Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.243
Cevap
432
Favori
875.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv yi bir arkadaşımla aynı dönem de aldık. Arkadasım q60t modelini tercih etti ben de tcl yi tercih ettim.Arayüz kullanışlılığı bakımından benim aldığım tv nin daha iyi olduğu konusunda hemfikir kaldık görüntü konusunda ise belirgin bir fark yoktu hatta q60t fazla yapay renkli gibi geldi. Şuan arkadaşımın aldığı q60t ise 'bulutlanma' sorunu nedeniyle iade aşamasında. Mağazada tv incelemek yanıltıcı olabiliyor kullanıcı yorumları daha önemli.
  • hocam mağazaya gerek yok tv nin içindeki malzeme belli dandik csot panel var bunu piyasadaki en dandik markalar kullanıyor artı tv nin paneli st5461d12 girin panellooktan renk özelliklerine bakın..görüntü ve renk konusunda ise bi fark yok diyen birine benim bişey anlatabilmem mucize bu tv nin doğru gösterdiği tek bir renk bile yok artı gradyan performansı giriş seviye modeller ayarında tv direct led olmasına rağmen ışık dağılımı homojen değil daha 50 tane sayarım ama dediğim gibi kullanıcıların canını sıkmaya gerek yok ben sadece yeni alacaklar için yazdım o mesajı..

• düz kullanıcı kitlesi kağıt üzerinde yazan direct led qled hdr dv vs aldanıyor ama bunların var olması pek bir anlam ifade etmiyor dv açarmı açar ama nasıl gösterir? qled mi qled ama sony ve samsungdakiyle alakası varmı? direct led ama siyah tekdüzeliği nasıl? görüntü işleme upscale performansı nasıl? yani kağıt üzerinde yazanlara aldanıpta daha kaliteli ve başarılı ürünlerle aynı parayı vermeyin..

• Ben çok basit bir şekilde normal bir kullanıcı olarak 2 tv de gördüğümüz izlenimleri yazdım. Şuan ben tv yi kullanırken q60t yi alan arkadasım iade ile uğraşmakta. Samsung pazarlamayı tv tavsiyeleri bölümünde devam ettirebilirsiniz. Buradan size iş cıkmaz..
  • al işte..tanımadığın bir insana iftira etmeye utanmıyormusun? sorsam müslümanım dersin..allah senin gibileri bildiği gibi yapsın başka sözüm yok..

• :) adam tv almış memnun ama samsung gömmektende geri kalmıyor..

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • Sanırım her forum başlıgından kovulmak gibi bir alışkanlığınız var. Lg bölümüne de dadanmışsınız:) yukarıda yazdıklarım söylediklerimde yalnız olmadığımı ve bir çok kişinin samsungta aynı sorunu yaşadığını kanıtlar nitelikte:) dediğim gibi buradan size ekmek çıkmaz. Tv tavsiyeleri bölümünde at koşturabilirsiniz.
  • burası forum sitesi isteyen kullanıcı kurallar dahilinde her konuya yorum yapabilir bu konuda onlardan birisi forumun sahibide siz olmadığınıza göre ya susar oturursunuz yada böyle anlamsızca konuşmaya devam edersiniz..yukarda yazdıklarınız her markada yaşanıyor lg ve philips onlarca örnek koyabilirim buraya ama sizin sıkıntınız farklı..yukardaki mesajımıda tekrar etmeme gerek yok bana iftira atan kim varsa hakkımı helal etmiyorum günahını geçtim yaptığınız terbiyesizlik benim içim rahat allah herkesin kalbini biliyor..

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu tabiki de yorum yapabilirsiniz yapıyorsunuz da ama cevabınızı da gördüğüm kadarıyla her başlıkta alıyorsunuz. Burası kullanıcıların yararlı bilgiler paylaştıkları başlık daha fazla kirletmeyelim. Dediğim gibi tv tavsiyeleri bölümünde satışınızı yapabilirsiniz.

• allahta sizin güldürsün mesajlarını paylaştığınız adamın dalga geçilmediği kovulmadığı konu kalmadı...bu adam satıcı dedi diye ben satıcı oluyorum öylemi :))) bu şahısa yazılan cevaplarıda paylaşsaydınız keşke her iki forumdada..sizin gibi artniyetli insanlara üzülüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

arkadaşlar kullanıcıların canını sıkmak istemem ama bu tv nin performans ve kalite olarak baktığınızda edeceği max 4bin tl siz kalkıp çok uçuk fiyatlara bu tv yi alıyorsunuz kağıt üzerinde yazanlara aldanıp ama renk performansı yansıması parlaklığı vs gerçekten vestel tv lerden farksız..beğenilmeyen philips pus85 q60t modelleri bile bu cihazdan bari iyi..

Bu dediğiniz tv c715 mi p8m mi? Ha birde 5660 tl’ye dolby vision, atmos, hdr 10+ ses sistemi de epey iyi olan bir tv önerirmisiniz. Android işletim sistemi de olsun. Aydınlat bizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaffer53 -- 11 Ocak 2021; 23:2:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaffer53 kullanıcısına yanıt

p8m modelini konuşmaya bile gerek yok taşlarlar beni :) c715 den bahsediyorum..

• zaffer53 kullanıcısına yanıt

düz kullanıcı kitlesi kağıt üzerinde yazan direct led qled hdr dv vs aldanıyor ama bunların var olması pek bir anlam ifade etmiyor dv açarmı açar ama nasıl gösterir? qled mi qled ama sony ve samsungdakiyle alakası varmı? direct led ama siyah tekdüzeliği nasıl? görüntü işleme upscale performansı nasıl? yani kağıt üzerinde yazanlara aldanıpta daha kaliteli ve başarılı ürünlerle aynı parayı vermeyin..

aynı mesajı bir daha yazmaya gerek yok bahsettiğim düz kullanıcı sizsiniz hocam..sanıyorsunuzki bunların kağıt üzerinde var olması bir anlam ifade ediyor..

• neyse tüm arkadaşlara televizyonlarıyla mutluluklar 1-2 kişiyide kurtarsam kardır..

• İndirimi son anda gördüm 5850 vatan bilgisayar dan alındı televizyon
    1 aylık araştırma ve bekleme ile sanırım en dip fiyata yakın yakaladım

• Hocam sizi tanımam RNNN hocamı da tanımam sadece bir defa tv tavsiyesi konuşunda mesajlaştık ama Samsung pazarlamacısı diye bir iftirayı haketmediğine inanıyorum.

İnsanlar bazen güvendiği şeyleri savunabilir. Örneğin bende 2007 yılından beri müşteri olmaktan ileri gitmeyen bir ilişki yaşadığım Monster markasını çok savunmuşumdur hatta gaza gelip abartılı savunmuş olduğum da oldu fakat bunun nedeni duyduğum güvendi ve tabi ki 14 yıldır kullandığım markada yaşadığım deneyimler. Bunu neden söyledim çünkü insanlar bir markaya güvenip bir de olumlu olaylar yaşarsa bunu övüp savunabilirler bu doğal bir hareket üstelik ben Rnnn hocamın yeri geldiğinde sony önerdiğini de gördüm.

Yani fikirlerimiz aynı olmayabilir ama bunun için insanları zan altında bırakmamak gerekir.

• Arkadaşlar tv Yeni kuruldu henüz cok fazla bakamadım

Kanal listesi varmı içinizde varsa paylaşırsa sevinirim

Kanal taşıma yapamadım yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Arkadaşlar tv Yeni kuruldu henüz cok fazla bakamadım

Kanal listesi varmı içinizde varsa paylaşırsa sevinirim

Kanal taşıma yapamadım yok sanırım

Tek tek Kanal taşımayı buldum ama ekle kısmında çoklu taşımayı yapıyorum ama 3-4 kanal seçim yapıp taşımayı bitiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

düz kullanıcı kitlesi kağıt üzerinde yazan direct led qled hdr dv vs aldanıyor ama bunların var olması pek bir anlam ifade etmiyor dv açarmı açar ama nasıl gösterir? qled mi qled ama sony ve samsungdakiyle alakası varmı? direct led ama siyah tekdüzeliği nasıl? görüntü işleme upscale performansı nasıl? yani kağıt üzerinde yazanlara aldanıpta daha kaliteli ve başarılı ürünlerle aynı parayı vermeyin..

aynı mesajı bir daha yazmaya gerek yok bahsettiğim düz kullanıcı sizsiniz hocam..sanıyorsunuzki bunların kağıt üzerinde var olması bir anlam ifade ediyor..

Hocam ben televizyonu qled olmayan TCK 55P8M modeli olan televizyonu 5200 TL’ye aldım. 5200 TL bandında 55 inç olarak hangi marka ve modeli tavsiye edersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: manifaturaci

Dün gece yazılım güncellemesi hakkında bilgi almak için mail attım. Bugün tcl den aradılar, ellerindeki yasal yazılımı ilettiler. Nasıl yapılacağını hem sözlü anlattılar hem de mailde açıkladılar. Aşağı Merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum.

55c715 için servise yeni yazılım var mı diye sordum tv üzerinden sorgulama yapın dediler. Tvde yazılımınız güncel diyor sizin tv yazılım versiyonu nedir?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.