liralık fenerlerden hallice. gm9pro daki led ışık baya iyiydi. gerisi aynı.

6/256 iyi oldu tabi, daha hızlı gibi, ayrıca indirme depolama sıkıntım bitti, eskiden 70-80gb lik dosya indiremiyordum şimdi problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 20 Mayıs 2021; 23:45:47 >

Güle güle kullanın. 2 haftalık izlenimiz nasıldır, tavsiye eder misiniz?

• fiyat performans olarak tavsiye ederim. buradaki performans kıstası benim için ram ve hafızadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.