|
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (769. sayfa)
-
-
-
Bu ayarlarım O gömlekli adam videosunda gömleği görebilmek ama aynı zamanda da siyahları bozmamak için yaptığım ayarlarda tek tek uğraşmıştım ve bayağı memnundum bu
ah gömlek ah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Aralık 2024; 3:36:41 > -
-
Karlı dağ orada kırpışıyor tamam hemen ardından gelen bir kayanın üstündeki Kuşlar ise pırıl pırıl inanılmaz harika görünüyor ama hemen devamında gelen brokoliyi yanıp sönüyor.
Hadi brokoli yeşili yüzünden Üstündeki beyaz noktalar diyeceğim de Karlı dağla bağlantısı ne
Kuşların üzerinde durduğu kayalarda beyaz noktalı desenli ve başka karlı dağ videoları da izledim böyle bir şey görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Aralık 2024; 3:41:18 > -
Bende 2 kere video çektim sana göstermek için, ama telden sanki 50hz floresan titremesi gibi kaydediyor.
-
Kumlanmayı temizleme gibi bir ayar olabilir. Kumlanmayı alırken detaylarıda götürüyor gibi.
-
Yukarıdaki ekranda gönderdiğim tüm ayarları Kapatıp açtım tek tek hepsini denedim düzelmedi kullanma ile ilgili birkaç ayar birden var hatta hepsini denedim
netlik clarity dediklerim oydu -
yoo titreme görmedim normal çekim olmuş Her şey normal görünüyor zaten benim s23 Ultra ile Ultra ağır çekim modunu alınca ki bu 1000 FPS,quote:
Orijinalden alıntı: pocemonmutluBende 2 kere video çektim sana göstermek için, ama telden sanki 50hz floresan titremesi gibi kaydediyor.
Kalitesiz led lambalar evin içinde varsa onların kırpışması görünebiliyor mesela bu yeni televizyonlarda zaten yakalanamıyor
-
Aslında detayı götürmüyor bildiğin brokoli üstündeki karanlık ve aydınlık küçük bölgeleri çok aydınlık ve çok karanlık olarak değiştiriyor karar veremiyor kontrast aralığına,
O yüzden kendimden emin şekilde dinamik kontrast ayarına özellikle değiştirdim ama olmadı acaba o yer değiştirdikten sonra televizyonu bir açıp kapamak mı gerekiyor diyeceğim ama yok ayarları değiştirince görüntüde değişiklik oluyor onu görüyorum ama bizim olayı düzelttirmiyor
Arka planda konuşan Diamond tema mı yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Aralık 2024; 3:58:36 > -
Telden video çekimine bakarken telde titriyor anlamadım bende.
-
Bence bunlar yazılımı beceremiyorlar. Habire güncelleme çıkartıyorla buda normal gelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
Aslında detayı götürmüyor bildiğin brokoli üstündeki karanlık ve aydınlık küçük bölgeleri çok aydınlık ve çok karanlık olarak değiştiriyor karar veremiyor kontrast aralığına,
O yüzden kendimden emin şekilde dinamik kontrast ayarına özellikle değiştirdim ama olmadı acaba o yer değiştirdikten sonra televizyonu bir açıp kapamak mı gerekiyor diyeceğim ama yok ayarları değiştirince görüntüde değişiklik oluyor onu görüyorum ama bizim olayı düzelttirmiyor
Daha beta versiyonları var onlar ayrı.
Geçen senede bir sürü güncelleme yaptım sildim geri getirdim falan fişman.
Ben sonra sıkıldım güncelleme yapmaktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 15 Aralık 2024; 4:6:59 >
-
quote:
Evet telefonda böyle bir şey yok
Devrim BOZyoutube15 Aralık 2024https://www.youtube.com/watch?si=zKb4NN6u0vYhXNfT&v=rgs8EX6Hxys&feature=youtu.beBuyurun c845
Yazılım v135
Cinema Mode
Dinamik kontrast ve parlaklık kapalı
Hareket netliği kapalı
Resim modu anadil
Parlaklık 60
Gama +1
Renk sıcaklığı 0
Karartma yüksek.
Ayrıca nvidia shield pro üzerinden izliyorum herşeyi.
YouTube Premium
Hayırlı pazarlar ola herkese...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 15 Aralık 2024; 9:53:46 >
-
Tcl bu modelleri tr ye niye getirmez acaba
-
Buton mapper sorununu çözemedik mi halen?
Baska alternatif mi denesek? -
Kanal geçişleri hızlı uydu kanalları ve YouTube da net güzel görüntü veren %60 YouTube %30 uydu yayınları %10 Netflix için TV ne tavsiye edersiniz şimdiki televizyonum axen 43 inç fulhd yazılımı bok gibiydi tunerli TV box aldım televizyon kendine geldi ondan sorun yok ama görüntü çamur gibi kaynanamgilde Vestel 55 inç var onun görüntüsü eşime de bana da çok güzel gözüküyor -
Dostum tv ile hiçbir ilgisi yok. Videoyu iphone 15 plus telefonumda açtım. Ve aşağıdaki ekran görüntüsünü yolluyorum. Kaliteyi 2160p ye çekip sonra brokoliye zoom yaparsanız telefonda da brokolideki detayların bir bulanık bir net olmaya çalıştığını görürsünüz. Bu tv de birebir piksele oturduğu için daha çok belli olur. Videonun orjinalinde olan bişeyi yapmayan tv varsa burada bence detay netlik ayarlarını gözden geçirsin.quote:
Aşağıdaki ekran görüntüsü videoyu 1080p ye çekip izleyin dikkatli bakın brokoli üstündeki detaylara. 1080 e çekmeden izlerseniz belli olmuyor.
osman karabudakyoutube15 Aralık 2024https://www.youtube.com/watch?si=_sFuFxfZN1j_JEQ9&v=C8fmc9JY-FY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 15 Aralık 2024; 12:9:55 >
-
Hocam bu arkadaş 75" ve uzeri TV ya hic sahibi olmamis ya da bu büyüklükte Tv de SD yayin veya film/dizi, maç pek izlememis, olacak ki 75 dahil ve uzeri TV onermiyor neymis yayin 8k olmaliymis ki 75 " ve uzerinde Tv izlenebilsin.Bos bos sallamış.
Bir de mini ledli TV nedir farkinda degil, C755 ve C855 lere biraz sallamış, f/d olarak onerilebilecek Tv leri onermiyor bir de yok servis şöyle böyle diyerek kötülemeye çalışıyor. Tcl Tv alanlar servsi yazdırdik 2-3 saatte gelip kurdular TV leri, onlarca kisi var bu sekidle olan, ha servis konusunda hic mi sorun yasamayan var, yok. Diger TV markaları ile ilgili şikayet vara bakinca ne kadar sikayet olduğunu görebiliyoruz. Her Tv marka servisinde olabilecek şeyler ama diger TV marka servislerine oranla TCL servislerinde şikayet orani daha düşük olduğu düşünüyorum.
Bu arkadaş biraz fan boyluk yapmış gibi me geldi.
Bir de 75 ve üzeri Tv konusundaki sacma yorumunu tam olmuş 😀
-
Merhaba arkadaşlar, bende bir çılgınlık yapıp TCL 75C855 ve Samsung Q990D kombini yaptım.
Ürünleri cuma günü teslim aldım ve dün kurulumları yapıldı, çok fazla kurcalama fırsatım olmadı ama şuanlık sorun yok gibi.
Görüntü ve ses ilk izlenim olarak iyi gini ama halen keşif aşamasındayım.
İlk kullanımda sevmediğim özellikler aklıma gelmişken yazayım kumandanın işıksız olması ve ses düğmelerinin yanda olması.
Görüntü ayarkarını şimdilik hdt ve sinema arasında gidip geliyorum ama daha fazla ince ayar yapmak lazım tv panel ayarlara tepki verme kabiliyeti yüksek kurcalaman lazım biraz daha.
Görüntület s23+ dan çelildi kamera ayarından sanırım benim gözle gördüğüm görüntü çok daha iyi.
İzlenim deneyimlerimi arada yazarım, ama paylaşımlarda her modelin panel ayar kabiliyetleri farklı olabilir, buna dikkat etmek lazım, konu genel çünkü.
Allah herkese imkan versin 100" nasip etsin , 43 inç den geçtikten sonra 75 baya büyük ve iyi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.durkaya -- 15 Aralık 2024; 12:41:44 >
-
Gece youtube gezerken karşıma çıktı bakayım ne anlatıyor derken bir kaç bölümü dikkatimi çekti paylaştım işte. İşinde profesyonelmidir değilmidir yorum yapmak bana düşmez ama youtube üzerinde belliki uzun süredir tavsiye veriyor ve 500-1000 kişide izliyor kanalı. O izleyen kişi sayısı kadarda izleyenler birde sağına soluna söylüyor bu bilgi katlanarak çoğalıyor vs.quote:
Orijinalden alıntı: frekans76Hocam bu arkadaş 75" ve uzeri TV ya hic sahibi olmamis ya da bu büyüklükte Tv de SD yayin veya film/dizi, maç pek izlememis, olacak ki 75 dahil ve uzeri TV onermiyor neymis yayin 8k olmaliymis ki 75 " ve uzerinde Tv izlenebilsin.Bos bos sallamış.
Bir de mini ledli TV nedir farkinda degil, C755 ve C855 lere biraz sallamış, f/d olarak onerilebilecek Tv leri onermiyor bir de yok servis şöyle böyle diyerek kötülemeye çalışıyor. Tcl Tv alanlar servsi yazdırdik 2-3 saatte gelip kurdular TV leri, onlarca kisi var bu sekidle olan, ha servis konusunda hic mi sorun yasamayan var, yok. Diger TV markaları ile ilgili şikayet vara bakinca ne kadar sikayet olduğunu görebiliyoruz. Her Tv marka servisinde olabilecek şeyler ama diger TV marka servislerine oranla TCL servislerinde şikayet orani daha düşük olduğu düşünüyorum.
Bu arkadaş biraz fan boyluk yapmış gibi me geldi.
Bir de 75 ve üzeri Tv konusundaki sacma yorumunu tam olmuş 😀
Bizim burada neyi ne kadar iyi bildiğimizin bir önemi yok aslında.
Banada 845 geldiğinde Tcl servisi beklerken Samsung servisi geldi mesela.
Tv hakkında bir bilgileri yoktu (bu hangi model yenimi çıkmış) diyorlardı aralarında.
İstanbulun göbeğinde oturuyorum, kaç servisi varki bana uzak olduğu için Samsung servisi geldi yada böylemi anlaşma yapıldı bilmiyorum.
Şimdi o pozisyonda Tv’de bir hata ile karşılaşsaydım nasıl bir aksiyon ile ilerlerdi bilemem tabiki.
Yani burada iyi veya kötü bir ürünü sabaha kadar bir yerimizi yırtarak anlatsak bile, bu tarz video kanallarından çok fazla kitleye bilgi gittiği için bir içerik sahibi ne anlatıyorsa o bilgi doğru veya yanlış alır başını gider.
Şikayetvar gibi sitelerdeki şikayet oranıda tamamen satış adedine göre şekillenir.
En güzel örnek Apple iPhone.
Şikayetvar’a bak aboww, iPhone almaya korkarsın ama global baktığında iPhone almak için kol bacak böbrek araba satan kredi çekenlerle dolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 15 Aralık 2024; 13:2:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X