Ses sisteminizin hdmi girişi yok mu ? Varsa onu kullanmanız daha pratik. Ama optikten de DD veya DTS çok kanallı dijital ses alabilirsiniz. Ayarlar - Ses - Gelişmiş Ayarlar - Dijital Ses Çıkışı ekranında İçinden Geçirin veya Oto olarak seçin. Kaynak olarak kullanacağınız medya oynatıcısının ayarlarını da dijital çıkış olarak seçerseniz tv ses sinyalini optik çıkış üzerinden dijital olarak ses sistemine gönderir, şifre çözmeyi ses sisteminiz yapar. Dezavantajı aynı anda tvden de ses çıkabilir, iki kumanda kullanırsınız, sadece ac3 ve dts sesleri çok kanallı olarak iletebilir, DD+, DTS-HD, Dolby True, Dolby Atmos gibi yeni nesil ses formatları optikten gönderilemez. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (803. sayfa)
-
-
Şu TV'nin 2 ayda 30 bin seviyelerinden bu seviyelere çıkması saçmalık.
TR pazarında sürekli çok satanlarda olunca bir tarafı kalktı bu TCL'in.
-
2 gün önce 38 bindi.. Sazan avına çıktılar heralde. Bu fiyata 55 tcl yi kim ne yapsın
-
bu tvyi almayı düşünüyorum sizce nasıl
www.pttavm.comTCL 55C745 Ultra HD (4K) TV (55C745GTV) - PttAVM.com - 2025https://www.pttavm.com/tcl-55c745-ultra-hd-4k-tv-55c745gtv-p-1122835978 -
Arkadaşlar selam, stremio nimetinden faydalanmaya devam etmek için harici bir andoid google box almak istiyorum. Bildiğiniz bir ürün var mı?
Şu mi box s iş görür mü?
https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen/ -
Neden Mi box alıyorsunuz, Samsung mağazasında stremio var dediler.
Evet iş görür bu mi box s 2. nesil. Daha iyi görüntü kalitesi için zidoo öneriyorlar. Ama biraz pahalı.
-
Hocam yok diye aklımda kalmış hiç bakmamıştım bile. Varmış. Bu çok iyi oldu sırf bu stremio muhabbetine box alacaktım. Allah sizden razı olsun 😊quote:
Orijinalden alıntı: hiboNeden Mi box alıyorsunuz, Samsung mağazasında stremio var dediler.
Evet iş görür bu mi box s 2. nesil. Daha iyi görüntü kalitesi için zidoo öneriyorlar. Ama biraz pahalı.
-
Hocam piyasada talep cok olunca Tv satan magazalar fiyatı yukari çekiyorlar, Tcl in bi suçu yok yani 🙂
Bir de şu var magazalarin elinde stok az kalmissa o urunun fiyatını arttiriyorlar. -
75c855 te 73.000 tl den, 103.000 tl ye çıkardılar. Saçmalıklar silsilesi
-
50C755 Bakıyordum 25bine 55C755 28bine fiyatı düşünce daha mantıklı geldi 55 Ekran
-
AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ
ÜRÜNLERİMİZ KUTU HASARLI OLUP 2YIL SERVİS GARANTİLİDİR.
ÜRÜNLERDE TAŞIMA KAYNAKLI KUTULAR HASARLIDIR ÜRÜNLERDE FİZİKİ HERHANGİ BİR KUSUR BULUNMAMAKTADIR
ÜRÜNLER TEŞHİR VEYA DEFOLU DEĞİLDİR TCL YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN KURULUM YAPILACAKTIR.
-
Hocam yalnız " Kutu Hasarli " ürünler bunlar, siz aciklama kısmını okumamisssiniz yani, dikkatli olmakta fayda var. Kutu hasarli diye geri gönderilenler muhtemelen, içinden nasil bri Tv cikacak süpriz olabilir. -
Arkadaşlar kolay gelsin. Rv soundbar hdmi earc bağlı ilen ses tv den kumanda ediliyor lakin rakam yerine +- var hep mi böyle -
Mi box yerine bütçe müsaitse homatics box r 4k plus tavsiye ederim. Gigabit ethernet girişi, wifi 6, 4 gb ram. 32 gb hafıza. 4200 civarına satılıyor
rına var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 3 Ocak 2025; 18:19:2 > -
Hocam nerden aldınız o fiyata
-
Hocam duvar askısı varsa kurulum yapan arkadaşlar duvara monte işini de yapıyor mu
-
Tcl servisleri yapiyor, diger marka servisleri de yapıyordu diye düşünüyorum. -
Vallahi ya dalga mı geçiyorlar haftalardır 100 altını görmedi cihaz. 70 e memlekete dağıttılar
-
Benim de öyle .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X