Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.285
Cevap
432
Favori
881.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 55c755 ile birlikte s522w soundbar almıştım hdmi arc ile kullanıyordum bir problem yoktu salon için aynı tv nin 65c755 i satın aldım ancak dün bir türlü hdmi ile bu ses sisteminden ses alamadım özel bir ayar mı gerekli yoksa farklı bir durum mu var 55 inç için servis kurulum yapıp soundbar i da onlar bağlamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakketenci kullanıcısına yanıt

Hdmi1 girişine bağlayıp tv'den hdmi cec ayarını aktif duruma getirin. Ayarlar - Sistem - Tüketici Elektroniği Kontrolü - HDMI Kontrolü.. Ayrıca e-arc kontrolünü de Oto'ya getirin. Sonra TV'yi kapatıp açın, ses sistemini tanıyacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

Hdmi1 girişine bağlayıp tv'den hdmi cec ayarını aktif duruma getirin. Ayarlar - Sistem - Tüketici Elektroniği Kontrolü - HDMI Kontrolü.. Ayrıca e-arc kontrolünü de Oto'ya getirin. Sonra TV'yi kapatıp açın, ses sistemini tanıyacaktır.

herseyi yaptım olmadı sonra kabloyu değiştirdim sorun çözüldü hdmi kablosu eskiydi sorun kablo kaynakliymis. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakketenci kullanıcısına yanıt

55 inçin bağlı olduğu kabloyla denediniz sanmıştım. Eski kablolar çok fark ediyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.