Sen soundbar da mi deniyorsun bunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (805. sayfa)
-
-
Hayır TV nin kendi içinde atmos yazıyor mu diye test ediyorum elimde ses sistemi var bose ve Yamaha Anfi, soundbar almaya değer mi diye kafaya taktım atmos u bulmaya çalışıyorum:)
Yani Xbox ta atmos çıkıyor, Amazon da çıkıyor kendi içinde Netflix te çıkmıyor sesi PCM yaparsam konumsal ses geliyor içinden geçir deyince konumsal ses gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pttavm de 65c755 47 bine düşmüş
www.pttavm.comTCL 65C755 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıc - PttAVM.com - 2025https://www.pttavm.com/tcl-65c755-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-google-smart-miniled-tv-p-1127234765?waw_keyword=65c755
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güle güle kullanın, akım koruma prizi yıldırım vs dışında pek işe yaramaz, Viko, Belkinvs kaliteli bile kullansanız aynı. Elektrik hattına Yıldırım düştüğünde, farklı katlardaki WiFi cihazların hepsi yandı. Pahalı ve önemli sistemlerde %1 voltaj toleranslı ve sinüs dalgasında düzelten Online UPS kullanılır ama fan sesi duyulmayacak şekilde dolabın içine konulmalı. Ona gücü yetmeyen %4 voltaj toleranslı bir kombi regülatörü kullanabilir. Schneider gibi normal normal regülatörler sadece 250-260V üstüne çıkarsa yada 190V altına düşerse devreye girer. 245V yada 195V elektriği 220V olarak ayarlamaz. Tabiki en garantisi tüm ev için, sayaçtan sonra statik voltaj regülatörü olması.
yenilenmiş ürün
-
-
65C845 tv için ilerde maçları izlemek için beinsports aldığımızda illa kurulum yapmaları gerekiyor mu bilen var mı? Yani dekoder bağlanması zorunlu mu yoksa tv'nin kendi uydusundan kart vs. takılarak izleyebiliyormuyuz?
-
Bunlar ekstrem durumlar olmayınca işe yaramaz voltaj dalgalanmasından koruyan regülatör olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba sorunla ilgili güncelleme yapmak istiyorum. Buradan TCL türkiye telegram sayfasına arkadaşların yönlendirmesi ile katıldım ve anında güncelleme yapmamı istediler. Buradaki arkadaşlar da güncel mi diye sormuştu ama ben cihaz özellikleri-güncelleme bölümünde cihazınız güncel dediği için güncel sanıyordum. 420 numaralı güncellemeyi USB ile yükledikten sonra şimdilik bahsettiğim sorun çözülmüş görünüyor. Ses kayması sorunu ortadan kalktı. Ses ve dudak senkronu tamam. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. @frekans76 çok teşekkür ederim.
-
Lisanslı Android olduğu için direk mağazadan tod uygulamasını indirip tv üstünden izlersiniz. Ne kart başka bir şey. Sıfır kablo kalabalığı
Tod ile kalite kaybı oluyor ve gecikme yaşanıyor hocam. Bu sebeple kurulumlu yani uydudan izlemek istiyorum seneye. Tv de sanırım kart takılacak yer yok. Mecburen dekoder kurulumu yapılacak herhalde
Nick ve soru uyuşmazlığı
-
Black Friday’de ozellikle PS5 kullanim amacli 55C745 X2 modelini aldim. Kutuda Arsenal logosu vardi o nedenle sanirim X2 oluyor. 26 bin TL’ye sifir Trendyol’un kendisinden aldim.
TV stok ayarlariyla beni konsolda hayal kirikligina ugratti.
Normal yayinlarda test edemedim fakat 500mbps fiber internet online mac ozetlerinde top stutter effect ile frame atlaya atlaya gidiyor. Fifa’da vs boyle bir sorun yok.
Bir baska sorun ise panelde flickering kaynakli sanirim bir goruntu titremesi var isterseniz hicbir sey acmayin normal Google TV menusunde dursun, ozellikle gozleriniz yorgunken daha goze batiyor. Bu her TV de bir miktar var zaten de, bunda daha bir belirgin. Bunu azaltmanin da bir yolunu henuz bulamadim.
Su ana kadar YouTube’da Darko’nun paylastigi resim ayarlari ile 2-20 White bir kullanicinin onerdigi ayarlari uyguladim. Dinamik kontrast acik kullaniyorum. Boyle daha memnun kaldim kimi de kapali tutun diyor ama.
Renkler son derece degisti, oyun modunda Warm -5’te stok ayarlar zaten asiri soluk ve pastel bir goruntu islenisi, resmen atari oynar gibiydi soka ugratmisti. Yaptigim ayarlardan sonra muazzam bir goruntu kalitesi artisi oldu, oyunlarda eksik gordugum derinlik hissi geri geldi, o pastel cizgi film atari goruntusu sorunu minimum seviyeye indi. hatta maclarda yasanan sorunlarda da azalma oldu. 120 Hz’de Call of Duty Black Ops inanilmaz keyifli.
Yine de bazi seyler hâlâ eksik hissettiriyor.
Siyah kalitesi vs. gayet tatminkâr normâl yayinlar da oyle.
Hani bir fazlasina ihtiyac yok.
Eski kulustur Samsung 55KS8500 Curved Qled televizyonum var bir de. Orada konsolda goruntuler resmen ucuyor. Daha tam onun kalitesini yakalayacak seviyeye TCL’i getiremedim ama yavas yavas yaklasiyorum. Ilk stok ayarlar o kadar kotuydu ki, oyun oynamayi birakin YouTube’da oyun videolarini izlerken bile sanki 2000 yilinda Half Life videosu izliyormus gibi oldschool facia bir goruntu aliyordum. Fabrika cikisi neden ayarlar boyle gonderilir o da sacmalik. Niye ugrastiriyorsunuz yani. Su an meselâ Horizon Forbidden West videosu ac, goruntu muthis isiklar akiskanlik gorsel solene dondu her sey..
Yukarida USB ile version guncellemesi paylasilmis.
Televizyonun resmi olarak son aldigi guncelleme de o paylasilan ile ayni mi acaba?
Eger ayni degilse o paylasilan guncellemenin faydasini gordunuz mu?
Sadece 26 bin TL yatirim icin bu kalan sorunlari da asarsam alisverisin kralini yapmis sayacagim kendimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar. Birinin ürünü bozulmuş ve para iadesi yerine hiç açılmamış aynı üründen teklif etmişler. O da satıyor. Yenilenmiş ürün değilmiş ancak 1 yıl garanti veriyormuş. Ürün 65c735. Fiyatta nakit 35.000
Sizce mantıklı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne demek hocam, sıkıntınız çözüldüyse ne mutlu size.
Bizlerin amaci gerek Tcl Tv sahibi arkadaşların gerekse baska Tv sahibi kişilerin karsilastigi sorunlara hep birlikte bir çözüm üretmeye, çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Hani bir söz vardır ya birimiz hepimiz ,hepimiz birimiz icin, bizlerin ki de o misal.
Tv lere yeni yazilim yüklenmesinde( dikkat edilecek ince bir cok ayrıntı var) ses sıkıntılarında, ekran görüntü ayarlarında, wifi cekim sorunlarında, ortam aydınlatmada, soundbar sorunlarında gibi vb. Sorunlarda zabiri caizse 7/24 bire bir sorunlarınizi iletebilecginiz, cevaplar bulabileceğiniz bir yer. Aramzida cok deneyimli, bilgili arkadaşlar var, hepsi karşılıksiz şekilde ellerinden geldigince sorunu olanlara yardimci olmaya calışıyorlar.
Herkesi bekleriz...
Hocam Tcl Tv lerde maalesef görüntü ekran ayarlari yapilmasi gerekli, yanlış hatirlamiyorsam sizin Tv nin v420 yazili çıktı, bunu usb ile Tv ye yüklemelisiniz bunu yaptınız mi? V420 yazılımı daha iyi görüntü vermekte.
Yine ekran görüntü ayarlarinin yapilmasi gerek, siz biraz biraz yapmışsınız.Bu ve daha bir cok konuda sizlere Telegramdaki Tcl Türkiye sayfasinda deneyimli ve bilgili arkadaslar yardimci olmaya çalışıyorlar, sizleri de bekleriz.
Saygılar...
:))
kolaylık dilerim.
Ben de C 755'e C 725'den geçince baya hayal kırıklığı yaşatmıştı ps5 de.Çok daha iyi bir görüntü beklerken ilk o cansız görüntüyü görünce şaşırdım doğrusu, şuanda oyun resim modunu rpg'de kullanıyorum o biraz olsun normalleştiriyor ince görüntü ayarı yapmadım.
Arkadaşlar bütçe kısıtlı 50P635 alınır mı nasıldır? Google tv sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X