Bu kablodan 2 tane 3m olanı aldım çok memnunum 4k120hz sorunsuz |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (772. sayfa)
-
-
Arkadaşlara yazmış zaten onlara katılıyorum 😀 Klima ayrı bir uzmanlık gerektiriyor Midea - Gree - Mitsubishi üçlüsü başı çekiyor. Samsung tercih etmem derken Samsung'a özel değil LG de tercih etmem Vestel de tercih etmem, uzmanlık alanı klima olan marka olması lazım 😁
-
Türkiye şartlarına göre yapmaları sıkıntı zaten, Avrupa normlarına göre üretim yapanı tercih edin 😀
Elektriği çok sıkıntılı olan bir şehirde yaşıyorum Şanlıurfa/Karaköprü hatta Elektrik konusu meclise kadar taşındı bu yaz. Ağustos ayında Arçelik bulaşık makinesi ve Axen TV yandı, Samsung buzdolabı sağlam hala 😀
Ama yedek parça ve tamir masrafı konusunda katılıyorum yerli markalar daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 16 Aralık 2024; 1:22:18 > -
V420 usb ile güncellerken siyah ekranda kaldı. V135pkg yükledim şimdi. Basılı tutup fişi takıyorum öylece siyah ekranda kalıyor. Napmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bakirci53V420 usb ile güncellerken siyah ekranda kaldı. V135pkg yükledim şimdi. Basılı tutup fişi takıyorum öylece siyah ekranda kalıyor. Napmalı
Fişi takar takmaz ekran açılıyor. Altta kumanda yeri ve ışığı işlevsiz kalıyor.
-
teşekkürler hocam,
bendeki blinking - kırpışmam mı diyelim. sizde görünmüyor hocam.
kurudan tamamen sorunsuz sıfır çıkan ürün alalı 2 ay oldu, özellikle benim tvde sorun oladugunu sanmıyorum.
bi focus ile ilgili bi hareket var ama kameranızdan olabilir gibi geldi.
Cinema Mode
modları denemedim diğer tüm ayarları kapatıp açtım
-
video stereo görünüyor indirince
-
hocam
@AXIM X51V
kamerası fokuslayamadı mı brokoliyi demiştim ama sizde de focuslama sorununu görünce anladım ki,
videonun kendisinde brokoliyi fokuslama ile ilgili bir sorun var,
video yavaş yavaş brokoliye yaklaştığı için oluşmuş olabilir. ama bunlar PRO kameralar, ilginç.
Velhasıl, ikinizde de bendeki gibi bir yanıp sönme olayı yok.
Sanırım fokuslama sorunu yüzünden yapıyor TV orda onu. HOŞ ama ilk dağlarda da ( havuzdan hemen sonraki) bende bir kırpışma var belli oluyor mu bilmem.
hazır görüntü modları hariç detay ayarların hepsini kurcaladım, düzelmedi.
videoyu buraya da koyayım başka arkadaşlar da bakarsa;
19 ve 39. saniyeler
HDR VISIONyoutubeTrue Clarity HDR 4k 60FPS Dolby Vision ULTRA HD - (4K Video) ULTRA HD #nature #4k4K True Clarity HDR 4k 60FPS Dolby Vision ULTRA HD - (4K Video) ULTRA HD #nature #4k#4k4 True Clarity HDR 4k 60FPS Dolby Vision ULTRA HD - (4K Video) ULTRA HD #nature #4k Immerse yourself in the most breathtaking 4K nature experience, captured in stunning True Clarity HDR and Dolby Vision ULTRA HD. This 60FPS visual masterpiece will transport you to a world of serene beauty, perfect for relaxation and meditation. Let the crystal-clear waters, majestic mountains, and vibrant flora and fauna awaken your senses and uplift your spirit. Get ready to escape into a realm of tranquility and wonder. High-Quality HDR 12K VIDEO ULTRA HD 120FPS, 60FPS, 30FPS For Your HDR 8K resolution devices. A fantastic combination of a 16k sensor and one of the sharpest lenses in the world Zeiss Otus set in addition to HDR brings images to life! You can use this collection of Hight Resolution clips on your Tv For The Living Room, Office, Lounge, Waiting Room, Spa, Showroom, Restaurant, and more. Play It On Your LG Qled TV, Samsung Oled TV, Smart TV, Sony Device, Samsung Technology, Roku, Apple TV, IPad Pro, Apple XDR, Chromecast, Xbox, Playstation, and more. This video was created for educational, entertainment, and informative purposes and as a demo for 4K /8K HDR TV sets. 🎬Check Out Previous new video - ▶ Craziest OLED Test - https://youtu.be/Wt-O_hMAH1Q ▶ 4K OLED TV TEST 2024 - https://youtu.be/RU-mMVoMIxw ▶ BEST OLED DEMO 2024! - https://youtu.be/BXEfaT4_rLQ ▶ 4K (HDR) Animals in Dolby Vision 120fps - https://youtu.be/XpbX2DQUoH0 ▶ Most Mind-Blowing 4K HDR Dolby Vision OLED! - https://youtu.be/eKirdOC7dEQ Canon - Sony - Nikon - Adobe Premiere Pro CC - Photoshop - Lightroom CC RED HELIUM 8K S35 60 fps DJI Inspire 2 and Sony a1 © All The Footage Used Is Copyrighted By HDR VISION Do not re-use without prior approval since it would be a copyright violation. If you're interested, contact us to acquire the licensed footage. Thanks for watching! Please do not forget to like, comment, and subscribe.https://www.youtube.com/watch?v=cVyEuU7O_2U
-
biraz izlemiştim geçen aylarda bu arkadaşı , iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor ama,
bazı teknik terimleri yanlış kullanım mi diyim bazı yorumlarda mantık hataları - bazı bilgilendirmelerde "dedikodu tahmini" filan görünce izlemekten vazgeçtimdi.
hitap ettiği kitle bendeğilim gibi geldi
-
10 yıl önce VEstel buzdoabında çalışırken, klima almaya karar vermiştim,
Vestel olarak mitsibushi patentli ses yalıtım düzenini kullanıyorlardı. ne kadar başarılıydı bilmem de benim salon çok buyuktu o zamanlar.
Klima üretim yerine , SAP üzerinden baglanıp giriş yaptım, ,
24bin btu luk modellerin ürün ağaçlarını çektim, AR-ge değişiklik çalışmalarına baktım, üründe düzeltmelerden sonra baya oturmuş son 1 yıldır değişiklik yapılmamış/gerek kalmamış bir mdoel belirledim.
mitsibushi kompresör vardı, modeli no/datasına bakıp kadar internette araştırdım.
çok sağlam motordu.
Aynı motoru Samsung bi modelinde kullanıyor ve 21bin BTU olarak satıyordu.
mitsibushi de aynı motorlu 18bin lik bir klimasında kullanıyordu.
o kadar olur ya , fiyat gerçekten çok uygundu zira.
neyse klima modeli belirledim, ve özellikle barcoduyla üretim emirlerini kontrol edip "atıl hammadde kullanılmamış olan seriden bir tane satın aldım
çok memnundum.
-
Hocam bahsettiğiniz göz kırpma bende de var. Kareli gömlekde. Bazı ışıkyoğun duvar gibi zeminlerde titreklik. Çözemedim. V404 kurulu. -
Videoyu DH üzerine yüklerken kendi formatına çeviriyor demek. Bende baktım kanallar yok stereo formatına dönmüş.
-
Ben telefondan açtım Bluetooth ile tcl soundbarda çaldım. Arkalar da çalıştı heryer çalıştı. Nasıl stereo -
Surround efekt açık olabilir. Bende yazıyı okuyunca baktım videoya arkalardan ve geniş ses formatı gelmedi.
Pc'deki dosyayı açtım bütün hoparlörler çalıştı.
Yüklediğim videoyu indirme yaptım boyutta düşmüş!
-
Yok açık değil o ayar bende kapalı hep.
Attığın videoyu daha önce sitesinden indirip oynamıştım zaten. Çalıştırıyor tüm hoparlörleri -
AFGuidesHDyoutubethe making of Indiana Jones and the Great Circle Behind the Scenes and clipshttps://www.youtube.com/watch?v=AlGQxG4prOw
Tony Todd son rolünü heralde bu oyunda oynadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bakirci53V420 usb ile güncellerken siyah ekranda kaldı. V135pkg yükledim şimdi. Basılı tutup fişi takıyorum öylece siyah ekranda kalıyor. Napmalı
Servis kaydı açıldı.:(
-
Bak stereoya çevirmiş DH. Sağdaki orjinal kaynak.
-
V420 zip dosyasını bir klasöre ac. Sonra acik halinde bos usb ye yukle. Tv ye tak. Tv nin fişini cikar geri tak. Sonra logo altındaki acma kapama düğmesine basılı tut. Yukleme başlayana kadar elini kaldirma. Bu şekilde img yüklemiş olacaksin
-
Vestelin BTU konusunda biraz fazla yazdığını duymuştum hocam 18000 BTU yazdığı 14 15k BTU çıkıyordu 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X