Selamlar arkadaşlar, 65 ya da 75 inç TV alacağım ama kafam çok karıştı. Sonunda 65 e karar vermek zorunda kaldım. 75 fiyatları uçmuş... TCL C735 ya da Samsung Q70B önerdiler. Fiyatları da 25k ve 29k gibi oluyor. Maalesef artık kimse ne indirim yapıyor ne de soundbar vs hediye ediyor. 2023 TV ler gelince de fiyatlar ne olur belli değil. Ardından bir arkadaş TCL C835 mini led önerdi ve kafam daha da karıştı. Bu TV de 31k civarına geliyor. Aralarında en iyisi bu ama sizlerin yorumları varsa dinlemek isterim. Maalesef her şey çok pahalı ve bir kere alınıyor. 30k bir TV için de gerçekten yüksek ama başka alternatif bulamadım. Bunların üstüne ilave garanti de mecburen almak gerekiyor... Bir samsung servisi bile 1000 TL ye geliyormuş. Bu arada daha çok Turkcell TV, Netflix (HD değil), Disney ve Amazon izliyorum. TCL televizyonlar Google TV, Samsung ise Tizen ile geliyor. Cevap veren yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Başka tavsiyeleriniz varsa da duymak isterim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campos67 -- 9 Nisan 2023; 18:21:12 > |
Bildirim