Şimdi Ara

TCL C825 Serisi QLED TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
30.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    V614 çıkmıştı en son

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt

ilgine cok tesekkur ederim size zahmet olmazsa indirecebileceigm link var mı telegram cok karısık bulamadım malesef

• exseri kullanıcısına yanıt

Hocam epey baktımda telegramda göremedim bahsettiginiz versiyonun linkini ozelden atabilir misiniz bilgisayarınızda mevcut ise.Gerçekten yazılım yuzunden cihazdan soguduk yoksa harika bir urun

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sürümü kurdum ben. Disney+ dolby çalışmiyor. Bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese, bir sorum olacak. Eve superonline 1000 mbps İnternet bağlattım. 5ghz açık. Telefonum da bu hızı yaklaşık olarak alıyorum. Ama televizyonda en fazla 300 mbps çıkıyor. Ayrıca TV açıklamasında wifi6 var yazıyor. Ama görmüyor. Bunun için çözüm önerisi verecek olursa çok sevinirim.

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt

TV GOOGLE TV NASIL CEVİREBİLİRİZ ANDROİT SİSTEMDE YAVAS KALIYOR

• JrFuKi J kullanıcısına yanıt
    Telegramda tcl update kanalı var hocam. Uygun sürümü indirip, kurabilirsiniz.

baktımda bir turlu google tv icin olan versiyonu bulamadım malesef link varmı

link işe yaramıyor diyor ozelden mediafire indirme secenegi varsa atabilr misniz

Link çalışiyor ben de hocam. Telegram kanalına girip T615T03 direk indirebilirsiniz

google tv çevirmek için olan mı link açılmıyor diyor microsfot sayfasına yonlendiriyor

bu attıgınız versiyonu zaten dun kurmustum.Ama tv hala android gozukuyor kanal geçişleri falan cok yavas google tv gib ideigl

Sizin image yüklemeniz gerekiyor olabilir o zaman. Eski mesajlarda nasıl yüklendiği var. Bana da burada arkadaşlar anlatmıştı sagolsunlar. Eski mesajlara okuyup, yonergeyle kurabilirsiniz.

Bahsettiğiniz şeyi ne diye taratmam lazım ,yardımcı olursanız çok sevinirim tv kırıcam az kaldı .

TCL C825 Serisi QLED TV

Siz zaten yuklemisisniz yazılımı. Ne istediğinizi anlamadım. Açılırken Google yazısı sembolü çıkmıyor mu?

Tv modeli android smart tv yazıyor ya orası Google tv olması lazım değil mi? Yani herkesin güzel dediği sürüm bu mu ? Bana çok kasıyor gibi geldi .Google sayfasında doğru düzgün geçemiyorum bile malesef , tv seviyorum fakat yazılım kısmı berbat bence

Ustad, temiz kurulum yapın. Yani imagine kurun. Daha hızlı olur. Telegram sayfasında her şey anlatılıyor. Türkçe çeviri yaparsanız. Oradan indirin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.