Neso nun özel mesajına cevabımdır. Herkes görebilsin diye konu içerisinden paylaşıyorum... Kardeşim bilgi vereyim sana forumlar bunun için var zaten. Tv müthiş bir tv. Yatak odasında 49oled708 kullanıyorum. oledi saymazsak bugüne kadar kullandığım en iyi tv ki parlaklık olarak oledden de iyi zaten. siyahlar inanılmaz neredeyse olede yakın bölgesel karartma inanılmaz iyi çalışıyor du. du diyorum çünkü tv kırıldı. bildiğin duvardan düştü(alçıpan benim hatam) ve kırıldı zaten çok ağır bir cihaz komple çelik gövde var sound bar bütünleşik haliyle ağar bi makine. ha bu arada eğer alet android tv de ise mutlaka internetten sıfırlamayı ve google tv ye geçmeyi(yazılım yükseltmeyi) öğren. google tv olarak cihaz çağ atlıyor. Gelelim kötü noktasına servis falan yok. Bildiğin kırık tv yi paramlada yaptıramıyorum. Geri dönüş bile yok. En son mahkeme kalıyor haliyle fiyat yüksek olduğu için tüketici hakem heyetinede gidemiyorum. Sözün özü cihaz görüntü ve ses kalitesi olarak müthiş. donanım olarak 2020 tv si olduğu için şuan yeterli ama 3-4 seneye en kötü bi google tv stick alırsın. Servis ise rezaleti geçtim yok gibi bişey. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler |
Bildirim