55 C715 aldım c815 henüz Yok Türkiye de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (14. sayfa)
-
-
Tcl 715 qled tvde optik çıkıştan ses sistemine ses veriyorum
Optik ses ile tv sesi aynı anda çıkmaya devam ediyor ama ikibses arasında yankı oluşuyor optik ses geriden geliyor 0.2 salise gibi tahmini
Neden kaynaklanıyor olabilir bilen kullanan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce de belirttiğim gibi ben sesi optikten alacağım zaman televizyonun sesini 1 kademesine kadar kısıyorum. Aksi takdirde yankı oluyor.
-
O zaman genel sıkıntı varquote:
Orijinalden alıntı: alihsansDaha önce de belirttiğim gibi ben sesi optikten alacağım zaman televizyonun sesini 1 kademesine kadar kısıyorum. Aksi takdirde yankı oluyor.
Optik ile Kendi sesi kod çözerken geçiyor bir kaç salise
Benim anfim 4 k hdmı çözemediği için hdmı bağlamadan yapıyorum yoksa hdmı takılı iken sıkıntı olmuyor ama bu seferde görüntü kalitesi 1080p ye düşüyor
Sesi ,1 kademesine alıp denedim bende olmadı o şekilde kullanırım.baska çözümü yok sanırım -
TV sesini mute yap TV den gelmesin -
Mute yapınca ses kısık logosu kalıyor sanırımquote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
TV sesini mute yap TV den gelmesin -
Merhabalar, başlıktaki bütün sayfaları okudum öncelikle bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Benimde 55" boyutlarında bir Led TV arayışım vardı ve 55C715 ürününü mantıklı bir tercih olarak görmeye başladım. Yabancı kaynaklarda yaptığım aramalarda karşıma yoğunlukla 55R635 (6 Serisi) çıktı ve özellik anlamında C715'e göre bir tık daha ileride duruyor. TCL'nin paylaştığı ürün listesine göre Türkiye'ye bu ürün gelecek mi emin olamadım.
Bu konu ile ilgili herhangi bilgiye ulaşabilen birisi oldu mu?
Teşekkürler,
-
Roku işletim sistemine sahipse gelmez TR ye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X