Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: htore , paradise37 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.494
Cevap
416
Favori
839.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
Giriş

Malesef hayır.

Denemediğim hiç bir şey kalmadı. Bütün kombinasyonları denememe rağmen sonuç yine aynı. Yarın servis gelecek.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Bence sizin uydu cihazı ile alakalı bir sorun var gibi hocam.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Buradaki 1-2 mm esnetmekten kasıt nedir üstad?

• maeds M kullanıcısına yanıt

935 oled gibi goruntu veremiyormu. Ekran Goruntu donanim kalitesinde 935 daha kaliteli diye dusunuyorum

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt

Uydu yayinlari kaliteli 50hz oldugu icin bulaniklasma normal

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Hocam çözdüm sanırım. Yeşil çim veya dağ manzarasında bir videoda kırpışma titreme gitti bende :) umarım işinize yarar. Şu hareket ayarını yapın. Haber verin sonra.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • 65 veya 75 inç alacagim.
    Kafam iyice karıştı.viraja Samsung LG derken TCL yi yakindan görünce hoşuma gitti ekranı
    Sizce ne yapayım.nerden alayım hangi model daha iyi olur
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt

C855

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt

C845 için sinema ayarlarınızın tamamını paylaşabilir misiniz?

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt

aynı mitshibusi motorla onlardan daha iyi btu yaparız.

yazılımlarımız , yalıtımımız gazımız çok iyi ondandır TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

yoksa zaten buzdolabında B enerji olan modeli A diye satmamışızdır hiç 2000 adet kadar TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:46:8 >
  • Evdeki 7 yıllık 55" Sony full hd android tvyi satıp yine aynı kalitede 100_120 hz bir 65" Tv almayı düşünüyorum, fiyatlar da çok fazla artmış, extra ses sistemi almamak için dahili subwoofer'li Tcl modellerine baktım, karar vermedim, ne önerirsiniz ?
  • baris007 B kullanıcısına yanıt

Veremiyor. C855 dışında hiçbir televizyon yaklaşamıyor. Sen düşünüyorsun ben görüyorum. İki televizyonda aynı marka hani başka marka olsa birisini tutuyorum diyeceğim öyle birşey de yok. Birisi 9 serisi birisi 8 serisi diye düşünüyorsan o zaman ona c935 değil c835 derim. C935 malzeme kalitesi ve ses olarak daha iyi. Ama görüntü olarak c855 bariz daha iyi.

Hareket ile ilgili bazı arkadaşlar kapatın diyor. Ama titreme azaltma açık olmalı. Kapalı olunca görüntü titriyor. Bulanık azaltma açık olunca hareketli sahnelerde o futbolcuların kafasında bir halka oluşuyor. Evet görüntü işlemede biraz sıkıntı var ama kusursuz hiçbir televizyon yok. Ve o kusur televizyon kusursuza yakın olduğu için biraz göze çarpıyor.

• 75C755 TV kuruldu ölü piksel vs hiçbir şey çıkmadı çok şükür. Hiçbir ayar güncelleme vs yapmadım. Bugün maç izlerken görüntüde çift görüntü falan farkettim. C755 için görüntü ayarları paylaşan var mı? Güncelleme ise yapsak çok farkeder mi?

• 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.