Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BurakBilgin , Dts 12 , matriks Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
416
Favori
838.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pkg uzantılı dosya var direk onu usb ye atıyorum. Usb sağ altta mavi yere takıyorum. Fişi çıkarıyorum tv alttaki butona basarak fişi takıyorum. Fişi takar takmaz ekran açılıyor. Siyah ekran geliyor kalıyor öyle. (Daha önce aynı şekilde ımg ota yükleme yapabilmiştim.)Bekle bekle aynı şekil yükleme ekranı boot ekranı vs açılmıyor.

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt

Zip dosyasını aç. İçindekileri komple usb ye at

Birde butona basarak fis takmak da nedir. Onu nereden çıkardın

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Bu şekilde attım şimdi. Dediğiniz gibi deniyorum

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

İki türlü de denedim aynı yine malesef. 2 3 dk basılı bekliyorum

Arkada baska usb girisi var mi. Oradan deneyin

Dosyaları o şekildemi atıyorum. Oraya kadar doğrumu.

tv hemen açılmasın diye usb den img yüklesin diye yiksa görmez img dosyasını

Her şeyi tek tek yine anlatiyorum.

Indirdiginiz v420 dosyasını bir klasorde acin

Sonra klasörün içindekileri komple kopyalayip boş usb ye atin

Usb yi tv ye takin

Tv nin fişini sokun ve geri takin

Sonra acma kapama tuşuna basılı tutun. Yükleme baslayincaya kadar elinizi kaldırmayın

Olmuyorsa tv de ki diğer usb girişini kullanin

• Burda amaçlanan olay nedir ? yazılım güncellememi yapılıyor ? downgrademi yapılıyor ?

eğer downgrade gibi bişiy yapılıyorsa uzantısı pkg olanları öneriyorlar .

eğer yazılım yükseltme ise fat32 bir usb ye indirdiğiniz zip (açmadan )dosyasını atıp tv nin ayarlar kısmından usb den guncellemeyi seçmeniz yeterli olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 16 Aralık 2024; 15:42:17 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

v420 yazılım yükseltme yaparken ekran siyah kaldı. Fişi takar takmaz siyah ekran geliyor kalıyor öyle.

yazılımsal sıkıntı diye yeniden kurmaya çalışıyoruz. tv alttaki power tuşuna basınca ışık yanmıyor ayrıca. tv ilk açılırken beyaz ışık yanıp sönüyor. ekran öyle simsiyah kalıyor. 2 usb girişi denedim aynı sonuç.

.pkg uzantılı dosyayı direk usb attım

zip dosya klasörü attım

klasör içindekileri attım hiçbir şekilde tepki yok. siyah ekran geliyor kalıyor öyle. power basılı 5 dk bekledim aynı yine

hım.. sizin sistem yazılım atarken gitmiş.. elektrik felanmı gitti yarıda acaba...

o zaman bir üstte arkadaşın belirttiği şekilde devam sanırım.

normalde android tv lerdeki gibi yazılım atma mantıgı var ise böyle sistem göçmüş olanları ilk önce reset tusuna basılı tutara fişi takılıp maskrom moduna geçtiğini görüp resetten elini çekip yazılım atılıyordu . aynı mantık bundada var sanırm ama bunun reset tuşu power butonumu oluyor ki ?

• C845 mi C855 mi yoksa c 935 mi almaliyim 935 eski model ama 845 55 ten katkat daha iyidir diye dusunuyorum
  • baris007 B kullanıcısına yanıt

https://preversus.com/tcl-c855-vs-tcl-c935//

incelemenin sonunda ;

Hangisini Satın Almalısınız?

TCL C855 VS TCL C935'i karşılaştırdığınızda, her iki modelin de farklı ihtiyaçlar için olağanüstü değer sunduğu açıktır. Uygun bir fiyata yüksek kaliteli görseller arıyorsanız, TCL C855 sağlam bir seçimdir. Ancak, gelişmiş ses ve üstün Mini LED teknolojisiyle daha sürükleyici bir deneyim isteyenler için TCL C935 en iyi seçenektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 16 Aralık 2024; 16:24:47 >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    tv neydi?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    C845
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    klmcodec + mpc
    'cilerden misin hocam sen de

mediainfo da kurulu bende dosyayı açmadan bakmak için.
  • Arkadaşlar merhaba 75 inç bir Tv alacağım. 655 serisini mi 755 serisini mi önerirsiniz f/p olarak arada 10-12 k civarı fark var değer mi buna? Konsol oynamıyorum
  • daskadir D kullanıcısına yanıt

https://preversus.com/tcl-c755-vs-tcl-c655//

TCL C755 ile TCL C655 arasında seçim yapmak tercihlerinize ve bütçenize bağlıdır.

• Gelişmiş ekran teknolojisine (MINI LED), daha iyi performansa ve üstün ses kalitesine öncelik veriyorsanız TCL C755'i seçin . Gelişmiş özellikleri ve bağlantı seçenekleri onu üst düzey kullanım durumları ve birinci sınıf deneyimler için güçlü bir seçim haline getirir.
    • Daha erişilebilir bir fiyat noktasında sağlam bir performans arıyorsanız TCL C655'i seçin . Hala harika bir görüntü kalitesi ve ses performansı sunuyor ancak C755'e kıyasla daha az gelişmiş özelliğe sahip.

• ender E kullanıcısına yanıt

75c755 in Panel i 10bit değilmi? Forumda 10bit olarak görmüştüm...

• 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.