Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.147
Cevap
427
Favori
867.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CI+ Modül girişi var mı? Bir de genelde yan açıdan bakıldığında görüntü alınamadığını ve garantisi biter bitmez panel arızası verdiği ile ilgili yorumlar okudum var mı böyle bir durum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese, öncelikle nickimin kusuruna bakmayın seneler önce açmış olduğum hesap.

Çoğu yazılanı inceledim ek olarak farklı yerlerde de inceleme yaptım. Eşimle 55'' tv almayı düşünüyoruz. Oledleri görüntü kalitesinden ötürü düşünüyordum fakat fiyat ve burn in olayından vazgeçtim. Tcl 845 düşünüyordum onda da türkiyeye gelmiyor olduğunu öğrendim. Fakat hala trendyol gibi firmalarda stok mevcut. Aklım hala bilcom şikayetlerinden ötürü QN serisine gidiyor ama şuan tcl755 ile ile internetten 845x2 arasında gibiyim ne önerirsiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar...

Üç harflileri bile gösteren (evdeki yansıması) paneller çıkacakmış.

Yahu bu kadar neden kasılmaya, fikir alınmada +/- yönleri tartışılmaya başlandı bilemiyorum.

Sonu yok ki. Yok sonu yok (her ekipmanda ama).

2005'te Pioneer plazma almıştım o zamanın şartları.

Hani sağ sola hibe etmese idik onu yine açar kullanırdım ciddiyim yahu.

2010 olsa gerek ilk LCD panelim Samsung c650 idi. 2022 de ablama hibe ettim. Hala da çalışır ve placebo etkisi midir nedir maşallah oled gibi renkler hala.

Ta ki 2022 de kendim TCL de ne ola deyip şans verdim (c715 mi 25 mi ne idi)

55" olayından dara gelip 65" geçelim dedik Samsung alayım eko sistem tamam olsun derken kendi kendime yahu bu zımbırtı max 5 sene sonra değişecek yaşarsak 75" olayları baş gösterecek düşüncesi ile yine TCL c845 i almış oldum.

Önceki TCL yi de yani aileden birine hibe ettim.

Yani demem o ki bu bitmeyecek, en iyisi denen bir şey olmayacak, olmayacak, olmayacak.

Keyif almaya bakın artık yahu. Her panel kendince güzeldir.

Bu arada sabah 2 adet Ugreen Marka HDMI kablo siparişi geçtim. 2M olan ona da şans vereceğim bakalım. Gelsin şu HZ olayını bir de biz şey edelim nasıl bir farkı varmış.

amazon
    UGREEN HDMI 2.1 Kablo 8K 60Hz 4K 240Hz 165Hz 144Hz 120Hz 48Gbit/s Yüksek Hızlı, HDMI Kablo 2.1 Ultra HD eARC HDR 10+ HDCP 2.3 Dolby Vision VRR TV/PS5/PS4/ Xbox Series X/Monitör ile uyumlu (2M)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFFFSFFN?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Herkes gönlüne göre panele sahip olsun inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 29 Kasım 2024; 12:57:12 >

• calypso-ab C kullanıcısına yanıt

Şahsen ben alırdım. Hani ezik büzük yoksa hatta hazır açıkken ölü pixel işlerini de güzelce kontrol ederdim. Yani neticede sıfır kapalı kutu aldın kurulum yapılırken negatif şeyle çıkma ihtimaline karşın mide de yanmaların başlamasındansa alırdım.

Hatta hazır teşhir de iken kullanım saatine de bakılıp çok da şey edilmemişse mis gibi de olurdu.

Gaz verme amaçlı yazmadım şahsi görüşümdür.

• 75c855 modelin ayakları nasıl? Bazı görsellerde sağ ve solda birer ayak gösteriyor, bazı görsellerde ortada tek ayak gösteriyor. 😑 Evdeki tv sehpasından dolayı soruyorum

• deta53 kullanıcısına yanıt

Benim TV de Barosan Lojistik ile geldi, sağlam geldi.

• basis35 kullanıcısına yanıt

O görseldeki 85" e ait. Şahsen ben o stand (sağ sol) tasarımını severim. Ama 65 ve de 75 standlar ortada.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

TCL 65C755GTV 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K QD-Mini LED lerde maçlarda sıkıntı yaşayanlar olmuş. Doğruluk payı var mıdır;?

• TCL 55P755GTV nasıldır arkadaşlar alınır mı?

• edizliv E kullanıcısına yanıt

Hocam benim TV mini led degil 98P modelini hic oyle bir sorun ile karşılaşmadım.

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    Evdeki tv sehpası 150 cm boyutunda. 75inç tvnin altında küçük kalır mı diye tereddüt ettim

• 65C755 kullanan varsa nasıl tv arkadaşlar kronik bir sorunu var mıdır

• Tcl 75c755 maç agirlikli alınacaksa bence daha iyileri vardır maç performansını beğenmedim belki bir ayar falan vardır veya yazılımla düzelir kutudan çıktığı halindeki ayarlarla çok akıcı değil maçlarda

• Arkadaşlar bu tcl tvlerde cof sayısını göreceğimiz bir site vs var mı. Ne kadar çok cof o kadar ömür demek. Adem Helvacı hocamın deyimiyle 65 alıp 8 cof çıkarsa hüsran. Minumum 12 olmalı

• el_chancho E kullanıcısına yanıt

Ben de o fiyatları bekliyorum ama 42'nin altına düşmüyor 65c755. Hepsi sözleşmiş sanki anasını satim düşürmüyorlar.

• Merhabalar. Bende gece 12 den sonra n11 üzerinden satıcı media markt olan 65c655pro aldım 30bin tl ye geldi. nasıl bir tercih iyi diye düşünüyorum. fiyat olarak uygun geldi. herkes c75 diye yazmış sanırım yenileme hızı için tercih ediliyor.?

• Anlayamadığım bir durum var. Eğer 57K TV'ye verecek olursam, neden 55 Oled alabiliyorken mini led alayım? Sadece boyutu büyük olduğu için mi tercih ediliyor?

Tartırşma ya da fanatiklik yaratma derdim yok. Mutlaka daha önce konuşulmuştur. Yüzlerce sayfa okudum ama insanların tercih sebebi gerçekten teknoloji mi yoksa büyüklük üzerine mi? Bilenler aydınlatsın rica. :)

Bu arada c855 almaya niyetliyken hep sepetten dönüyorum:)

LG OLED55C34L 57-58K

Philips 55oled908 57-58K

TCL 65C855 65" 56-57K

• Sahane cuma indirimlerine baktim ama.uzun zamandir takip ettigim 65c855 te herhangi bir indirim olmadi yapilmadi hala.

• baris007 B kullanıcısına yanıt

Dün piyasası 57K olan TV'yi bugün 64K'ya çıkarıp, %11 indirim ile tekrar 57K'ya indiriyorlar. Bir Allah'ın kulu da siz nasıl bir aymazlık yapıyorsunuz demiyor.

• el_chancho E kullanıcısına yanıt

ticaret bakanlıgına bıldırmek gerek

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.