< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (800. sayfa)
-
-
Carrefouse da 65c655 37 bine düşmüş. Fiyat iyi
www.carrefoursa.comTCL 65" C655 Qled Tv | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/tcl-65-c655-qled-tv-p-30480631?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.31.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartiyla aldiysaniz 4u geçemez. Katt taksit listesinide resim olarak yukledim hatta bende gittim enfazla 4 yapiliyor dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 29 Aralık 2024; 21:22:46 >
Kredi kartı bilgilerini girince maksimum karta peşin fiyatına 9 taksite kadar çıkıyor.Dün gece bu şekilde aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 29 Aralık 2024; 21:26:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ne zaman bisey alsam pesin fiyatina en fazla 3 taksit verdi, diğerleri hep faizli taksitdi
-
15 gündür gördüğüm bir fiyat, ancak pro serisi olup olmadığı bilinmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pro diye bir seri mi varmış normal modelinden ayrı
-
Evet hocam
sanmıyorum, varsa burdan karşılaştırın hocam. sağ üste yazınca geliyor modeller.
displayspecificationsDisplaySpecifications - Specifications and features of desktop monitors and TVshttps://www.displayspecifications.com/en -
Üstad 65C645 Modeli 60hz sadece 2k 120hz upscaling yapabiliyor Bulanıklaşma uluşturabilir Ps5 için yinede Native 120hz modeli bakabilirsiniz
TCL 65C645 50/60 Hz - DLG 1440p @ 120Hz
-
Merhaba, Cumartesi günü Carrefour Bursa Dan son ürünü 65c655 satın aldım, bakalım salı günü gelecek, gelip kurulunca görüşlerimi yazarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 30 Aralık 2024; 12:11:15 > -
Üzerinde pro model olup olmadığını bildiren bir yazı varmıydı hocam
Pro diye bir model var hocam baktım
hangi model ürün için bu pro eklentisi
-
C655 model için
Kumanda geldi hocam.
ciddi ciddi memnunum kaldım.
yanlız kumanda üzerinde bulunan QQ Web vs gibi kısa yol tuşlarını farklı programlara ekleme durumu nasıl ? denediniz mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 30 Aralık 2024; 17:29:2 > -
55c655 pro modelini aldım. Konuda başka bir iletide yazılan ayarları yaptım. Ancak siyah , mavi gibi renkler gayet iyi ama Kırmızı , pembe , fosfor yeşili gibi renkler çok fazla göze batıyor. Bunun ayarı nasıl yapılıyor acaba.
-
bir Trendyol C755 yorumu.
-
Pro Version degil ancak qled pro yaziyordu sanirsam, gelince fotoğraf atarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X