|
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (13. sayfa)
-
-
Bu tv nin mini led olani keske gelsr x10 modeli cok guzel mini led, soundbar li falan dehset bi alet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihaz keske bizede gelse .
hxos plusyoutubeTCL 65X10 mini LED television hands onhttps://www.youtube.com/watch?v=BKztK48NBFI&feature=youtu.be
@Rnnn
Hocam bu cihaz nasil sence ?.fikrin nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tcl tv ler resim işleme ve renk konusunda kötüler hocam mini ledde olsa faldda olsa bariz parlaklık yüksekte olsa gerek yansıma gerek bahsettiğim resim işleme gibi konularda bilindik markalardan geride şahsen ben o kadar parayı gelse bile tcl ye vermem 2021 modeller çok iyi geliyor ben olsamn onları beklerim
-
-
Hocam ne olduğu belli değil ben bu şahısa saygı duyuyordum bana tv alırken sağolsun baya yardımcı oldu Samsung tu8500 veya q60t alacaktım ama tu serisi görüntüsü kötü dedi q60t da 1000 tl farka değmez dedi bende tamam bi bildiği vardır dedim. Lg önerdi ben 3 binle başladım 5 bin de zor durdum Bu arkadaş lg tavsiye edince 3 4 kişi aldı bende dahil tabi bunun üstadı var gerçi 2 side idda ediyor kim kime üstadlık yapıyor onu bilmiyorum. Lg aldık va diye ama ıps e yakın çıktı sonrada çıktılar bu giriş paneli siyahlar bu kadar olur dediler. Ben de dedim tamam bildiği bişey vardır süreci kapattım. Sonra lg forumunda geldi q70t de ışık sızması var qled forumunda yazanlar oldu dedim benle iyi geçinen bu arkadaş başladı benle kavgaya milleti yanıltma demeye. Neymiş milleti bunaltmışım kendin ne yaptın lg ye çöplük dedi bize aldırdı şimdi ne oldu benle birlikte 4 5 kişi aldı. Ondan sonra da yok sana o kadar yardım ettim dedi işte böyle oldu şimdi de benle düşman oldu. Bu tv alımında kendisine senin yüzünden oldu bile demedim ama onun markasına laf ettim diye hem laf söyledi hem blokladı.
Yazmayacaktım ama arada bir gelir lg formunda eser gürler çöplük der alınmaz der ama hala geçen gördüm lg tavsiye etti. Ne değişiyor lg forumunda yazınca anlamadım. Madem bu çöplük neden hala önerirsin anlamış değilim
-
quote:
Orijinalden alıntı: RNNNtcl tv ler resim işleme ve renk konusunda kötüler hocam mini ledde olsa faldda olsa bariz parlaklık yüksekte olsa gerek yansıma gerek bahsettiğim resim işleme gibi konularda bilindik markalardan geride şahsen ben o kadar parayı gelse bile tcl ye vermem 2021 modeller çok iyi geliyor ben olsamn onları beklerim
Cevap icin tesekkurler hocam
Peki 2021 ler icin ne kadar süre beklmemiz gerek en Az ?
Herşey ortada zaten. Ciddiye alan insanların olacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi tv tavsiyeleri bölümünde at koşturabilirler diyorum, burayı kirletmeyelim diyorum burada insanlar iyisi ile kötüsü ile bilgi paylaşımı yapıyorlar ürün pazarlaması yapmıyorlar. Değişik değişik tipler geliyor bu tv nin kullanıcısı bile değiller. Burada hala o "hocam" dediklerini ekleyerek soru soruyorlar. Arkadaşlar hocanız ise özelden bilgi alın ya da gidin tavsiye bölümünde tavsiye alın. Burada kimse ezber cümleler yazan, amacı belli olmayana hocam demez. Çok hürmet gösteriyorsanız alın ismi belirsiz şahsın telefonu mesaj atın ya da uygulamadan konuşun. -
Bu tepki niye ben kime hocam demişim hayret bişeysin adamın ne olduğunu yazdım nedir bu hıncın ben konuyu falan kirletmedim. Bilip bilmeden atlıyorsun bak bakalım burda kaç tane msjım var. Ben milletin fikri olsun diye yazdım madem kaç kere yazdım bu şahıs neden tepki göstermedin geldin sanki ben sana veya tv ye şöyle böyle mi dedim. Tam aksine bu arkadaş dedi kaç kere parasını hak etmiyor diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 17 Ocak 2021; 22:52:7 >
Size yazmadım RNNN Denilen arkadas icin ve bu başliga gelip ondan tavsiye isteyen tiplere yazdım yanlış anlamayın :) -
Ya hocam direk bana yazınca dedim ne oluyor ben ne yaptım dedim kendi kendime
Sizi destekler nitelikte olduğu için size yanıt olarak yazdım:) hangi foruma gitsem bu kişiden bıkmışlar, yazdıklarını okuyorum hep aynı sey çamur atmaktan başka birşey değil. Üstte de daha önce belirtmiştim, bu kişinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla herkes böyle düşünüyor. -
Hocam ben de anlasam işte şimdi ben suçlu oldum onun gözünde çünkü akıl verdi bende nankör oldum anlayacağınız. Ben bu tv sürecinde bi kere bile bişey demedim bana yardımcı oldu diye taki q70t ışık sızması var diyene kadar. Dedim buldum belayı gerçek yüzü çıktı başladı benle kavga edenler gibi kavgaya milleti bunalttım demeye sanki benim forum forum gezip milletle atışan.
Aman q60t q70t ile ilgili olumsuz birşey demeyin teknolojiden anlamayan bir vatan haini ilan edilirsiniz. Olay çok basit bir tv yi kullanıcı kullanır ve sorun yaşamışsa yazar, sorun yaşamamışsa da yazar. Bırakalım kullanıcılar yaşadıklarını paylaşsin ki gerçek bilgi paylaşımı olsun. Samsung mu iyi tarafı olmuştur kötü tarafı olmuştur, tcl mi yine aynı şekilde gider forum başlığında kullanıcı deneyimini paylaşırsın . Forum forum gezip siz hiçbir sey bilmiyorsunuz diyip her tv ye(daha ülkeye gelmemiş tv ye bile yazmış yukarıda) kopyala yapıştır şeyler yazarsalar yüzüne de vururlar. Pazarlamanın bile etik kuralları vardır. Daha fazla bu konuda birşey yazmak gereksiz herşeyin ortada olduğunu herkes görmüş zaten. -
İşte tamamen bilgili görünüp yönlendirme amaçlı yazar menfaatine göre de model değiştirir ağız değiştirir bir yerden bir kelime kapar yazar aldırır sonra da başka yerde bu model kötü der ve ben zaten kötülüyorum der...Evkur vb gibi yerlerde çeşitli markaların stok durumuna göre algı yaptığını düşünüyorum dönem dönem değişiyor dönem dediğim haftalık aylık stoklara göre.
Hocam zaten ben de bunların markalarına laf söyledim diye ban yedim tv ana konusundan. Nedense hiç qled forumunda tu serisi hariç laf söylediğini görmedim dedim ya bize lg aldırdı sonra geldi lg forumuna çöplük tvlere para verilmez diyor. Neyse boşver gelir başlar kavgaya gece gece.
Valla hocam anlamış değilim bunun üstadı var bilirsiniz o bile demişti eksen kayması var diye onunla bile tartştılar sonra gitti bana sana akıl verdik dedi. Akıl verdik dediği sadece teskin etti tv aldıktan sonra belki tv tavsiye ana konusunda görmüşsündür. Zaten suç bende ne inanıyorsun al geç aklındakini sanane elin tavsiyesinden
Günaydın arkadaşlar tcl qled tv yi 3.4 günlük kullanım deneyimini anlaticam
Renkler şahane qled olması büyük avantaj
Netflix Dolby vision görüntüler mükemmel yağmur tanecikleri araba camına yansıyan ışık kalitesine kadar her şeyi gösteriyor
Amazon da hdr10 a 2.3 dakika bakabildim fazla vaktim olmadı ama oda mükemmel ekran kalitesi ni cok beğendim ve tv cok kaliteli duruyor
Ps4 pro ile hdr 10 denedim sadece pes21 oynadım oda güzel geldi keyifliydi
Android denemesi için mac yayını açtım televizio üzerinden iptv paylaşımı için dün bjk gs maçını izledim gayet güzeldi ama hd kalite değil tabiki
Sd yayınlarda kötü onlarda izleme gereği duymadım hiç
zaten hd yayınları 60-80 civarı ön sıraya doğru aldım onlarda kalite güzel
Genel olarak bu paralara bence fiyat performans ürünü
Üstünde Samsung yada lg logosu olsaydı 8-9 bin bandında olurdu . xhiaomi modelleri gibi buda kaliteyi size ucuza sunuyorlar . panel kalitesi ve metal çerçeve genel olarak cok güzel duruyor.
Şimdilik bu kadar ben cok memnunum ilerleyen günlerde daha da tecrübe kazanırız
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanTEAC
Günaydın arkadaşlar tcl qled tv yi 3.4 günlük kullanım deneyimini anlaticam
Renkler şahane qled olması büyük avantaj
Netflix Dolby vision görüntüler mükemmel yağmur tanecikleri araba camına yansıyan ışık kalitesine kadar her şeyi gösteriyor
Amazon da hdr10 a 2.3 dakika bakabildim fazla vaktim olmadı ama oda mükemmel ekran kalitesi ni cok beğendim ve tv cok kaliteli duruyor
Ps4 pro ile hdr 10 denedim sadece pes21 oynadım oda güzel geldi keyifliydi
Android denemesi için mac yayını açtım televizio üzerinden iptv paylaşımı için dün bjk gs maçını izledim gayet güzeldi ama hd kalite değil tabiki
Sd yayınlarda kötü onlarda izleme gereği duymadım hiç
zaten hd yayınları 60-80 civarı ön sıraya doğru aldım onlarda kalite güzel
Genel olarak bu paralara bence fiyat performans ürünü
Üstünde Samsung yada lg logosu olsaydı 8-9 bin bandında olurdu . xhiaomi modelleri gibi buda kaliteyi size ucuza sunuyorlar . panel kalitesi ve metal çerçeve genel olarak cok güzel duruyor.
Şimdilik bu kadar ben cok memnunum ilerleyen günlerde daha da tecrübe kazanırızhangi modeli aldınız ?
c715 c815 c815de 55 ile 65 arasında fark var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X