Şimdi Ara

TCL 65C645 QLED bulutlanma ve ışık sızması NE YAPMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TCL 65C645 QLED bulutlanma ve ışık sızması NE YAPMALIYIM?

merhaba arkadaslar pazar günü teknosadan aldıgım TV'nin dün kurulumu yapıldı ısık sızması ve bulutlanma olayına biraz takık olduğum için özellikle teknosada calısan arkadasa sordum ve asla bu QLED tvde bunun olmayacağını söyledi bende güvenip aldım karanlık odada siyah ekranda bulutlanmalar göze çarpıyor köşelerde değil ama ortada özellikle ve sanki her açıdan farklı yerde gibi bulutlanma gözüküyor size sorum sizce iade veya değisim icin servisi aramalıyım yoksa böyle mi kullanmalıyım göze en yakın halini resim olarak atıyorum..

son olarak yabancı forumlarda bulutlanmanın kullanıma baglı olarak zamanla azaldığını ve daha az farkedildiğini söylüyorlar böyle bisi mümkün mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaslnn -- 6 Aralık 2023; 11:36:5 >

• c645 giriş/orta segment bir Tv. Beklentinizi ödenen rakama göre yüksek tutmamanız lazım.

"son olarak yabancı forumlarda bulutlanmanın kullanıma baglı olarak zamanla azaldığını ve daha az farkedildiğini söylüyorlar böyle bisi mümkün mü"

Doğru, ama her panel türü için geçerli değil.

Yıllar önce Sony Hx850 aldığımda da dengesiz homojen bir dağılım vardı, yaklaşık 1-2 hafta içinde bu sorun ortadan kalkmıştı.

• yani tv iyi mi diyorsunuz değişime vs gerek yok mu

• Geçmiş olsun... Bulutlanma zamanla düzelebilir belki ama alttaki ışık sızması olmamalı bence ve düzelmez. TCL 65C645 QLED bulutlanma ve ışık sızması NE YAPMALIYIM? 

• bulutlanma neden düzelebilir peki

• Hocam incelerizde aradığınız cevabı bulamadınız sanırım
  • Calismayan bos ekranda olabilir sadece, mesela karanlik sahnelerde filmlerde bulutlanma oluyor mu ?
  • Evet bulamadım hocam bu arada normalde yok sadece dümdüz karanlık olunca

• alaslnn A kullanıcısına yanıt
    daha iyisi oled ekran.çok temiz bir panel.
  • Bu arada sanırım olayı çözdüm arkadaşlar…
    TCL 65C645 QLED bulutlanma ve ışık sızması NE YAPMALIYIM?işte son durum
  • alaslnn A kullanıcısına yanıt

Nasil cozdugunu de anlatsaydin da , basina gelen bakardi cozume :)

• elime bir peçete aldım ekranı komple HAFİFÇE masaj yapar gibi bastırarak sildim geçti tamamen neredeyse ama ben bastırırken beyaz beyaz o ısıgı görüyordum tabi çekince geçiyordu TCL 65C645 QLED bulutlanma ve ışık sızması NE YAPMALIYIM? TCL 65C645 QLED bulutlanma ve ışık sızması NE YAPMALIYIM? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.