Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (774. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
15.487
Cevap
416
Favori
838.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıllarımın Media Playeri, ilk betasından beri kullanırım TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

MsDos ile başlayıp askerde Windows 3.1 ile devam edip Windows 11'e kadar geldim Mpc'yi değiştiremedim TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 16 Aralık 2024; 17:30:56 >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt

C935 babamda, c855 bende, c755 arkadaşımda var. C855 Oled gibi siyah verebiliyor. C755 ile C935 birbirine yakın görüntüsü var ama c935 kasa kalitesi ve ses olarak daha hepsinden iyi diyebilirim. Ama c935 eski bir ürün, iade olup yeniden paketlenmiş bir ürün alabilirsiniz. Geçen ay Media Markt 75 inçleri 60.000 liraya satıp stok bitirdi. Stokların gelmesini bekleyin indirimler gelecek. C855 , c845, c755 hangisi mantıklı bir fiyat olursa onu alın. Bu arada ilk tercihim Samsung veya LG Oled ilk olurdu. Maalesef ülkemizdeki uydu yayınlarından dolayı Tcl görüntü işlemede biraz sıkıntısı var.

• Bir süredir 75C855 kullanıyorum. Sorusu olanlara yardımcı olmaya çalışayım. EPG bende de yok :)
  • cmshn kullanıcısına yanıt

75c755 kullanıyorum bendede epg yok...

• Amozonda TCL 65C855 62.999 TL
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Hocam size pm atmistim.

• ender E kullanıcısına yanıt

Hocam bemim Pm kapali görüyorum kim yazmış ama cevap yazamıyorum

• ender E kullanıcısına yanıt

Hocam hic bir fikrim yok açıkçası, simdi siz söyleyince öğrenmiş oldum. Bi arkadaşlara sorarım, belki bir yanlışlık olmuştur.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Hocam bendede c855 var oyunda denemedim ancak maç yayinlarinda sabitken sorun yok ancak maç başladığı an sahada hareketli sahnede ayni olayi yaşıyorum neden acaba bende bilemedim

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Hmm.. Çok ilginç hocam ya. Neden bu Tv'de böyle bir sorun var yazılım ile mi alakalı acaba  

• cmshn kullanıcısına yanıt

Hocam selam maç yayınlarında hareketli sahneleree yeşil saha sizdede çamurlaşma oluyormu veya yeşil sahanin hareketli bazi bölgelerinde sislenme filan ?

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

dinamik hızlanmayı açınca düzeldi..

• C855 power buttonun yanında sağa sola hareket eden tuş ne için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Hmm.. Çok ilginç hocam ya. Neden bu Tv'de böyle bir sorun var yazılım ile mi alakalı acaba  

Hiç bilmiyorumki bu durum tv den kaynaklimi yoksa uydu yayini görüntü veya netlik ayarlari ile ilgilimi bilmiyorum.

Zaten uydu yayinlari ile ilgili düzgün bir görüntü ve netlik ayarı yapamadim :s

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Fifa23 oynuyorum onda böyle bir sorunum yok hocam .. gayet sorunsuz fifa oyununda.

Bendeki olay uydu maç yayininda

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt

Çözüm buldunuz mu

• 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.