< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (814. sayfa)
-
-
Evet bahsettiğim kumanda bu. Bu kumandayı Tr de bulma şansı yokmu?
-
Tr de yok şuan satan. Ebay ve AliExpress den alabilirsiniz ama vergi ve kargo ile epey pahalıya satılıyor. Tanıdığınız varsa yurtdışından getirebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunun birebir herşeyini yapan farklı bir kumanda gectıgımız haftalarda lınk verılmıstı bende satın aldım .. bir tek sesli kumanda ozellıgı yok ama rakamı cok uygundur 150-200 arası bişiydi.
-
Arkadaslar internet paketimi yenileyecegim acaba hizi 1000 alirsam tvdende bu hizi alabilirsem stremiodan real debrid satin almadan takilmadan film izleyebilirmiyim yoksa hiz ne okursa olsun bu real debride mahkummuyuz
Maalesef mahkumuz hocam, 1080 izlersiniz anca, sistemi ona göre kurmuşlar, benim hiz 700 lerde ama takılmadan yüksek gb li filmleri izlemek pek mümkün değil. RD bir ay kullandım, hic takılma yoktu üyelik bitince internetin hizi fark etmiyor.
Ayrica Tv wifi den anca 250-290 arasi hiz alir, ayri bir aparat alip usb den eterneti baglarsan 700 ler civarinda hiz alir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de almıştım, hatta 103 Tl ye satılmıştı
Tv kac saat çalışmış ona bi bakın, ayarlardan bakilabiliyor, bir normal Tv ile teshir Tv fiyati arasında makul bir indirim var mi ona bakın.
Cok tesekkur ederim hocam.o zaman hizi 500 alip rd alayim yaninda
Bende kullanıyorum o kumandayı kendi kumandasını kaldırdım. Çocuklar durmadan düşürüyordu iyi oldu. Huayu RM-L1768 olarak geçiyor adı. Tuş algılamaları kendi kumandası gibi değil ama iş görüyor. Bir de sesli komut özelliği yok alacakların bilgisine.
75 C855 TV'min kumandası bu. Türkiye'de satılan TV'lerde veriliyorsa satışı da vardır sanırım.
-
Ebay üzerinden de bulunuyor fakat gümrük vegisi ne kadar çıkar bilinmez yine aliexpress fiyatı kadar çıkabilir
-
65p735, 27 bin TL nasıl fiyat?
-
-
Fiyat güzel hocam, o Tv nin ekran görüntusu de iyidir.
Kumanda konusunda orijinaller bunlar.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160370550
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huayu 1673 v2 modeli 150 lira clvari. Rakamsal tuş takımı mevcut. Diğer Tcl huayulara göre biraz daha kaliteli sert plastik ambalajda satılıyor.
Ayrıca model kodunu almayı unuttum ses komutlu 400 lira civarı bir kumanda daha var kaliteli bir plastik poşetli açma kapama etiketinde model kodu yazıyor.
Merhaba TCL 55C745 34999tl
TCL 55T8B 35999 tl iki tv arasında kaldım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
55c745 serisi va panel, 120 bölge yerel aydınlatma ve 120 hz yenileme hızına sahip, 55t8B ise tcl nin p serisi 60hz yenileme hızı olan ve bölgesel aydınlatması olmayan bir panel.
c745 serisi tercih edilmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X