Bildirim
Tcl 55c755 Vatan-29899 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
65 ligi 700 euro almanyada onerirseniz alicam hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C855 de uçuk bir fark yoksa c855 alin. Miniled tv lerde dunyada daha iyisi yok. Zirvedeki tv yi almis olursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
C855 in eşi yok. Ama c755 de en iyi ikinci. O da çok güzel bir tv. Fiyat farkı cokmus. C755 den de cok memnun kalırsınız. C755 özelikle oyun için tasarlanmış ir tv dir
Hocam arada film ve youtube izlemek için alacagim tek beklentim bu bunun için 1500 euro harcamaya deger mi sizce tv den pek anlamiyorum çünkü 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gonul rahatlığı ile c755 alabilirsiniz. Bu tv nin sansung da ki karsiligi samsung qn95. Onun da fiyatini kontrol edin.
65 inç 39599 TL, uzun süredir bu fiyata düşmedi. Hatta son 1 yıldır böyle fiyat düşmedi. Ama ben vatana güvenmiyorum sorun olunca uğraştırabilirler. Amazon falan olsa çok cazip olurdu.
Ziraat ile alınınca 1500 lira ekstre indirimi var.
Ya Amazon falan olsa iyi de vatana güvenemiyorum. Sorun yaşayan çok oluyor. İadesi falan da zordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X