Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.126
Cevap
427
Favori
866.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Niye ki sık sık yeni yazılım geliyor, iyi işte. Android oldugu için sık sık yazılım gelmesi normal, adamlar çalışıyor.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

sık yazılım geliyor da neye yarıyor kimse bilmiyor. aldığımdan beri belki 7-8 güncelleme yapmışımdır TV'ye bir fark göremedim aksine stabilite bozuluyor kasmayan arayüz kasabiliyor güncellemelerden sonra.

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Meraklıları icin aldigim urun Kasim sonu Türkiye üretimi, Bilkom guvencesinde. Etiketleri paylasmak istedim.

• yurt dışı üretimi olan bi TCL modeli yok mu bilen?

• Şu an kullanılan TV Sony 55 xf 9005.. Samsung qn 90 d ve
    c855 alacaktım 65 olanını.60 k ya düşmüştü Samsung c855 bulamadım geçen hafta.teknosa çalışanı abi gerek yok elindeki TV bunlardan geri kalmaz 60 k verecegine git laptop al daha iyi dedi bende almaktan vazgeçtim 😁
  • Tcl. Burada üretilmiyor arkadaşlar. Parçalar hepsi yurtdisindan geliyor ama burada birlestiriliyor. Yani ortada buradan üretilen birşey yok..
  • wkend kullanıcısına yanıt

Çok iyi tavsiye vermiş. Takdir ettim.

Çok ciddi bir kalite farkı görülmezdi.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Önemli olan Türkiye icin bir katma değer sağlaması, tabiki panel, elektronik devre vb Çin'den geliyor ama toplanması yani üretimi burda. O yuzden kutunun üstüne "Türkiye 'de Üretilmiştir" yazmışlar. Bence yedek parca vb. Bulmak bu yuzden daha kolay olacaktır arizalanirsa.

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt

55T8B 65T8B Bu ürün değişik duruyor 45W 2.1 subbuffer gösteriyor ürün C745 serisiyle kapışacak nitelikte neredeyse birçok özelliği aynı duruyor 144HZ TV

• salsakingss S kullanıcısına yanıt

Ben bu ürünü kullanıyorum memnunum. T2 modeli ben satın aldıktan sonra çıktı onu kullanmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

Bugün TV izlerken böyle bir çizgi oldu boydan boya. Sol tarafta da daha az belirgin dikine bir cizgi cikti maalesef. TV izlerken bir anda anlam veremedim

75C855

Buna güncelleme yapayım. Servis geldi baktı fotoğraflarını çekti, 3 gün sonra değişim kararı çıktı. Oldukça hızlı bir şekilde çözümlendi.

• wkend kullanıcısına yanıt

İki tv ninde üstün olduğu taraflar var. Teknolojisi gereği TCl 855 nin siyah başarımı tabi daha iyi olacaktır ama xf9005 te bu konuda üzmez. Ama özellikle düşük çözünürlükte resim işleme konusunda Sony in eline su döken yoktur bu konuda. Bende 65xf9005 ve Oled Samsun s90c var . Resim işleme konusunda sony açık ara farkını hissettiriyor

• 65c755 var v412 yazılımı var youtube ve tv yayınında bazen frame atlama gibi takılmalar olmaya başladı eski yazılıma mı dönsem
  • efedentist09 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bildigim kadariyla en son v420 yazılımı çıktı onu yüklerseniz daha iyi olmaz mi ?
  • Onda da sorunlar varmış diye duydum
  • 55" TCL C845 aldığım fiyat olan 39.500 TL'ye isteyene kapalı kutu olarak verebilirim, istanbuldayım, ilgilenen mesaj atabilir..

• efedentist09 E kullanıcısına yanıt
    Yanlış duymus olmayasınız, bir cok Tcl tv sahibine v420 yazilim yüklemede yardimci olduk, hic birinden benzer bi şikayet gelmedi.
  • TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    Sonunda Televizyonum kuruldu. Servis cok hizli ve titizdi. Memnun kaldim acikcasi, simdi ozelliklerini kesfetmeye calisiyorum. Optik kablo ile ses sistemine bagladim. Dts yada Dolby digital sesleri acaba buradan alabilir miyim? Dekoderim bu iki formati cozuyor. Tv simdilik strereo ses cikisi veriyor optik uzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 2 Ocak 2025; 17:2:43 >
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.