Bildirim
TCL PLEX [ANA KONU] (15. sayfa)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar herkese tekrar selamlar.
Konuda daha önce rastgele yeniden başlatma sorunu yaşadığımı ifade etmiştim.
Bahsettiğim gibi telefonu neredeyse hiç kullanmıyorum, bir şarj 4-5 gün gidiyor, yüklü uygulama sayısı 5-6. Hepsi mağazadan indirilmiş uygulamalar, telefon ve uygulamaların hepsi güncel.
Sorunun Gece Işığı Modu, Mavi Işık Modu veya NTX Vision ayarlarından kaynaklı olabileceğini düşündüm, gece modunu kapattım. 1 haftadır da bir sorun yaşamıyordum.
Fakat dün bir 5 dakika YouTube'dan bir video izlemem gerekti ve telefon yine kendi kendini yeniden başlattı.
Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı? -
Senin cihazda ya ram sorunu var yada işlemci ısı sensörün de sıkıntı var işlemciyi çok ısındı görüp reset atıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrika ayarlarına çevirmeyi denediniz mi ? Ben de olmadı böyle bir sorun.
Merhaba
Test moduna alıp Main menüsünden tüm alanların testlerini yapabilirsiniz ya da otomatik testleri deneyebilirsiniz. Böylece test yaparken çıkan sonuçlara göre nerede bir sorun olduğunu anlama şansınız olabilir. Belki de test yaparken bu yeniden başlatma sorununu yaşayabilirsiniz.
*#2886# ile test moduna girebilirsiniz.
Arkadaşlar öncelikle hepinize ilginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.
Bana kalırsa bu yazılımsal bir sorun, dikkatimi celbetti, iki seferdir, gece vakti, Youtube uygulamasında bu sorunu yaşıyorum.
Daha önce bir kere format attım, yine tekrarladı.
Genelde bu tür sorunlar ya kötü niyetli uygulamalar ya da donanımsal sorunlar nedeniyle hasıl oluyor.
Fakat telefonda herhangi bir ısınma vs. hiçbir zaman olmadı. Testte de herhangi bir sorun yaşamadım.
Acaba telefonun NTX Vision görüntü iyileştirme ayarı, Mavi Işık Filtresi dolayısıyla otomatik devre dışı kaldığı için, bu Youtube uygulamasını mı etkiliyor? Bir çakışma durumu mevcut da ondan mı bu yeniden başlatma sorununu yaşıyorum, bilemedim. Mavi ışık filtresini ve NTX Vision ayarı birlikte açık kullanıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 5 Ağustos 2020; 20:48:46 > -
İkisi birlikte kullanılmıyor ama ben anahtar tuşa nxtvision aç kapa atadim. Dalgınlıkla filtre açıkken açmaya çalıştığım çok oldu. Reset falan yapmadı.
Uygulamaları guncelleyin ya da normalde şüphelenmediginiz bir uygulama acaba tcl de sorunlu çalışıyor olabilir mi?
Mavi ışık olayını nerden yaptınız bir ekran görüntüsü yükler misiniz.
Facebook grubunda bir arkadaş paylaşmış 10 gün içinde kılıf satışları baslayacakmis umarım ki doğrudur
Ben de şimdi Aliexpress'ten TCL 10L kılıfına bakıyordum. Bu kılıf işini bekliyoruz ama çok pahalıya da satmazlar herhalde? -
Otomatik modda çekim yaparken sağ üstteki filtreleri deneyin bende siyah çıkıyor tüm fotoğraflar sizde de öyle mi olacak acaba.
Otomatik modda filtre neyse o şekilde çekiyor bende. Siyah/beyaz değil.
Allah Allah bende her filtre de komple siyah çıkıyor.
Satabilirler ama bu seferde kullanıcılar bu işi beğenmeyip üreticiyi yaftalayacak,zararlı çıkarlar böyle bir durumdaquote:
Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman
Ben de şimdi Aliexpress'ten TCL 10L kılıfına bakıyordum. Bu kılıf işini bekliyoruz ama çok pahalıya da satmazlar herhalde?
Dün aliexpress’te şunu gördüm:quote:
Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman
Ben de şimdi Aliexpress'ten TCL 10L kılıfına bakıyordum. Bu kılıf işini bekliyoruz ama çok pahalıya da satmazlar herhalde?aliexpress.comUS $2.66 |Buzlu yumuşak TPU cep telefonu kılıf için TCL 10L 10 LITE durumda, şeffaf puding durumda TCL 10L/10 Lite kapak, mix modeller kabul|Takılır Kılıflar| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005001271378400.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.597a6f255L6fFu&algo_pvid=c4e77be6-bb27-4498-bb93-aecfb10136f3&algo_expid=c4e77be6-bb27-4498-bb93-aecfb10136f3-23&btsid=0ab6fa7b15967465693331030e1a70&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
“For Tcl Plex” yazıyor ama başlık başka. Doğru mudur bilemem.
Şu kılıfı Türkiye’de 99 liraya satıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Satıcıya sorabilirim. Hatta grupta alan var onu da bekleyebiliriz. Bu arada ek bilgi en son aliexpress'ten alışveriş yapan arkadaşa 15 tl civarı vergi eklemişler. 2 ayrı isimde toplam. Bu da maliyet olarak aklımızda bulunsun. Herkese böyle mi olur bilemem tabi. -
-
Merhaba,
Ürün bilgilerine bakınca tcl 10 modelleri için olduğu yazıyor. Yanlış bilmiyorsam onların kamera sayısı fazla olduğu için %100 uyumludur diyemeyiz. Yine de alan olursa sonucu merakla bekliyor olacağım.
Teşekkürler.
Ya aslında kılıf işi çok önemli değil de şu ekran koruyucu işi canımı sıkmaya başladı. Keşke üstünde geleni çıkarmasaydım. amazonEiroo TCL Plex Tempered Glass Cam Ekran Koruyucuhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BHYY2DY
Şunu almıştım. Nereden başlayıp yapıştıracağımız belli değil. Telefonun alt tarafı biraz eğimli galiba ki oraya gelince cam ekran koruyucu havada kalıyor. Bir kaç yapıştırıp çıkardım. Anca öyle yapıştırdım ki bunu yaparken cam ekran koruyucuyu hafif yamultmuş olacağımdan sol alt köşesi havada kaldı :). Ayrıca ekran koruyucu da tam yan tarafları kapatmıyor.
urun.n11.comTCL T780H Ultra İnce Blue Nano Ekran Koruyucu Cam Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/ekran-koruyucu/tcl-t780h-ultra-ince-blue-nano-ekran-koruyucu-cam-P407989570
Bu gün üstteki geldi(Zore marka). Amazon’dan aldığımla aynı boyutlarda. Bakalım bunu becerebilecek miyim? Ekranı tam kaplayan bir ekran koruyucu bileniniz varsa söylemekten çekinmesin:).
Hayır daha önce farklı farklı tabletlere sorunsuz şekilde hem cam hem jelatin yapıştırdım ama bu telefonda beceremedim :(.
-
Acaba servise gönderseniz? Hatta yaşadığınız şehirde varsa direkt gidin. Telefonla gelen koruyucudan vardır. Yapıştırıp versinler. 20-25 falan isterler çok çok...
ekleme: şimdi aklıma geldi. Daha önce başka bir model için cam bakarken şöyle bir şey farkettim. Kavisli ekranlara uyan camlar yapılıyor ama o kavis kısımları sayda değil renkli yapıştırma oluyor. Yani üzerinde gelen gibi bir cam hiç satılmayabilir. Sadece çok satan modellere üretiliyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Geyik Reoman -- 8 Ağustos 2020; 18:35:5 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X