Şimdi Ara

TCL C835 Mini LED mi? Samsung Q70B mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

65 ya da 75 inç TV alacağım ama kafam çok karıştı. Sonunda 65 e karar vermek zorunda kaldım. 75 fiyatları uçmuş... TCL C735 ya da Samsung Q70B önerdiler. Fiyatları da 25k ve 29k gibi oluyor. Maalesef artık kimse ne indirim yapıyor ne de soundbar vs hediye ediyor.

2023 TV ler gelince de fiyatlar ne olur belli değil.

Ardından bir arkadaş TCL C835 mini led önerdi ve kafam daha da karıştı. Bu TV de 31k civarına geliyor. Aralarında en iyisi bu ama sizlerin yorumları varsa dinlemek isterim. Maalesef her şey çok pahalı ve bir kere alınıyor. 30k bir TV için de gerçekten yüksek ama başka alternatif bulamadım.

Bunların üstüne ilave garanti de mecburen almak gerekiyor... Bir samsung servisi bile 1000 TL ye geliyormuş.

Bu arada daha çok Turkcell TV, Netflix (HD değil), Disney ve Amazon izliyorum. TCL televizyonlar Google TV, Samsung ise Tizen ile geliyor.

Cevap veren yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Başka tavsiyeleriniz varsa da duymak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campos67 -- 9 Nisan 2023; 18:21:12 >

• Tabii ki 65c835. Nerede 31 bine geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

Dün Mediamarkt da stoğa girmişti. Mağazada 32k civarına alınabiliyordu.

• He he güzel diyorsunuz da yanlış görmüşünüz veya yanlış yazmışlar o 55 ic olanın fiyatı,65 i >

TCL 65C935 65inc 164 cm 4K UHD Google Miniled TV,Uydu Alıcılı - Vatan Bilgisayar

Keşke olsa da bende alsam ..

• cevatk1 C kullanıcısına yanıt

Dün akşam mağazada kendim gördüm. 65C835 modeli C935 değil.

Şu an fiyatı 34000 TL.

https://www.epey.com/televizyon/tcl-65c835.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campos67 -- 10 Nisan 2023; 17:22:4 >
  •  C835 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TCL QD-Mini LED vs LG OLED
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.