Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rsel , Executor1905 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.145
Cevap
427
Favori
867.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75c855 fiyatı baya dusmus, eski modelden bile ucuz fiyatı, kronik bi sorunumu vardır nedir 73bin ucuz geldi bana.

• xyro kullanıcısına yanıt

genelde 55 ve 65 tercih ediliyor TV lerden 75 ve üstü çok tercih edilmiyor diye düşünüyorum dolaysıyla inidirimi cok yapmışlar.. 65" de bir oynama yok

• SuCh S kullanıcısına yanıt

Genel kanı oledler çok pahalı o zaman daha büyük ve en azından oled'e yakın görüntü versin olarak görüyordum. Sanıyorum büyük olması tercih sebebi.

Teşekkür ederim paylaştığınız için.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

hocam kaç gün içinde elinde oldu kargoya verildikten sonra. sipariş detaylarında tahmini teslim süresi 10 gün olarak belirtmişler.

• Arkadaşlar izleme mesafeniz 3m ve üzerindeyse 75 inc altında bir TV bakmayın 1 hafta sonra keşke daha büyük alsaydim diyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada 65c855 fiyatini gunledir 57 bin iken 63 bine cikarmis simdi sözde yuzde 11 indirim var diye tekrar 57 bine çekmis. Yersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 29 Kasım 2024; 19:19:22 >
  • AXIM X51V kullanıcısına yanıt

Hocam en az bir aydır teşhirde ve zemin seviyesinde konumlandırılmış, ekran koruyucusu olmayan bir ürün. Çok detaylı incelemedim ama çoluk çocuk dokunmuş olması ihtimali yüksek. Ekranın parlak olması sebebiyle riskli gördüm. Kurulumdaki riskler konusunda haklısın ancak elektronik, araba, bunlar hep şans işi.. 

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

yapma hocammm

bu model 55e düşerse üzülürüm dedimdi  

çok fazla güneş ışık alan bir salonunuz yoksa,

65C855 ile aynı fiyat olduğu için bariz tercih edilmelidir..

ben 65C855i recor fiyata aldım herhalde 1 ay önce 53,5bine.

o sırada bu TV 64 bindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 29 Kasım 2024; 20:27:22 >
  • YNaniSK kullanıcısına yanıt

CI+ Modül  ne işe yarıyor?

• Bende sonunda tcl ailesine katıldım..75c855 modelini 71,489 TL'ye pazaramadan aldım..1250 TL paraf puan geldi..Umarım ölü pikselsiz sıkıntısı olmayan bir TV gelir..Bu süreçte bilgi paylaşımı yapan sorularıma cevap veren tüm forum arkadaşlarima teşekkürü bir borç bilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75c855 modelini 70k ya (%5 tanidik indirimi )mediamarktan aldım dostlar.
    Insallah dogru karar vermisimdir insallah yaniltmaz bizleri
    Arkadaşlar bu tv için iyi bir duvar apartati ne önerirsiniz yurt içi satış olursa iyi olur hemen gelmesi için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 29 Kasım 2024; 21:24:38 >
  • Salak vakıf bank beni deli etti. 8 yıllık maaş müşterisiyim 300 bine kadar yasal hakkım varken kredi kartı limitini anlık artıramıyor ğazartesi şubeye yönlendiriyor. 75 c855 alacaktım. Sinirlerim bozuldu

• basis35 kullanıcısına yanıt
    Koltuk tv arası 3.1 metre, 86 inç aldım, 98fp olsaydı onu da alırdım (:

Alabildiğin en büyüğünü al yerel karartması az olsun, siyah tam siyah olmasın çok da fifi mantığı bendeki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.

Güzel bir Tv aldiniz, üstelik uygun fiyata.

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Vogel's TVM 3605 düz TV duvar askısı, 40-100 inç televizyonlar için, maks. 75 kg, TV askısı maks. VESA 600x400, evrensel uyumluluk, duvara olan mesafe sadece 2,2 cm
    amazon
    Vogel's TVM 3605 düz TV duvar askısı, 40-100 inç televizyonlar için, maks. 75 kg, TV askısı maks. VESA 600x400, evrensel uyumluluk, duvara olan mesafe sadece 2,2 cm
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09GKTWB1Q?ref=cm_sw_r_apan_dp_MQ3554M2J1MGHYCFGYQZ&ref_=cm_sw_r_apan_dp_MQ3554M2J1MGHYCFGYQZ&social_share=cm_sw_r_apan_dp_MQ3554M2J1MGHYCFGYQZ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Bunun dışında tr içi yerli hiçbir üretime güvenmem, ben de bekliyorum 10 güne geliyor. Gelene kadar sehpanın üstüne sunta bloklar koyup takılacağım.

Ürün 2.5-3k ederinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gocaman52 G kullanıcısına yanıt

Şifre çözmek için kart.

Türkiye şartlarında kutusuz kablo TV izlemek için kart oluyor.

• deta53 kullanıcısına yanıt

Kargoya verildikten 3 gün sonra geldi hocam, sorun Kargoya verilmesindeydi. Satici biir türlü Tv yi kargoya vermedi 16 gün bekletti, beni cok ugrastirdi. Saticisi Kırmızıelma olan magazadan ucuzda olsa birsey alırken bir degil 5 kere düşünün derim,yoksa sinir harbi yaşarsınız.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Bende ayni mantikla hareket ettim ve 98P755 aldim, cokta memnunum, iyi ki 98 almışım diyorum.

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

• Saint2 S kullanıcısına yanıt

peki tivubu da kullanılıyor mu bu şekilde, bende tivubu cihazı var bu modül sayesinde cihazsız tivubuyu ve aynı zamanda normal uyduyu kullanabiliyor muyum( tv yi aldım ama henüz kurulum yapılmadığı için ayrıntısını bilmiyorum)

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.