V420 sürümü hoşuma gitmedi hem görüntü ayarları hemde arayüzde takılmalar oluyordu. V135 sürüme geri döndüm aynı görüntü ayarlarımı uyguladım memnunum. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (766. sayfa)
-
-
Hocam o kısımda oyun yok işte :) dinamik standart vs var. -
bende film platformlari haricî normal TV yayınlarını izlerken standart spor dinamik oyun sinema diye 5 adet seçim geliyor Digitürk kutusu ile izliyorum c845 versiyon v135 -
Hocam acaba pc oyun konsolu falan takılı mı tvye? Tanıyor mu bi sistem?
Çünkü bende ayarlara girdiğimde oyun da var ama sönük. Seçim yapmıyorum. Diğerlerini seçtiriyor? -
bende hiç oyun konsolu yok ama HDMI 2 ye bağlı Digitürk kutusu var TV yayınlarını oradan izliyorum belki bununla alakalı olarak çıkıyordur. benim gibi HDMI ya bağlı herhangi bir receiver kullanan arkadaş varsa bir kontrol ederse ondandır deriz -
Hocam hdm1 veya 2ye bağladım karasal yayın kutumu. Oyun modu çıktı. Ama tv izlerken açabiliyorum. Ana ekrana dönüp netflix açınca gidiyor modlar da -
zaten bende öyle dedim sadece TV yayınlarında aktif oyun modu Netflixte sinema modunu kullanıyorum yada Dolby vision olursa otomatik Kendi seçiyor zaten -
hocam anahtar gkelimeleri de yazmıştım size, aratınca hemen çıkıyor.
Siyah seviyesini ve dinmaik contastı o şekilde yüksek tutarsanız normalde görmeniz gereken şeyleri görmeme durumu var.
Bakın tam şu 1-2 mesajda net olarak açıkladık ve arka planda tam bu görüntü varken siz de baka baka ayaralyabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160083665
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2024; 0:54:15 > -
bulmuşken,
şu mesajı da paylaşayım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160111135
-
Atladığın bir nokta var. Upscaling 420 de cok daha iyi çalışıyor. Zaten 4k yayınlarda cok farketmezsin farki. Asil fark sd yayınlarda
-
-
Merhaba 55C755 kullancısıyım bir kaç sorunum var örneğin maç izlerken haraketli sahnede oyuncu koşarken arkada gölgesi kalıyor bulanıklaşma oluyor , netflix amazonprime vs dizi film izlerken de bunu haraketli sahnelerde bazen yaşıyorum, kullanmam gereken görüntü ayarları nedir destek olur musunuz -
Öncelikle hareket netliği kapatın. Diger goruntu ayarlarını paylastim. Geriye doğru gidip bakabilirsiniz
-
5000tl de kuponu var 53 bin e geliyor çok iyi...
-
Bulamadım atarmısınız rica etsem -
65c855 alma girişimim şu an için olumsuz sonuçlandı ilk olarak 55 ekran yeterli diye 55c755 almıştım vatan dan sonra 65 almak için cayma hakkımı kullanayım dedim vatan kutu üzerinde çizik var diye kabul etmedi hakem heyetine başvurdum bekliyorum sonra 65c855 sipariş verdim geldi kutu sıfır hiç defosu yok servis kurarken panel kırık çıktı kutudan servis raporu ile değişim istedim yenisi az önce geldi ama kutu da biraz hasar vardı böyle bir deneyim yaşadığım için kargoyu kabul etmedim servise de fotoğraf gönderip fikir aldım tutanak ile teslim alayım mı dedim net cevap veremediler en son iade olmuş oldu para iadesi olacakmış artık. Tv stoklarda da yok bir televizyon alamadık😃
-
Tcl 65c855 hiçbir sitede satışı yok stoklara gelirmi acaba -
Kuruluma gelenler sorun varsa zaten kurdurmadan iade ederdiniz
-
Kuruluma gelenlerin telefonunu almıştım onlara sordum hemen ama teslim al demediler bu durumda tv arızalı çıksa satıcı firma ile muhattap olmak zorunda kalırdım servis detaylı fotoğraf çekiyor kutuyu
-
Merhaba,
55 C 835 bir televizyonum var. Tv Uzun zamandır güncelleme almıyor.Aynı model televizyona sahip arkadaşlardan en son resmi güncellemenin numarasını öğrenebilir miyim ?
Ne TCL Müşteri hizmetleri nede servis bilgi veremedi bu konuda.
Şimdiden teşekkür ederim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X