Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ender Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
417
Favori
836.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayirli olsun hocam, biraz kurcaladiktan sonra sizden guzel bi değerlendirme bekliyoruz.

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,
    İnşallah kısmet diyelim
  • ender E kullanıcısına yanıt

bende merak ediyorum. çözüm bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans76

Hocam bu arkadaş 75" ve uzeri TV ya hic sahibi olmamis ya da bu büyüklükte Tv de SD yayin veya film/dizi, maç pek izlememis, olacak ki 75 dahil ve uzeri TV onermiyor neymis yayin 8k olmaliymis ki 75 " ve uzerinde Tv izlenebilsin.Bos bos sallamış.

Bir de mini ledli TV nedir farkinda degil, C755 ve C855 lere biraz sallamış, f/d olarak onerilebilecek Tv leri onermiyor bir de yok servis şöyle böyle diyerek kötülemeye çalışıyor. Tcl Tv alanlar servsi yazdırdik 2-3 saatte gelip kurdular TV leri, onlarca kisi var bu sekidle olan, ha servis konusunda hic mi sorun yasamayan var, yok. Diger TV markaları ile ilgili şikayet vara bakinca ne kadar sikayet olduğunu görebiliyoruz. Her Tv marka servisinde olabilecek şeyler ama diger TV marka servislerine oranla TCL servislerinde şikayet orani daha düşük olduğu düşünüyorum.

Bu arkadaş biraz fan boyluk yapmış gibi me geldi.

Bir de 75 ve üzeri Tv konusundaki sacma yorumunu tam olmuş 😀

Hatta dur sana güncel yaşadığım olayıda anlatayım

Mevcutta biliyorsun hanımın ısrarıyla Samsung Oled Tv aldım.

Sonra dedik Samsung ile gidiyoruz beyaz eşyasınıda Samsung yapalım dedik.

Samsung’ta ne farklı dedik Bespoke serisi hoşumuza gitti buzdolabını aldım kurdular vs.

Bulaşık makinesinide beğendik satın aldım.
    Nakliyeden kaynaklı yan saçlar yamulmuş tekrar sipariş verdim yine yamuk çıktı.

Bu esnada bende girip Samsungun sitesindeki incelemelerini okuyayım dedim 1 kişi yorum yapmış.

Dedim ben bunla tatmin olmam globale açıldım 😂

Ülkeleri hatırlamıyorum, bir ülkede 70-80 inceleme var %90’ı anlata anlata bitiremiyor 5 yıldız vermiş tavsiye etmiş. Olumsuz yorumlarda hasarlı gelmesinden vs. yaşadığı sorunlardan puan kırmış.

Başka bir ülkenin Samsung sitesi içineki incelemeleri okuyayım diye girdim ben şok, orda da hep sorun ve nerdeyse %80 tavsiye etmiyor

Uleyn modelde güzel dedik aldık şimdi. Gerçi henüz kurulmadı fakat kafamı karıştırdı ülkeler arası yorum farkları 🤣

Birde ilk kuruluma gelen ama kurulamayan benimle aynı yaştaki beyaz eşya bölümüne bakan yetkili servis personeli bana bir cümle söyledi sinirlendirdi!.

Bir konu içinde “beyfendi Samsung’un bu seri ürünlerini genelde bu semtlerde hiç kurmadık” neden? “Böyle pahalı ürünler genelde etiler sarıyer gibi semtlerden satın alınıyor” gibi sözler söyledi.

“Kardeşim ben kiracıyım dükkanıma 50 metre yakın diye taşındım buraya hanımla, bu ürünü kullanmak için lüx semttemi oturmam gerek? hem parasıyla değilmi para benim zevk benim istediğimi alır kullanırım böyle konuşulmaz” dedim.
    Yok o anmamda söylemedim falan filan

Atasözü geldi aklıma yine “paranın ve imanın kimde olduğu bilinmez”

Yani yeri geliyor karşına amuş biride çıkabiliyor sinir edebiliyor

• Arkadaşlar şu test videoları ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? TCL x937u 7.1.4 olarak geçiyor. Fakat bu test videolarından 7.1.4 de denedim 5.1.2 de denedim. Sol ve sağ hoparlörden ses gelmiyor. Filmlerde gayet net ses geliyor fakat bu testlerde gelmemesinin sebebi ne çözemedim?

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

Pc'denmi test ediyorsun?

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Yok tv soundbar ikilisi.

Yok test ettiğin içerikleri Pc'denmi test ediyorsun ordanmı alamıyorsun diye dedim.

Yok tvye indirdim. Justplayer ile açıyorum. Videolarda filmlerde arka hoparlörlerden ses geliyor bozuk değiller. Ama bu test videoları garip. Avrli kablolu sistemler için mi yapılmış acaba.

Bide bu siteden atmos ses dosyası indirdim. PCM audio yazdı ekranda. 7.1 truehd ses indirdim. Dolby surround yazdı. Çıkamadım işin içinden. :)

Bu içeriği biz test et, her kanalı duyman lazım.

Video açılmadı hocam. Bluetooth ile bağlanıp mı test etsem. Pc yok.

İşleniyor, bitsin bakarsın TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• Pek 32 inch ler icin girdi gormuyorum forumda, burada da ana konuda da pek yok

Akilli tv ozellikleri tasiyan butce dostu veya donemsel kampanyada olan 32 inch (82 ekran) civari bir seyler var mi ?
    Bunda sıkıntı yok hocam. Çok da gür sesler. Dediğim gibi oynatmada sıkıntı yok. O test videoları farklı bir kurulum için heralde.

Sence samsung hangi ev esnasında iyi. Yani hangi elektronik esyada tercih edilir. Beyaz eşya alsam beko, arcelik , supurge aksam dyson, tv alsam tcl, ocak alsam frankie, ses sistemi alsam jbl, denen, harman kadron. Klima alsam daikin, toshiba. İşin özü hic bir üründe su an samsung tercih etmem. Ha bundan 20 yil once piyasa tekelini kırdığı için samsung tercih ederdim. Su an hiç bir ürününü almam.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Her ihtiyaç veya keyfi alınan ürünler kişisel tercihe bağlı tabiki.

Mesela Dyson süpürgelerini hanım istese bile'ki istedi ben hiç almam.

Arızalanmış Dyson süpürge rica minnet üzerine geldi.

Motor sürücü katında sorun var vs.

Cihazı söküp incelediğim için malın ederi belli olur.

Anladımki Dysona ödenen paranın nerdeyse %80-90'ı sadece markaya veriliyormuş  

Valla param değerlidir, ego kasmak isteyene Dyson önerilir  

Allah allah ben de çok memnunum ya dyson'dan. v15 kullanıyorum. Her kullandığımda da iyi ki diyorum. Hatta kasasını hanım süpürürken çatlatmış ufacık, bildiğin kullanıcı hatası ama adamlar komple cihazı yenilediler. :D

Dyson da konuştuk ya şu başlıkta neyse dağıtmayım :D

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Servis olayına takıldın sen farkındayım  

Ben ederi üzerine yorum yaptım, yoksa makine işini yapıyor  

Belkide müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için fiyatının bu seviyede olduğunuda düşünebiliriz.

2 cihaz parası önceden alırız, sorun çıktığında müşteriden kaynaklıda olsa koşulsuz şartsız değiştiririz.

Sonuç: Markamıza ürünlerimize sadık müşteri  

Valla o dönem bosch,karcher, lg, xiaomi bilimum markaları denemiştik. Hepsi iyi kötü altında rulosuna kıl topluyor dolaştırıyor. Sırf rulosuna kıl dolamamasından dyson derim yine.

Bu arada ürünün bir teknolojisinden bahsedeceğim ne kadar innovatif ve teknoloji üreten olduğunu size bırakayım.

Bu tarz süpürgeler halıdan sert zemine veya sert zeminden halıya geçerken farketmişsinizdir motor hızını arttırır azaltır. Bunu da çoğu marka model altındaki bir on off switch gibi birşeyle yapar. Yani bu switch halıya geçtiğinde takıldığı için on durumuna geçer ve motora devrini yükseltme komutu verir.

Dyson bu işlemi başlık ucundaki akustik sensörler sayesinde yapar. Yani sen halıda da olsan sert zeminde de farketmez eğer ki toz parçacıkları veya farklı partiküller yoğunlaştığında bunun başlıktan çıkardığı akustik sesleri saniye 15.000 kez sayarak yapar. (bknz. piezo sensörü) Dyson reklamı gibi olacak ama :) altında yatan innovatif sensör teknolojileri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 15 Aralık 2024; 17:46:12 >

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

O zaman teknolojisi çok ileri seviye bu yüzden pahalı satılıyor diyelim Dyson reklamlarını sonlandıralım yoksa konu dağılacak TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.