Şimdi Ara

TCL PLEX [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
27.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın. Bazı sıkıntıları var deniliyor sensör de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpt.Tsubasa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verdiğiniz linklere ama; aliexpresden aldığım1.5 yıldan beri hiç bir ürün elime ulaşmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cpt.Tsubasa kullanıcısına yanıt
    Gelince paylaşım yapın lütfen.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Note 8 de varmış pro sağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Teşekkürler verdiğiniz linklere ama; aliexpresden aldığım1.5 yıldan beri hiç bir ürün elime ulaşmadı.
    Benim her aldıgım istisnasız ulaştı, gelince tekrar buradan paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Note 8 de varmış pro sağlam.
    Keyifli kullanımlar dileği ile

Eyvallah hocam teşekkür ettim.

• LG Q60 Kılıf Zore Süper Silikon elime ulaştı. Fotolarda da gördüğünüz gibi tuş kabartilari ters. Ama power tuşuna basabiliyorum ses açma kapama tuşlarına da. Sol daki akilli anahtar tuşuna bir şey atamaz iseniz sıkıntı olmuyor. Atamis iseniz çok hassas oluyor hemen devreye giriyor. Kılıfın derinliği cihazın kalınlığına göre biraz fazla ekran tarafında üste çıkıyor önceki sert plastikten gibi hissedilen çıkıntı oluşuyor. Arkada tek flash silikon içinde kalıyor. Üstte mikrofon ve 3.5mm jak kapali. Altta ses çıkış bölgesinin bir kısmı kapanıyor şarj girişinde sıkıntı yok.
    TCL PLEX [ANA KONU]TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Ağustos 2020; 16:35:20 >

• Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir telefon araştırıyorum. Huawei P40 Lite, Xiaomi Mi Note 10 Lite, Realme 6 Pro, Galaxy A71, Oppo Reno 3, Galaxy Note 10 Lite, S10 Lite, S10e, Huawei P30 vb. piyasada 3000-5000 arası neredeyse tüm telefonları ayrıntılı bir şekilde her yönüyle inceledim. Birçok inceleme ve karşılaştırma videosu izledim diyebilirim.

Şu an Xiaomi Mi 9T kullanıyorum. Babamdaki GM9 Pro arızalandığı ve Telpa kullanıcı hatası dediği için kendi telefonumu babama verip kendim yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Alacağım telefonu 2 sene kadar kullanmayı düşünüyorum.

Ve en son TCL 10 Pro'yu 3920 liraya almayı düşünüyorum. Aslında işlemcisi fiyatına göre geride ve soru işareti ama oyun oynamadığım için çok dert etmiyorum. Telefonu daha çok multimedia üzerine kullanacağım. İnternette çok az inceleme videosu var ve Youtube'de kamera karşılaştırmalarında gayet iyi sonuç almış. Ayrıca tasarımı ve ekranıyla sınıfının üstünde gözüküyor. Biliyorum burası Plex konusu ama forumda yazacak en doğru yer burası sanırım. TCL'nin arayüzünden memnun musunuz? Ayrıca çevrenizde bu telefonu kullanan var mı? Tek kaygım acaba telefonun fiyatı kısa zamanda düşer mi? Biraz daha beklemeli miyim? Vakıfbank'ın 3500 lira üzerine faizsiz 3 taksit kampanyasını kullanacağım. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 4 Ağustos 2020; 20:54:17 >

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Neden Xiaomi yada Huawei değil de TCL 10 pro..

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/543770-560581/tcl-10-pro_xiaomi-mi-note-10-lite-128gb/

Bence note 10 lite al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Ağustos 2020; 21:20:14 >
  • Y9 prime 2019 temperli cam uygulaması. Sol tarafı baz alarak yaptim hata ettim sağdan bir harf boyutu kadar boşluk oldu. Tam ortalamam iki taraftan da eşit boşluk bırakmam gerekirmiş. Kullanımda sorun yok dokunmatik hassasiyeti güzel. Parmak izi tutmuyor gibi görünüyor önceki standart ekran jelatinine göre.

TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]
    TCL PLEX [ANA KONU]

Huawei P40 Lite Huawei Share çoklu ekran özelliğini desteklemiyor. Destekleseydi tek seçeneğim olacaktı. Nova 5T ve Honor 20 ise gereğinden fazla pahalı. Xiaomi'ye gelecek olursam artık farklı bir marka kullanmak istiyorum. TCL 10 Pro'ya göre artıları fiyatı, işlemcisi ve yazılım desteği. Xiaomi'de günlük kullanımda arayüzde, çeşitli uygulamalarda yazılım hatalarıyla karşılaşıyorum. Aslında 3900 civarına Xiaomi Mi Note 10 Pro yurt dışı cihazı düşünüyordum ama açıkçası ona da güvenemedim. Elimde patlama ihtimali çok yüksek.
  • Selam arkadaşlar. Tuş kilidi üstündeki kılıf parçası koptu az önce. Bir kılıf çıkmadı gitti yahu...

Çoklu ekrandan kastınız bir den çok ekrana görüntü paylaşımı mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

Selam arkadaşlar. Tuş kilidi üstündeki kılıf parçası koptu az önce. Bir kılıf çıkmadı gitti yahu...
    Benimde koptu LG q60 silikon kılıf aldım.

Bazı Huawei bilgisayarlarda bazı Huawei veya Honor marka telefonların belli modellerinde bulunan Huawei Share Multi-Screen Collaboration özelliğini kullanarak telefonun tüm özelliklerini bilgisayarda kullanabiliyorsunuz hocam.
    Hmm özelliği biliyorum mesut çevik video atmış bugün izledim.

Lite diye vermemiş olabilir Apple olma yolunda giden Huawei.

Bugün Huawei p smart tan Plex e NFC ile foto atayım dedim Huawei reis diyor ki ancak Kendi içimde atarım başka firmaya desteğim Yok.

Aferin dedim Huawei Çinli Apple.

Neyse hocam sen bilinçli tercih yapmışsın hayırlısı olsun. Yinede o işlemciye 4bin TL ye yakin para vermek pek doğru gelmiyor bana.

Destek kısmından mail attım ben. Ayıp bence bu ilgisizlik. Markanın adını küçük düşürüyor.

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Yada cihazım sağlam kılıfa gerek yok mu demek istiyor.

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Neredeyse aynı saat ve dakikada ben de güç tuşunun plastiğinin olmadığını farkettim. Bir de baktım masanın üzerinde duruyor kırılmış bir vaziyette. Herhangi bir kılıf bulamadım ben de. Her gün düzenli olarak bakıyorum bir umut diye ama nafile.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.