Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.289
Cevap
432
Favori
882.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pazar Günü deneyeyim dedim 55c755 cihazımda Tv açılış ekranı TCL yazısından sonra takılı kaldı renkli googletv yazısıydı sanırım orada RGB ışıkları gibi dönüp duruyor açılmadı bir türlü

Bekledim 10dakika kadar hiç bir hareket yok Tv güme gitti dedim sonra ana Sürümüü olan İMG 420v usbye attım 2.79 gb kadar bir dosya update dosyaları 1.9gb kadar onlar işe yaramayabilir diye

Neyseki sistem yükleme ekranı geldi v420 İMG sürümüne geçtim temiz kurulum olur Diye Tekrar bir deneyeyim dedim V999 v12 olanı Yine aynı ekranda kaldı açılmıyor bende

Bu sefer USb olmadan Fişini Sök tak yapıp tekrar tvnin altından on off tuşu ile sistem kurulum ekranına atlama yapar gibi bazen Tv androidde olduğu gibi wipe data / factory reset bölümü açılıyor

Cihaza burdan wipe data / factory reset yaptıkdan sonra reboot ile çıkş yaptım bu Sefer 3- 5 dakika Sonra Açılışı gerçekleştirdi neyseki Tv Açıldı

Yine burada Takılanlar için bu deneyim bir kurtarıcı olacaktır sanırım Farka Gelince Ben pek ayırt edemiyorum okadar farkı fakat görsel olarak başarılı olmuş

Bekleme menülerinde gri kumaş görüntüsü yerine yine gri arka planda minik karelerin oldugu bölümler hoş duruyor Tv kısmını kullanmadığım için yorum yapamıyacağım :)

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 20 Ocak 2025; 9:37:29 >

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiyse sevindirici, genelde güncelleme yapıyoruz ama gözle gözükür bir fark olmuyor.Test sürümünü yüklemek istemiyorum normal sürümü ne zamana çıkar acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Burda atladığınız nokta dosyanın adının değiştirilmesi durumu sanırım. ondan dolayı bu kadar uğraştınız diye düşünüyorum

• ender E kullanıcısına yanıt

Adı derken üstad tahminimce dosya adı değişse bile .img veya .zip olarak gördüğünden isimlendirme kısmında bir sorun oluşturmaz yoksa zaten boot kurulum ekranı düşmezdi

• brolog kullanıcısına yanıt

TCL 65V6B işin renk ayarları mevcut mu

tv berbat gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakirci53 B kullanıcısına yanıt

65V6B için ayarları nereden bulabilirim?

• frekans76 kullanıcısına yanıt

75 inc miniled 20.000 tl. Turkiyede kac tl olur siz tahmin edin

Thunderbird "Crane 6" serisinin fiyatları, ekran boyutuna göre değişiklik gösteriyor. 55 inç model 355 dolar, 65 inç model 423 dolar, 75 inç model 546 dolar ve 85 inç model ise 737 dolardan satışa sunuluyor. Bu uygun fiyatlarla kullanıcılar, hem görsel hem de teknolojik açıdan oldukça iddialı bir televizyona sahip olma fırsatı yakalıyor.

• TV kanal geçişleri esnasında yukarı tuşuna bastığımda 5. kanaldan 6. kanala geçmesini bekliyorum fakat tam tersi 5. den 4. e geçiyor.

Bu durumu tersine çevirebileceğimiz bir ayar var mıdır?

• DonhanımNaber kullanıcısına yanıt

Yok, o TCL'nin tercihi. 1,2,3,,,,,9,,,19 gibi aşağı inen bir yapıda yukarı üst kanallara, aşağı alt kanallara (büyük sayılar) gidecek şekilde yapmışlar yazılımı.

• C655 veya c755 modeline sahip arkadaşlar uydu yayın kalitesi nasıl? Karşılaştığınız sorunlar var mı? Bazı yerlerde görüntünün çamur gibi olması şikayeti gibi yorumlar okudum da kafamda soru işareti oluştu. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

65 inc C655 kullaniyorum, 43 inc full hd ten gecis yaptigimda goruntu kalitesi uydu yayinlarinda gercekten çok kötü gelmisti, ama bu tv den kaynakli degil. Full hd goruntuyu 4k ya upscale derken goruntu bozulmasi çok normal. Zamanla gozum alisti, zaten 4k yayinlari muazzam izliyorsunuz. Bahsettiginiz modeller qled paneller. 755 modeli miniled hatta. Ziyarete gelen arkadaslar cok parlak ve canli gosteriyor diyorlar ama 4k yayinlarda. 55 inc yada 50 inclerde fullhd uydu goruntusunun daha net izlenecegi kanısındayım.

• salsakingss S kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam

• Merhaba. Oyun için 55c755 modelini düşünüyorum. PC ye bağlayıp oynayacağım. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Daha önce 48c3 kullanıyordum oled. Çok memnundum fakat birgün yanacak olması beni çok korkuttuğundan satıp, aklımın kalmayacağı ve oled'e en yakın tv yi arıyorum. Teşekkür ederim.

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    Merhaba teknosa dan teshir TCL 65p735 tv,yi 25000 tl bırakıyor sizce fiyat iyimi arkadaşlar .

• ali6511 kullanıcısına yanıt

Teşhirse uzak dur...

• merhaba 65c755 ve 55c755 cihazlar var internet te gördüğüm kadarıyla tcl in metal bir kumandası mevcut. Bu kumanda sanırım x955 e ait. Bu kumanda bahsettiğim 755 serilerine uyum sağlar mı? Birde nereden temin edebiliriz?

• burakketenci kullanıcısına yanıt

internetten aldıgımız farklı bir kumanda hepsine calısıyordu. bu mantıkla dediğiniz kumandada calısıyor olmalı

• 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.