Yıllarımın Media Playeri, ilk betasından beri kullanırım MsDos ile başlayıp askerde Windows 3.1 ile devam edip Windows 11'e kadar geldim Mpc'yi değiştiremedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 16 Aralık 2024; 17:30:56 > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (774. sayfa)
-
-
C935 babamda, c855 bende, c755 arkadaşımda var. C855 Oled gibi siyah verebiliyor. C755 ile C935 birbirine yakın görüntüsü var ama c935 kasa kalitesi ve ses olarak daha hepsinden iyi diyebilirim. Ama c935 eski bir ürün, iade olup yeniden paketlenmiş bir ürün alabilirsiniz. Geçen ay Media Markt 75 inçleri 60.000 liraya satıp stok bitirdi. Stokların gelmesini bekleyin indirimler gelecek. C855 , c845, c755 hangisi mantıklı bir fiyat olursa onu alın. Bu arada ilk tercihim Samsung veya LG Oled ilk olurdu. Maalesef ülkemizdeki uydu yayınlarından dolayı Tcl görüntü işlemede biraz sıkıntısı var.
-
Bir süredir 75C855 kullanıyorum. Sorusu olanlara yardımcı olmaya çalışayım. EPG bende de yok :) -
75c755 kullanıyorum bendede epg yok...
-
-
Hocam size pm atmistim.
-
Hocam bemim Pm kapali görüyorum kim yazmış ama cevap yazamıyorum
-
Hocam hic bir fikrim yok açıkçası, simdi siz söyleyince öğrenmiş oldum. Bi arkadaşlara sorarım, belki bir yanlışlık olmuştur.
-
Hocam bendede c855 var oyunda denemedim ancak maç yayinlarinda sabitken sorun yok ancak maç başladığı an sahada hareketli sahnede ayni olayi yaşıyorum neden acaba bende bilemedim
-
Hmm.. Çok ilginç hocam ya. Neden bu Tv'de böyle bir sorun var yazılım ile mi alakalı acaba
-
Hocam selam maç yayınlarında hareketli sahneleree yeşil saha sizdede çamurlaşma oluyormu veya yeşil sahanin hareketli bazi bölgelerinde sislenme filan ?
-
dinamik hızlanmayı açınca düzeldi..
-
C855 power buttonun yanında sağa sola hareket eden tuş ne için?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLIIHmm.. Çok ilginç hocam ya. Neden bu Tv'de böyle bir sorun var yazılım ile mi alakalı acaba
Hiç bilmiyorumki bu durum tv den kaynaklimi yoksa uydu yayini görüntü veya netlik ayarlari ile ilgilimi bilmiyorum.
Zaten uydu yayinlari ile ilgili düzgün bir görüntü ve netlik ayarı yapamadim :s
-
Fifa23 oynuyorum onda böyle bir sorunum yok hocam .. gayet sorunsuz fifa oyununda.
Bendeki olay uydu maç yayininda
-
Çözüm buldunuz mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X