Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: htore , enigma98 , tiestoly , htore Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
15.416
Cevap
417
Favori
836.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
Giriş
    C855'i de vatan'dan mı almıştınız? Ben de C 755 için değişim kararı aldım yeni değişim olacak diye bekliyorum kullanmıyorum da Teknosa 1 haftadır sallıyor valla çok pişman etti, nerden bulaştım bunlara.Sizin değişim kaç gün sürmüştü?
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam ben şahsen beyaz eşyada Samsung tercih ederim klima hariç. Klimada Midea ve alt markaları alırım.

11 sene önce Samsung buzdolabı aldım 8 sene kullandım 3 yıldır da kardeşim kullanıyor daha tık demedi ilk günkü gibi. O zamanlar motorun 10 yıl garantisi vardı Samsung yeni ürünlerde 20 yıla çıkarmış. Tasarım ve hissiyatı da gayet güzel beyaz eşyaların. Samsung soundbar konusunda da çok başarılı bu arada. TV olarak da valla param olsa 77 inç Samsung OLED alırım TR'de LG yerine. Samsung en azından ürününün arkasında duruyor LG ile ancak davalık oluruz 😀

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Teknosaya düştüysen eyvah eyvah. Adamların kendi kanunlar var  

Değişim kararına ramen bekliyorsunuz. Ben bir ürün aldım deneyemedim açmadan iade ettim.

Memnun kalmassanız iade olmazmış, sadece arıza varsa servis raporu ile onaylanırsa iade alırlarmış leeyn yürü git!

https://www.sikayetvar.com/teknosa/iade-surecinde-musteri-memnuniyetsizligi-3

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Ya sormayın, verdikleri cevaplarla insanları tahrik ediyorlar.Bir kere olsun arayıp bilgilendirilmedim, neredeyse 20 defa aradım her müşteri temsilcisi farklı konuşuyor, galiba anlama ve ifade etme kıtlığı var ya da kasıtlı yapıyorlar.Diyorum ki değişim raporu var daha önce değişim raporunu alın memnuniyetle yardımcı olacaz dediniz diyorum.M.T bana hasar tutanağı tanzim edildi mi, iade istiyorsunuz değil mi diyor. daha bunun gibi saçma sapan bir sürü muhabbet. Yazacak çok şey var da konu uzamasın.Arkadaşlar aman aman Teknosa mağazaları için bir şey diyemem ama Teknosa internet sitesinden çöp dahi almayın.
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt

Selam.

Klima hariç dedin merak ettim?.

Bu yaz bir ara sıcaktan bunalınca klima alıyordum neredeyse.

Baktım bir sürü marka var, her markanında yorumları iyi kötü karışık, vantilatör aldım bu yazı geçiştirdim.

Belki seneye alabilirim, varsa bir falsosu Samsungun paylaşırsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Selam.

Klima hariç dedin merak ettim?.

Bu yaz bir ara sıcaktan bunalınca klima alıyordum neredeyse.

Baktım bir sürü marka var, her markanında yorumları iyi kötü karışık, vantilatör aldım bu yazı geçiştirdim.

Belki seneye alabilirim, varsa bir falsosu Samsungun paylaşırsan sevinirim.

Klimada gree-toshiba-mitsubishi bu 3’ü uzmanlaşmıştır hocam. Özellikle iklimsadan almanızı tavsiye ederim servis ağından dolayı. Yaklaşık 8 yıl önce iklimsa plus almıştım içerisinde gree klima motoru var. 24.000btu’luk. İlk günkü performansını hiç bozmadı. Yazın dondurur kışın soba gibi yanar 😊
    Bak şimdi de klimalara kaydı konu 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 15 Aralık 2024; 20:0:35 >
  • Tcl tv turkiye telgramda neden gizli duruma gecti?
    Yada grup yöneticisi gökalp isimli arkadaşımız burdaysa bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 15 Aralık 2024; 20:23:12 >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Bu başlığa boşuna dolu dolu ve eğlenceli demiyorum her bilgiden cevap var  

Bak klima hakkında araştırman ve deyeminden oluşan tecrüben var, şak diye cevabı yazdın  

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt

Beko ve arcelik Türkiye sartlarina gore uretim yapiyor. Ani bir voltaj yükselmesinde samsung cihaz elinizde kalir. Arcelik bekoya hic bir sey olmaz. Sorunlu bir yerde yasamadiginiz icin su ana kadar sorun yasamamissiniz..ayrica yedek parça konusunda da arcelik beko hem bol hem ucuz

Bende mitsubishi alacam diye gidip mitsubishi-heavy aldim. 2 adet. Mitsubishiyle , kaliteyle alakasi bile yok. Ne bileyim mitsubishi electric ayrıymış mitsubishi heavy ayrıymış. Sonradan öğrendim

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

C855’i hepsiburada dan aldım hiç zorluk olmadı servis raporu ile talep açtım ürün ellerine ulaşınca yenisini gönderdiler.

Şu stremio+RD 

hocma stremio farkı torrent ındırmeden torrent kalitesi mi oluyor ?

bu arada 35 mpbs ile olmaz sanırım en az 100 mpbs mi gerekir cunku fılmler 60 75 mb saniye oluyor geneli

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

Şu stremio+RD 

hocma stremio farkı torrent ındırmeden torrent kalitesi mi oluyor ?

bu arada 35 mpbs ile olmaz sanırım en az 100 mpbs mi gerekir cunku fılmler 60 75 mb saniye oluyor geneli

Aynen öyle hocam. Normalde indirdiğin tırrent içerikleri stream yaparak izliyosun. İndirmene gerek kalmadan. Ama iyi bir bağlantı yine de istiyor. 35mb ile zor çok donar muhritemelen.

40/50gb liklarda bile 100mbps yetersiz kaliyor gibi

• ender E kullanıcısına yanıt
    Peki hocam real debrit uyeligi almasak.internet hizini 500 yapsak siz e okur mu
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.