Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burakketenci Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.460
Cevap
442
Favori
898.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar hocalarım sadece ps5 ve film için cihaz bakıyorum.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Bu cihaz yeterli midir yoksa miniled olan serilere yönelmemde fayda varmidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt

Mağaza teslimde cayma hakkının kullanımı... sıkıntı. Uzaktan satış olması gerekiyor ki 14 gün, kurulum yapılana kadar cayma hakkı olsun.

Mağazadan alırken açıp kontrol etme şansı da yok ki nasılsa...

• 9 Taksitli tv denkleyen olursa paylaşırmısınız

• 65C755'de düzgün bir indirim bekliyorum hedef fiyatım 35 bin civarı ama en fazla 42 bine düştü. 42K ederi değil bence çok yüksek hâlâ.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    4k'da 120s destekliyor mu onu kontrol edin hocam ps5 için bakıyorsanız
    ve hdmi2.1 var mı diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

O konuda sorunu yok hocam yanılmıyorsam C745 serisinin 2024 modeli yeni olduğu için kullanan bulamadım ve nedense bu tv'lerin incelemesi çok az mağazada baktığım zaman tabii bir oled değil ancak fiyatının üstündeki çoğu cihazla başa baş yarışacak bir seri olmasına rağmen gelin görün ki cihazı inceleyen neredeyse 0

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

olamdık şeyler oluyor da bazen

tv panel 120hz oluyor ama hdmi2.0 oldugundan 4kda bunu desteklemiyor.

veya 120hz yazıyolar ama @2K imiş vs. oluyor ondan dedim

display spesifications sitesinden bakabilirsiniz. tcl türkiye sitesinde karıştıysa konu

• 60a düşmüş.

hem de normal satıcılarda,

td,hb,amazon medamarkt biri getirip 55e satarsa içim gider.

varsın parlaklığı üst düzey olmasın, perde kapatırız , yeni teknoloji istiyorum, kuzguni siyah istiyorum ya TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

OLED dışındakilerin hepsi Liquid Crystial Screen.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.hepsiburada.com
    LG OLED65B46 65 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Fiyatı
    https://app.hb.biz/bqAyliMCU303
    Hocam sizin TV kuruldu mu bilmiyorum ama bir şey almak isteyip başka bir şey alan biri daha görmedim forumda sizin kadar. Sizi OLED paklar. Galiba ben de öyle yapacağım mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 2 Kasım 2024; 1:32:37 >
  • samtual kullanıcısına yanıt

Oled bende alicaktim ama yanma olayindan dolayi vaz gectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c855 alanlar hiç izlenimlerini paylaşmamış. Enterasan

hocam bende değerinden daha düşüğe alma saplantısı var TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

bugün amazonun TCL 75P modelinde yaptığı açık ara indirimi görünce nerdeyse ona dönecektim de TV olan yerdeki dolaplara çarpıyor. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

daha kurulmadı arayacaklar belli değil.

oled saplantısı da tabi telefonlardan SAmsung amoled tabletten gelen bi hayranlık var. karanlık ortamda siyah görüntülü erkanda tableti görememek büyük keyif TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Kasım 2024; 1:48:20 >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Yansın gitsin hocam o yanana kadar ne teknolojiler çıkar. Tcl de Mürekkep püskürtmeli OLED işine girmiş o gelince eğer iyi bir şeyse onu da alırız yanınca.

ben de tam böyle düşünüyordum da,

az önce hanım dedi ki bugün ufaklığı almaya okula giderken tv yi açık bırakmışım - bizde hiç kapanmaz ki zaten- yarım saatliğne cıkıyorum diye .

sonra dışarda oyunalr filan 2 saat sonra eve döndük , sonra yine kapatmadık yani sabah 9dan şu ana, gece 02ye kadar açıktı.TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

izlense de izlenmese de.

bu durum abartılı ya ben o Oledlerin canına okurum gibi. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Küçükken cenaze evlerinde tv kapatırlardı ve ağlama sesleri filan, öyle bağdaştımışım sanırım.

hep onu hatırlarım stres olurum tv açık olmazsa gibi geliyor.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

Teknosada aynı mok! terbiyesizler kendi kanunlarını yazmışlar oynuyorlar TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.sikayetvar.com
    İade Sürecinde Müşteri Memnuniyetsizliği
    https://www.sikayetvar.com/teknosa/iade-surecinde-musteri-memnuniyetsizligi-3

Bastım siparişi amazondan kafa rahat...

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi.
    Vatan şöyledir böyledir eleştirelim ama... TeknoSA'nın yanında falan pirûpak kalır...
    TeknoSA hakikaten en sorunlu firmalar arasında diye değerlendiriyorum ben. Kendim bir şey almam, sevdiklerime de aldırmam. Sevmediğim kişilere teknosadan al koca büyük firma derim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt

Bu firma 20 sene öncede böyleydi zorluk çıkartmışlardı bana.

20 senede hiçmi uyum sağlamaz kanunlara vallahi pes diyorum!

Pek kısa sürede canına okuyamassın iyi bir Oledin TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bizde full time kullanırız hanımla Oled Tv'yi (günde 15-18 saat).

Hiçte takılmayız yok logoymuş yok windows görev çubuğu simgeler vs. sabit duruyor diye.

Kendi Televizyonum için konuşayım, bir kontrol özelliği var ama nasıl aktif oluyor çözemedim.

Film izlerken kesinlikle ekranın parlaklığını kısmıyor yada tuşa basmassan bir süre içinde kapanma falan yapmıyor. Pc'de yada konsoldayken arayüz sabit duruyorsa bir süre sonra parlaklığı büyük ölçüde kısıyor, görüntüde hareket tespit ettiği an eski seviyesine geliyor.

Geç saatlerde film izlerim, filmi izlerken çok uyumuşluğumda vardır. Bir süre sonra yada ortamda değilsek Tv kendini kapatıyor.

Kumandada hareket sensörümü var yoksa Wifi dalgalarınımı kontrol edip hareket tespit etmediğinde Kapanma işlemini yapıyor çözemedim gitti ama güzel bir özellik.

Kullandığım Tv'nin parlaklığı oldukça iyi bu yüzden full parlaklıkta kullanma ihtiyacı duymadık.

Tv kurulduğu günden beri enerji tasarrufu açık modda kullanıyorum. Bu Mod açıkken parlaklığı yaklaşık %20-25 daha kısık tutuyor o kadar. Enerji tasarruf modu açık durumdayken dahi HDR içeriklerin parlaklığı oldukça yüksek.

LCD tabanlı Tv'lere gelirsek Dse,Banding,Işık sızması,bulutlanma olasılığı yüksek bir teknolojidir.

Benim önceki C845'te ilk testlerimde çok ufak bir Dse vardı ki bu normal. Fakat bu oran 7 ay sonunda arttı!. Çokmu artmıştı hayır fakat test yaptığımda dahada arttığını gözlemledim. 2 sene sonra ne olurdu bilemiyorum.

Bu Dse (kirli ekran efetki) artış sebebinin hava kirliliğinden olduğunu veya mini ledlerin eşit parlaklık seviyelerinin değiştiğini varsayıyorum.

Oled paneller kapalı tip hava ile temas eden iç boşlukları olmayan paneller olduğu için bu tarz sorunlar Oled de yok.

Oledde ne var, hangi model olursa olsun zamana yayılan parlaklığın düşmesi. Tam güçteki kullanımada kullanılan panel teknolojisinede bağlı, kimi modelde daha hızlı kimi modelde daha yavaş ama kaçınılmaz son.

Tabi bu parlaklığın düşmesi atıyorum 5 sene sonra %50-70 gibi bir düşüş değil, ama ilk zamanlardaki parlaklık seviyesini kaybetmiş oluyor.

Led aydınlatmalı Lcd'lerde zamana dayalı parlaklıkları düşmüyormu tabiki onlardada oluyor.

Oled panellerdeki görüntü tutması yanması yapışması neyse artık Rtings testlerindeki gibi panel koruma özellikleri pasif her gün akşama kadar full parlaklıkta aynı kareyi oynatacaksan bırakta yansın yani TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Dediğin dogru hocam kontrol falan yaparsın da sıkıntı olduğunda iade et uğraş yok müşteri temsilcisiydi falandı. Ne biliyim yormak istemedim kendimi. Hepsiburadadan aldım. Soundbar hediyeli idi. Hangi soundbar olduğunu belirtmemiş fakat hepsiburada ile görüştüğümde hediyeniz beraberinde gelecek dedi. Hayrılısı bakalım (:

• Krugby K kullanıcısına yanıt
    Bende soundbar ürünü görmeyince müşteri hizmetleriyle konuştum. Bizim hatamız kampanya var belirtilmemiş falan dedi. Ürünle birlikte soundbarı gönderecekler. Soundbar gelmezse tekrar iletişime geçin dediler

• 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.