o bahsettiğiniz satış yeni oldu hocam artı olarak bu seneki modeller csot üretimi değil önümüzdeki yıllardada sadece giriş seviye lcd panelleri ondan alma durumu var o yüzden zaten tavsiye konularında bu sene beğenmediğiniz samsungları çok ararsınız diye yazıyorum..ayrıca ben 715 modellerden bahsediyorum yukarda verilen karşılaştırmalarda qled 715 modeli.. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (16. sayfa)
-
-
Verdiğiniz örnek P715 QLED değildir. C715 QLED dir. Aralarında görüntü açısından farklar var. Aşağıya karşılaştırma videosu bırakayım.
TCL IndiayoutubeTCL India | 4K QLED C715 vs 4K UHD P715 | TCL Product Comparison by Ganapathi | TCL Talkhttps://www.youtube.com/watch?v=NfvepN6l2ek&feature=youtu.be
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 24 Ocak 2021; 22:10:36 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 24 Ocak 2021; 22:10:6 > -
Ben hemen üstteki fotoğrafa baktım görmemişim. Haklısınız ben Q 70 almayı tercih ederdim ama 5500 TL seviyesinde TCL aldım ve memnunum. Q70 aldığım zaman 8500 civarindaydi. TCL 715 i Göklere çıkarmıyorum ama bu fiyat seviyesinde biz günlük sıradan izleyicilileri memnun ediyor. Aldım pişman değilim. Bilgi için teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 20 Ocak 2021; 23:0:16 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 24 Ocak 2021; 22:9:40 > -
Alıntı yaptiginiz videolar aşağıdaki kanaldan alınmış sanırm ancak resim ayarları TCL de fabrika ayarları ile gelince bu pembemsi va karanlık görüntüler olabiliyor. Ben kendime göre ayar yaptım parlaklık keskinlik standart mod vs. Oldukça iyi sonuçlar aldım. Ama sizin de canlı canlı iki tv yi yanyana eşit şartlarda karsilastirmanizi isterdim. Belki fikriniz değişebilirdi. Minha Opinião RoqueyoutubeSAMSUNG QLED Q70T vs TCL QLED c715 / COMPARATIVO / ANÁLISE / REVIEW / TESTE Qual se saiu melhor?https://www.youtube.com/watch?v=FujZpj9r2uc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 20 Ocak 2021; 23:11:10 >
-
Teknosada mağazadan al seçeneği ile 5794tl şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad 55 C 715 de hands free voice control'ü nasıl aktive ediyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elan_vital -- 20 Ocak 2021; 23:19:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıdaki videoyu izleyin. Ama Türkçe daha gelmedi ülkemize. Bu sene gelecekmiş.
TCL india tech informationyoutubeHow To Activate Hands Free Voice Control.https://www.youtube.com/watch?v=YN_Kk-_DyN8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 20 Ocak 2021; 23:45:38 >
-
Teşekkür ederim, ama dil seçeneğini amerikan ingilizcesi yaptığımda da çalıştıramadım. Mikrofonum açık olmasına rağmen "mikrofonunuz kapalı, mikrofonunuzu açın" uyarısı geliyor. Televizyonda bir sorun olabilir mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AVR'de ve TV de ARC özelliği mevcut. Optik kablo felan kullanmadan TV'nin sesini AVR'den alabilirsiniz. AVR'nin ses seviyesini ve güç durumunu da ve kumandasından kontrol edebilirsiniz.
- HDMI 1.4 veya üstü bir kablo ile TV nin yan tarafında en üstte bulunan HDMI 1 girişinden, AVR'nin HDMI Out portlarından bağlayın. AVR'yi açın (Bu işlemi ilk yaparken AVR'yi sizin açmanız gerekecektir).
- AVR'nin İngilizce kullanma kılavuzunun 69. sayfasındaki ayarları yapın.
- TV anten veya uydu yayınındayken Ayarlar --> Sistem --> T-Link'e girip buradaki 3 seçeneği de aktif hale getirin.
- En altta AVR'nizin adını göreceksiniz. Onunda içine girip "Yükseltici" ayarını etkinleştirin.
- TV'yi kapatın ve açın. AVR'de TV ile birlikte kapanıp açılacaktır ve TV hoperlörleri yerine AVR'den ses gelecektir.
-
Sesli asistan için TV'ye bir google hesabı tanımlamış olmanız gerekiyor.
Ana ekrandan ayarlara gittiğinizde dili İngilizceye çevirip menüde bir önceki basamağa çıkın. En üstte "Ok Google detectin" çıkacak. Onu aktif hale getirin ve sonra isterseniz TV'yi tekrar Türkçe'ye çevirin. Türkçeye çevirdiğinizde kaybolacak ama sistem "Ok. Google" dediğinizde otomatik olarak dinleme moduna geçecek. Türkçe konuştuğunuzda da anlıyor bu arada.
-
Bunu bilmiyordum, çok teşekkür ederim. Bugün ilginç birşey daha farkettim; sesli asistan ingilizce dil seçeneğinde aktifken televizyon kapalı olduğunda, asistan size ingilizce değil türkçe cevap veriyor. Nedenini anlamadım, ama ilginç geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de televizyon kapalıyken handsfree özelliğini çalıştırmayı beceremedim nedense.
-
ses ayarında hoparlörlerini kapatmayı niye denemedin? yok mu o seçenek?
-
Tamam bu şekilde denerim kaptan teşekkür ettimquote:
Orijinalden alıntı: aeronicsAVR'de ve TV de ARC özelliği mevcut. Optik kablo felan kullanmadan TV'nin sesini AVR'den alabilirsiniz. AVR'nin ses seviyesini ve güç durumunu da ve kumandasından kontrol edebilirsiniz.
- HDMI 1.4 veya üstü bir kablo ile TV nin yan tarafında en üstte bulunan HDMI 1 girişinden, AVR'nin HDMI Out portlarından bağlayın. AVR'yi açın (Bu işlemi ilk yaparken AVR'yi sizin açmanız gerekecektir).
- AVR'nin İngilizce kullanma kılavuzunun 69. sayfasındaki ayarları yapın.
- TV anten veya uydu yayınındayken Ayarlar --> Sistem --> T-Link'e girip buradaki 3 seçeneği de aktif hale getirin.
- En altta AVR'nizin adını göreceksiniz. Onunda içine girip "Yükseltici" ayarını etkinleştirin.
- TV'yi kapatın ve açın. AVR'de TV ile birlikte kapanıp açılacaktır ve TV hoperlörleri yerine AVR'den ses gelecektir.
-
Tv de handsfree özelliği olduğunu bilmiyordum. Tv açıkken kullanabiliyormusunuz peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwses ayarında hoparlörlerini kapatmayı niye denemedin? yok mu o seçenek?
hoparlörü tam kapayınca mute seceneği ekranda kalıyor 1 olunca sıkıntı yok
yukarıda aeronics arkadaşın dediğini denicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 21 Ocak 2021; 15:28:40 > -
55C715 ile RX-V577'yi ben bu şekilde çalıştırıyorum. Netflix videoları izlerken 5.1 sesi almak için. TV yayınlarındaki ses de pek kaliteli gelmiyor bana ama idare edilmeyecek seviyede de değil hani. AVR'yi de dandik tv sesi için kullanmak yersiz geliyor düşüncesindeyim. Her iki cihazda da eARC özelliği olmadığı için DTS HD Master ve Dolby True HD gibi formatları alamıyorsunuz ancak dijital ses çıkış ayarını "içinden geçir" olarak ayarlarsanız DTS ve Dolby Digital formatlarına kadarı sorunsuz olarak AVR'den alabiliyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X